Behringer 1500

Pink Panther

Established Member
17 June 2006
188
Αττική
O γνωστός σε όλους τελικός, του οποίου οι επιδόσεις έχουν περιγραφεί επακριβώς στο forum.

Δύο εβδομάδων, ακόμη άστρωτος, στο κουτί του. Οδήγησε και έπαιξε τα Xanadu όπως δεν τα έχω ξανακούσει. Στην κυριολεξία τα μετέτρεψε σε ανεμιστήρα, καθώς ο αέρας από την μπροστινή οπή του ηχείου με κτυπούσε (αλύπητα :smile: ) στο πρόσωπο (στα 2,5 m).

Έχει εντικατασταθεί το θορυβώδες ανεμιστηράκι του από το αθόρυβο papst.

Δίνεται λόγω αλλαγής σχεδίων στα 320 euro.

Μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρήματά του μέχρι το τελευταίο cent.

6974 582042, Μάνος.

O γνωστός σε όλους τελικός, του οποίου οι επιδόσεις έχουν περιγραφεί επακριβώς στο forum.

Δύο εβδομάδων, ακόμη άστρωτος, στο κουτί του. Οδήγησε και έπαιξε τα Xanadu όπως δεν τα έχω ξανακούσει. Στην κυριολεξία τα μετέτρεψε σε ανεμιστήρα, καθώς ο αέρας από την μπροστινή οπή του ηχείου με κτυπούσε (αλύπητα :smile: ) στο πρόσωπο (στα 2,5 m).

Έχει εντικατασταθεί το θορυβώδες ανεμιστηράκι του από το αθόρυβο papst.

Δίνεται λόγω αλλαγής σχεδίων στα 320 euro.

Μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρήματά του μέχρι το τελευταίο cent.

6974 582042, Μάνος.

Πουλάς τέτοιο μηχάνημα;
Ντροπή!:slapface:
:flipout:

Επειδή και ο φίλος ο Γιάννης αναρωτήθηκε, θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα.

Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν το 80% των ακροάσεών μου γίνεται σε χαμηλές εντάσεις (περί τα 80dB). Σε αυτές λοιπόν τις ακροάσεις χρησιμοποιώ τον τάξης Α MF όπου πραγματικά δεν παίζεται. Σε υψηλές όμως στάθμες δυστυχώς δεν τα καταφέρνει.

Γι’ αυτό λοιπόν το 20% των δυνατών ακροάσεων, καθώς και για να μάθω “τι σημαίνει σωστή οδήγηση” (όπως χαρακτηριστικά μου είχαν πει προσωπικοί μου φίλοι), πήρα τον Μπέρι μη θέλοντας να διαθέσω τρελά ποσά.
Το αποτέλεσμα; Άκουσα τα Xanadu όπως ποτέ άλλοτε από πλευράς οδήγησης, όπως έγραψα και στο πρώτο post της αγγελίας, και ευχαριστήθηκα μουσική σε υψηλές εντάσεις.

Έλα όμως που το rack των μηχανημάτων είναι στη γωνία του δωματίου, κολλημένο στον τοίχο και σχετικά κοντά του το ηχείο. Για να αλλάξω λοιπόν κάθε φορά τα καλώδια των ηχείων πρέπει να σηκώσω το χαλί, να σέρνω το βαρύ rack, να χώνομαι μετά βίας από πίσω, και μετά πάλι αντίστροφα.
Έτσι έψαξα για κάποιον διακόπτη, ώστε να φτιάξω έναν amplifier selector. Έθεσα και σχετική ερώτηση στο forum, οι απαντήσεις όμως ήταν απογοητευτικές, όσον αφορά την αναμενόμενη ποιότητα ήχου:

Γι’ αυτόν το λόγο αποφάσισα να δώσω τον ενισχυτή, όχι γιατί δεν αξίζει.

Σχετικά με την τιμή τώρα:
Ο μεταπωλητής στην Αθήνα (Νέα Σμύρνη) τον πουλά μετρητοίς 355 ευρώ. Επιπλέον 16 ευρώ για τον ανεμιστήρα = 371 ευρώ + τον χρόνο μετάβασης στον Ασημακόπουλο.
Θεωρώ πως 50 ευρώ κάτω στην κατηγορία τιμής του ενισχυτή, και για έναν ενισχυτή που ουσιαστικά είναι καινούργιος – και δοκιμασμένος – είναι υπολογίσιμο ποσό.
Στο δίκτυο βέβαια μπορεί να βρεθεί φθηνότερα από 355 όπως όλοι γνωρίζετε, αρκεί να προτίθεται κάποιος να χρησιμοποιήσει πιστωτική ή κατάθεση σε τράπεζα ή οτιδήποτε άλλο. Σε τέτοια περίπτωση μάλλον θα χρειαστεί να αλλαχθεί και ο θορυβώδης ανεμιστήρας του.
Η απόφαση στον κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Αν ο Μπέρι δεν πουληθεί ή βρεθεί κάποια λύση με διακόπτη στα ηχεία (γιατί ακόμα το ψάχνω) η αγγελία θα αποσυρθεί.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Στα 300 ευρώ τελική τιμή.

Και μη ξεχνάτε, είναι καινούργιος, έτοιμος για χρήση και οδηγεί τα πάντα...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς πριν από 10 μέρες συζητάγαμε για Power Buy από Γερμανία (!) 25 ατόμων και δεν έχει βρεθεί ένας από όλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον άκομα να τον πάρει! Τι μαζοχισμός είναι αυτός ρε παιδιά? :damnyou:

Θα τον έπαιρνα να έχω δυο αλλά θα γίνω Στέργιος μετά...:flipout:

Ο ενισχυτής ταξιδεύει αύριο για τον νέο του ιδιοκτήτη (και συνφορουμίτη) στη Θεσσαλονίκη.
Είναι ο δεύτερος μπέρι που αποκτά!
Καλές ακροάσεις Βασίλη! :music-smiley-004:

Αντε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Θα τον είχα χτυπήσει, αλλά προηγείται το θέμα ενεργού κρος και μετά το μονομπλοκάρισμα.