BEHRINGER BEHRITONE C5A με full range μονάδα 5 1/4 ''

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,236
http://athensproaudio.gr/recording-gr/ixeia-monitor/energa-monitors/behringer-behritone-c5a.html

Πως το βλέπετε για desktop ενεργό ηχειάκι ;;; Κάτι μου λέει πως θα είναι πολύ ξεκούραστο και καλόηχο...

images

Τωρα πως θα παιζει πριμα αυτο δεν ξερω. Παντως αν ψαχνεις για κατι παρομοιο να ακουσεις τα fostex 0.4 στα ιδια χρηματα. Τα εχει ο Λυμπε. Αυτο σιγουρα θα ειναι πιο δυνατο σε ενταση απο τα fostex. Για ποιοτητα δεν μου γεμιζει το ματι.

Πάνο εγώ είμαι καλυμμένος με αυτά που έχω, για τους μπέμπηδες σκέπτομαι ...

Το φόστεξ είναι καταπληκτικό, το έχω πολλάκις ακούσει και λατρέψει ... και γω το συστήνω σε όλες τις σχετικές συζητήσεις ...

Επειδή και γω πρόσφατα εψαχνά κάτι καλό για υπολογιστή , για τα behringer (τα MS 40 για την ακρίβεια) παντου έβρισκα ποστ για τριξίματα και μαπα κατασκευή . Αν ήθελα να διαθέσω 200 θα πηγαινα στα φοστεξ τα 4 που προτείνουνε και οι από πάνω . Επείδη δεν εχω ιδιαιτερες απαιτήσεις , ουτε αυτί spectrum analyser , κατέληξα στα AV 40 της M audio με τεσσάρι γουφερ . Υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου . Στην κατηγορία του 200αρικου παντως ειναι το πιο "παινεμένο"διαδικτυακά ...

Το σιγουρο ειναι πως θα παιζει δυνατα. Μου αρεσει και το Conceived and designed in Germany...

όλα τα μπέρια έτσι είναι....
βέβαια κάτω από τον Πλαταμώνα....δεν

Τωρα πως θα παιζει πριμα αυτο δεν ξερω. Παντως αν ψαχνεις για κατι παρομοιο να ακουσεις τα fostex 0.4 στα ιδια χρηματα. Τα εχει ο Λυμπε. Αυτο σιγουρα θα ειναι πιο δυνατο σε ενταση απο τα fostex. Για ποιοτητα δεν μου γεμιζει το ματι.
Ως κάτοχος των Fostex υπερθεματίζω. Μου φαίνεται απίθανο να τα ξεπεράσει κάποιο άλλο ηχείο σ' αυτή την κατηγορία, ακόμα και διπλάσιας τιμής.

Τα Behringer δεν τα έχω ακούσει. Αλλά η Behringer μας συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις σε πολλά μηχανήματα της οικονομικής κατηγορίας. Οπότε οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τ' ακούσουν ανάμεσα στ' άλλα επίσης πριν αποφασίσουν...