Beelink GT1 Ultimate

Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Εγώ ευτυχώς σήμερα τελείωσα με την υπόθεση και πήρα όλα τα χρήματα μου πίσω μέσω DOA (από gearbest - μακρυά) μετά από 1,5 μήνα ταλαιπωρία.
Ευτυχώς πρόλαβα κι έβγάλα άκρη μέσω του forum εδώ, τί τρέχει με τη συσκευή και κινήθηκα γρήγορα (αφού κατάλαβα τι λάθος έκανα).
Αν κάποιος θέλει τη συσκευή να τη λειτουργήσει μέσω ethernet μπορεί να είναι άψογη, αλλά η λειτουργία του wi-fi "δεν υπάρχει" κυριολεκτικά.

Με την συγκεκριμενη παντως που αναφερω πιο πανω (https://avclub.gr/forum/showthread.php/155091-Beelink-GT1-Ultimate?p=1058142966&viewfull=1#post1058142966 ) δουλευει μια χαρα το wifi.
Μπορει να επεσες στην περιπτωση.
Για δοκιμασε και αυτη που λεω (προσεξε το serial) γιατι δουλευει το wifi (μπορει να έφταιγε η ρομ, δεν εχεις να χασεις κατι)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Με την συγκεκριμενη παντως που αναφερω πιο πανω (https://avclub.gr/forum/showthread....timate?p=1058142966&viewfull=1#post1058142966 ) δουλευει μια χαρα το wifi.
Μπορει να επεσες στην περιπτωση.
Για δοκιμασε και αυτη που λεω (προσεξε το serial) γιατι δουλευει το wifi (μπορει να έφταιγε η ρομ, δεν εχεις να χασεις κατι)

Ξαναλέω, πως "τελείωσα με την υπόθεση και πήρα όλα τα χρήματα μου πίσω μέσω DOA". Πού να το δοκιμάσω ακριβώς;
Στην περίπτωση δεν έπεσα. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως έχουν θέμα στο wi-fi out of the box. Τώρα αν διορθώνεται με μια rom, μακάρι για όσους το παλεύουν και το θέλουν, εγώ προσωπικά δεν πήρα αυτό που πλήρωσα/ζήτησα και δεν ψηνόμουν να αρχίζω να φλασάρω roms από τη στιγμή που ήμουν σε DOA διαδικασία. Μου πήρε και 1 μήνα ακριβώς με τα μηνυμάτα και τις αποστολές και τις χρονοτριβές του gearbest, εκνευρίστηκα. :argue:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Beelink GT1 Ultimate

Ξαναλέω, πως "τελείωσα με την υπόθεση και πήρα όλα τα χρήματα μου πίσω μέσω DOA". Πού να το δοκιμάσω ακριβώς;
Στην περίπτωση δεν έπεσα. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως έχουν θέμα στο wi-fi out of the box. Τώρα αν διορθώνεται με μια rom, μακάρι για όσους το παλεύουν και το θέλουν, εγώ προσωπικά δεν πήρα αυτό που πλήρωσα/ζήτησα και δεν ψηνόμουν να αρχίζω να φλασάρω roms από τη στιγμή που ήμουν σε DOA διαδικασία. Μου πήρε και 1 μήνα ακριβώς με τα μηνυμάτα και τις αποστολές και τις χρονοτριβές του gearbest, εκνευρίστηκα. :argue:

Φιλε μου μην εξάπτεσαι, δεν ειπα κατι παραλογο και μαλιστα καλα εκανες και πηρες τα λεφτα σου πισω.

Το οτι λες "τελείωσα με την υπόθεση και πήρα όλα τα χρήματα μου πίσω μέσω DOA" μπορει (εχει συμβεί σε φιλους) να εγινε refund και να μην το εχεις στειλει πισω, και ελεγα οτι εαν το εχεις ακομα στην κατοχη σου καλο θα ηταν να το δοκιμασεις.
Δεν ειπα τιποτα παραλογο.

Φιλε μου μην εξάπτεσαι, δεν ειπα κατι παραλογο και μαλιστα καλα εκανες και πηρες τα λεφτα σου πισω.

Το οτι λες "τελείωσα με την υπόθεση και πήρα όλα τα χρήματα μου πίσω μέσω DOA" μπορει (εχει συμβεί σε φιλους) να εγινε refund και να μην το εχεις στειλει πισω, και ελεγα οτι εαν το εχεις ακομα στην κατοχη σου καλο θα ηταν να το δοκιμασεις.
Δεν ειπα τιποτα παραλογο.

Εχεις δικιο, φανηκε οντως "καπως" - στο γραπτο λογο πολλες φορες παρηξηγουμαστε.
Σιγα μη μου εδιναν τα λεφτα κ να κρατουσα και τη συσκευη. Αυτο θα ηταν πραγματικα δωρο. Δυστυχως καποιος αλλος θα "λουστει" τη συσκευη μετα απο μενα.
Καλη συνεχεια σε ολους.

Σήμερα παρέλαβα το beelink gt1 ultimate. Δεν μπορώ να το συνδέσω στο wi fi μου. Δεν το βρίσκει καν. Είναι στα 2 μέτρα το router. Του γείτονα το βρίσκει άνετα. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;;;;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα παρέλαβα το beelink gt1 ultimate. Δεν μπορώ να το συνδέσω στο wi fi μου. Δεν το βρίσκει καν. Είναι στα 2 μέτρα το router. Του γείτονα το βρίσκει άνετα. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;;;;

Για κανε επανεκκίνηση στο router σου.

Τα έχουμε πει πολλές φορές για το WiFi του συγκεκριμένου κουτιού και κάποιοι συνεχίζουν να το παραγγέλνουν.
Θα μου πείτε όλοι δεν κάνουν έρευνα πριν την παραγγελία.
Επίσης ο κατασκευαστής θα έπρεπε να το αναβαθμίσει ή να το αποσύρει. Έλεος με δαύτο.

Καλησπέρα σας φοβάμαι πως έχω και εγώ θέμα με την ρομ.. F708DO ΚΑΙ S/N F706DS και στο kodi έχω θέματα και στο wifi

Καλησπέρα σας φοβάμαι πως έχω και εγώ θέμα με την ρομ.. A708DO ΚΑΙ S/N A706DS και στο kodi έχω θέματα και στο wifi

Συγγνώμη κατά λάθος το F , A εννοούσα

Μόλις διαπίστωσα ότι στην official έκδοση λογισμικού δίνει νέο update: 709D0_20180505_104335

Με λίγη τύχη βλεπουμε...

Απάντηση: Re: Beelink GT1 Ultimate

Μόλις διαπίστωσα ότι στην official έκδοση λογισμικού δίνει νέο update: 709D0_20180505_104335

Με λίγη τύχη βλεπουμε...

Για την περίπτωσή μου το γράψεις;

Για κανε επανεκκίνηση στο router σου.
Τα έχουμε πει πολλές φορές για το WiFi του συγκεκριμένου κουτιού και κάποιοι συνεχίζουν να το παραγγέλνουν.
Θα μου πείτε όλοι δεν κάνουν έρευνα πριν την παραγγελία.
Επίσης ο κατασκευαστής θα έπρεπε να το αναβαθμίσει ή να το αποσύρει. Έλεος με δαύτο.
Ότι συσκευή έχω βρίσκει το δίκτυο, δεν νομιζω ότι θέλει reset το router αλλά κάτι γίνεται με το κουτί. Στο TV box εκτός από reboot να κάνω hard reset ; Πως γίνεται;
32b645cf44749d99c55148bb6fc8e617.jpg

Άλλαξε κανάλι εκπομπής συχνότητας στο ρούτερ σου κατω από το 11 και να είναι 2.4 gh.

Άλλαξε κανάλι εκπομπής συχνότητας στο ρούτερ σου κατω από το 11 και να είναι 2.4 gh.
Πως θα το κάνω αυτό; Μπορείς νάσαι μέχρι βοηθήσεις; Το ρουτερ είναι της COSMOTE το ZTE

Μπες στις ρυθμίσεις του
Πίσω από το μόντεμ έχει τους κωδικούς.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπες στις ρυθμίσεις του
Πίσω από το μόντεμ έχει τους κωδικούς.

Ασύρματα ή ethernet;

Όπως θέλεις άνοιξε τον explorer και γράψε 192.168.1.1

Όπως θέλεις άνοιξε τον explorer και γράψε 192.168.1.1

Μπήκα. Ξέρεις σε ποιο πεδίο να πάω;

Μπήκα. Ξέρεις σε ποιο πεδίο να πάω;

Οκ ευχαριστώ το βρήκαμε και συνδέθηκε αμέσως

Στις ρυθμίσεις του wifi κάπου λέει κανάλι και σίγουρα είναι στο αυτόματο κάπου εκεί που λέει και για το όνομα του δικτύου και το κλειδί.