Απάντηση: Re: Beelink GTQ Android TV Box : Κλείνει στα 3:30 min
Καλημερα μολις διαβασα τα νεα σου λοιπον
α) ποια ρομ σου περασε το δικο μου πηγε στην 106L1, και δουλευει μια χαρα, κοιτα την ρομ και
β) αν ειναι κατεβασε την ο ιδιος και περασε την
γ) μετα κοιτα στο more settings>display sleep βαλτο στο 30 λεπτα,
δ) στο about device πατησες συνεχομενα στο build number για να γινεις developer? μετα στο developer options εχει μια επιλογη never sleep τικαρεσε την
ε) αλλιως μετα παμε σε factory reset ''old school'' με οδοντογλυφιδα και power on ταυτοχρονα θα μπει recovery και απο εκει θα κανεις factory reset
στ) μετα κοιταμε αν δεν πιασουν ολα αυτα το τροφοδοτικο 5v 2a αντε και λιγο παραπανω 2.1 μην καψουμε και καμια πλακετα,
ζ)δοκιμασε και κανενα αλλο hdmi καλωδιο,
η) μετα αν παλι δεν δεις βελτιωση ισως εχει προβλημα υπερθερμανσης δεν το νομιζω απλα κοιταω ολες τις πιθανες αιτιες,
θ) και τελος αν ολα τα παραπανω δεν πιασουν δεν το εκπαραθυρωνεις αλλα πας εδω
http://freaktab.com/forum/tv-player...hernet-lan-firmware-upgrade-20th-october-2015
ριχνεις ενα κραξιμο ειναι ο τυπας μεσα απο την εταιρια και επισης πας και εδω
http://freaktab.com/forum/advertisers-and-vendor-support-area/gearbest-com
που ειναι το νημα της gearbest και κανεις το ιδιο και ζητας να σου στειλουν αλλο λογο ελλατωματικης συσκευης.
Άκη καλή σου ημέρα...
α) Με το ΟΤΑ "πέρασε" μόνο του την 106L1 και το πρώτο και το δεύτερο με την ιδια διαδικασία, το πρώτο δουλεύει μια χαρά.
β) Αν υπάρχει κανένα link με την 106L1 και οδηγίες πως την περνάμε χειρoκίνητα, ευπρόσδεκτα (για να το δοκιμάσω κι αυτό).
γ) Το έκανα και στο πρώτο και στο δεύτερο, το πρώτο δουλεύει μια χαρά.
δ) Αυτό δεν το έκανα, θα το δοκιμάσω.
ε) Αυτό το έκανα, με έβαλε σε recovery mode αλλά δεν έπαιρνε εντολές από το τηλεκοντρόλ και δεν γινόταν τίποτα.
στ) Κι αυτό το έκανα, δοκίμασα στο δεύτερο GTQ το τροφοδοτικό του πρώτου και επιπλέον με ένα δικό μου (ακριβούτσικο μεταβλητό)...πάπαλα, μια από τα ίδια.
ζ) Κι αυτό το έκανα με 8 διαφορετικά από τις άλλες συσκευές που έχω (της συσκευασίας δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου)...ξαναπάπαλα.
η) Αυτό το αποκλείω, το πρώτο δούλευε 2 ώρες χωρίς να ανεβάσει θερμοκρασία (case αλουμινίου γαρ) και το δεύτερο πάντα ήταν κρύο πριν κλείσει.
Έχω τραβήξει video από τη στιγμή που ανοίγει μέχρι που κλείνει, στο οποίο φαίνεται και η rom 106L1 (Kernel Version: 3.10.33/Oman@ubuntu#1/Tue Oct 27 15:45:58 CST 2015) και το ρολόι με το uptime που κλείνει στα 3'30" και το έχω ανεβάσει στο Υου Tube για "proof purposes", σύμφωνα με τις οδηγίες του site τους (ώστε να εγκρίνουν RMA εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας 18/11/2015) ......
http://cart.gearbest.com/about/warranty-and-return.html#item3
"Contact our Support Center for RMA authorization, within 5 days of receiving the item, and ship the product back via the least expensive method.
The item will be exchanged with a replacement upon all details received (pictures/videos). "
Τους έστειλα email με πλήρη περιγραφή της διαδικασίας δοκιμών και του προβλήματος (χωρίς να αναφέρω την οδοντογλυφίδα και την δοκιμή με δικό μου τροφοδοτικό, για ευνόητους λόγους

) συμπεριλαμβανομένου του video link από το You Tube και περιμένω απάντησή τους.
Αν πάνε όλα καλά και αφού είμαι εντός των χρονικών ορίων που θέτουν αυτοί, θα εγκρίνουν την αντικατάσταση, σε περίπτωση σου, ξου, μουξου και λοιπές κινεζιές, μάλλον πρέπει να κάνω κάνω το θ).
Υ.Γ.: Αν υπάρχει κάποιο μέλος που να έχει αντιμετώπίσει στο παρελθόν παρόμοια περίπτωση (επιστροφή λόγω DOA στην Κίνα), θα εκτιμούσα την βοήθεια του αν έγραφε περιληπτικά την διαδικασία που ακολούθησε με τα ΕΛΤΑ και το κόστος.