Beelink GT1 Ultimate

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Πρόβλημα!
Επανεκκινήσεις και πάλι...

το περνας με το burning tool μεσω Usb και το erase bootloader τσεκαρισμενο?
εισαι σιγουρος οτι περασες την τελευταια και κανει επανεκινησεις ή εχει μεινει στην παλια?

Μετα την αναβαθμιση,εχει θεμα το μηχανακι με την κινηση.Το εχω σε τηλεοραση LgOled B7V.Πως διορθωνεται?

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Μετα την αναβαθμιση,εχει θεμα το μηχανακι με την κινηση.Το εχω σε τηλεοραση LgOled B7V.Πως διορθωνεται?
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος για να καταλαβουμε το προβλημα. Εννοεις σπασμενη ροη εικονας; Και αν ναι, συμβαινει με ποιον player ;

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος για να καταλαβουμε το προβλημα. Εννοεις σπασμενη ροη εικονας; Και αν ναι, συμβαινει με ποιον player ;

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι,σπασμενη ροη εικονας στο kodi και σε live tv.Πιο συγκεκριμενα στο eurosport.Πρεπει να γινει καποια ρυθμιση στο frame rate?

Και σε μενα παρουσιαστηκε σπασιμο ροης εικονας μετα την αναβαθμιση σε 708,οχι στο kodi ή στο terrerium αλλα μονο σε streaming μεσω browser (οποιουδηποτε browser).Το αντιμετωπισα ως εξης: ανοιξα τις ρυθμισεις πατωντας το κουμπακι κατω απο το μπλε στο χειριστηριο του μηχανηματος->droid settings->display->screen resolution->auto switch στο off -> display mode 750p50hz . Mε οτιδηποτε πανω απο 750p ειχα θεμα. Συμβιβαστηκα λοιπον με αυτο περιμενοντας την επομενη αναβαθμιση που ισως το διορθωσει. Ελπιζω να βοηθησα.

πω ρε παιδια τι γίνεται;Άγιο είχα.Σχεδον πήγα να παραγγείλω αυτό,αλλα τελευταία στιγμή παρήγγειλα το Vorke Z6 (η Tanix TX92) και δεν ασχολούμαι καν με το παραμικρό..