Beelink GT1 Ultimate

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Ναι, όμως πρόλαβα να το κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πρόβλημα των reboot παραμένει.

μηπως να ξαναπερασεις την rom χειροκινητα? αν το αποφασησεις, πες μου να σου στειλω το link με την rom.

εγω την 708 την περασα μανιουαλ μεσω usb.
το μονο θεμα που φαινεται να υπαρχει,ειναι αυτο με το wifi που σε καποιες φασεις χανεται.
κατ`αλλα προς το παρον ολα οκ..

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά μου βγάζει πράσινη οθόνη. Κάποια ιδέα;
Άλλαξε καλώδιο, επίσης μπορεί να φταίει η τηλεόραση.

Όσον αφορά το κουτί σου, γράφετε ότι αυτά με το Α912 έχουν λόξυγγες λόγω hw ,κτλπ.στο δικό μου Α706ΔΟ δεν έχω το παραμικρό με την 708.στο standard gt1 που το είχα πάρει από τους πρώτους και είναι Α912 δεν έχω θέμα με το wifi.το δουλεύω μόνο ασύρματα πλέον.στριμαρα κανονικά με ένα AsusN14u, και τώρα τελευταία με ένα r7000 παίζει ακόμη μια άνετα.λέω λοιπόν, χωρίς να δικαιολογώ την εταιρεία, μήπως παίζει ρόλο και το ρούτερ που έχει ο καθένας και εμφανίζονται αυτά τα προβλήματα με το wifi;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασα τη ρομ χειροκίνητα, πράσινη οθόνη.
Περνάω την προηγούμενη GT1 707NO και λειτουργεί κανονικά.
Αυτή η GT1 708NO είναι κατάλληλη μήπως; http://freaktab.com/forum/tv-player...timate-2g-16g-2g-32g-3g-32g-g912-s912-qca9377

αυτη ειναι για τα γραμματα G και S, εσυ εχεις Α και ειναι αυτη που σου εστειλα. Α δεν εχεις?

Α έχω, οπότε άκυρο το λινκ που παρέθεσα.
Ισως ξαναδοκιμάσω να την περάσω. Ευχαριστώ.

αφου εχεις περασμενη την 707 και δουλευει καλα, γιατι δεν την αφηνεις λιγο επανω, μηπως πας στο update και σου βγαλει την 708 και την κανεις ota ?

Σωστά. Αλλά αυτό έκανα και άρχισε τις επανεκκινήσεις.

δοκιμασε αλλη μια φορα, και αν δεν φτιαξει, ξαναπροσπαθεις παλι την 708. αν δεν φτιαξει και τοτε, μεινε με την 707 που δουλευει καλα ή βαλε μια αλλη custom rom. ( πχ nexus )

Εγώ φταίω που δεν το έγραψα από την αρχή. Κατεβαίνει... ευχαριστώ.

χαιρομαι, ειχες απαντησει καπου οτι ειχες την Α και σου εστειλα την προηγουμενη ( για αυτο σε ρωτησα ), αλλα ειδικα η DO εχει ξεχωριστη ρομ, παρολο που εχει μπροστα το Α. στην τελικη υπαρχουν 3 ρομ για το ultimate. ( G,S / A,AX / ADO )