Behringer EP-1500 και....

στειλε και θα παθει ταρακουλο ...τι να σου πω ....εδω τον ρωτησα για πιθανο powerbuy και μου δωσε μινιμουμ παραδοση 3 μηνες και να δουμε ......αλλα ας ειναι καλα ο Γερμανος ετοιμο τον εχω και με καλη τιμη

Τώρα χωρίς πλάκα υπάρχουν πολύ καλά E-shops στο ίντερνετ ιδίως απο Γερμανία . Έχω βρεί και μερικά απο Αγγλία και Γαλλία . Και αν πάτε για powerbuy κάνουν και προσφορές . Και δίνουν 3 χρόνια εγγύηση με μόνα έξοδα τα μεταφορικά να τους στείλεις το μηχάνημα. Και ο ΕΡ 1500 είναι πολύ δημοφιλής σε αυτά τα μαγαζιά .

Και εγώ για ebay + Γερμανία λέω, στα 275 :)

Οπότε μάλλον θα προχωρήσω από εκεί....

(τα αστεράκια μάλλον πάνε πακέτο με το χαρακτηρισμό του member, established,senior κτλ... O στρατηγός πόσα έχει? )

tip για αγορες απο ευρώπη.
Αν και θα το ξέρετε φαντάζομαι, οσοι έχετε επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείτε να ζητήσετε απο το κατάστημα να μην χρεώσει τον ΦΠΑ. απλα θα τους στείλετε τον αριθμο ΑΦΜ σας μονο για να το τσεκάρουν.
Ετσι απο γερμανια έρχονται 16% φτηνότερα, Αγγλία 16.5%

Με αυτο τον τρόπο εγώ παράγγειλα απο www.rockshop.de ton alesis σε τιμη... για πιστολιές

εδω ο 1500
https://www.rockshop.de/shop/oshop....&abt=&itemgr=&vkabt_nr=&wagrID=&caller=search

298 + μεταφορικά (257+μεταφορικα χωρις ΦΠΑ)

Last edited:
Απλά τσεκάρουν το ΑΦΜ ή ενημερώνουν κιόλας και θα σκάσει κανένας μύτη να μας ζητάει ενισχυτή στο γραφείο ? :)

Aν γίνει πάντως group buy από εδώ, με τιμές έξω, είμαι μέσα :)

Δηλαδή Φραγκίσκο, ένας επαγγελματίας μπορεί να αγοράσει ότι θέλει από ευρώπη χωρίς ΦΠΑ άσχετα από το επάγγελμά του και χωρίς να φαίνεται η αγορά κάπου; Δηλαδή δεν είναι υποχρεωμένος να κρατάει τα υλικά αυτά στην έδρα του;

Δεν κοβουν τιμολογιο, απλη απόδειξη αγοράς στο όνομα που δηλώσεις, δεν χρειάζεται να φαινεται η εταιρεία και ουτε το βάζεις πουθενα στα έξοδα απλα μονο κρατας τα χαρτια για εγγυηση μονο.
Δοκιμασμένα πράγματα....