behringer & harman kardon

Re: Απάντηση: behringer & harman kardon

petrossd said:
Λοιπόν έσφιξα τα καλώδια όσο πιο δυνατά μπορούσα με το χέρι στον ενισχυτή και στα ηχεία και χωρίς να κάνω τίποτε άλλο, εμφανίστηκε το μπάσο δυνατό και σφικτό. Δεν το έχω
ακούσει ποτέ έτσι πριν!!!
Είναι δυνατόν???!!!

λοιπον ακου τι θα κανης.

και για τους υπολοιπους βεβαια.

σφιξε με την πενσα οσο παη.

την επομενη μερα δοκιμασε να ξανασφιξης με την πενσα και θα δης οτι θα παρη λιγο ακομα.

την επομενη μερα ξανδοκιμασε και θα δης οτι παλη θα παρη.

στις 3-4 φορες δεν θα παιρνη αλλο.

τοτε εισαι οκ.

την πεμπτη μερα πειτε ενα ευχαριστω στον μανωλη τον τζωρτακη που μας τα εμαθε και σε εμας τους παλιοτερους.:ernaehrung004:

petrossd said:
Γειά σας
καινούργιο μέλος αν και παρακολουθώ το forum απο την εποχή του avforum.Σας ευχαριστώ για όσα εχω μαθει μέσα από τα μυνηματα σας

έχω το σετάκι της harman kardon 970 cd+ενισχυτή
και ηχεία τα roister status 8
-ισχύς 180 wrms
-σύνθετη αντίσταση 6 ohm
-ευαισθησία 93dB/Wm
-απόκριση συχνότητας 30Hz-30kHz

έχω διαβάσει τόσα καλά γιά τον μπέρυ και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να τον εντάξω και εγώ στο σύστημα μου

γενικά είμαι ευχαριστημένος, αν και κάτι μου λείπει, ρεύμα ίσως?
θα δω μεγάλη διαφορά? αξίζει να πάρω τον ομορφούλη?!!!

ευχαριστώ

Δεν ρίχνεις και καμμία φωτό για μας τους άρρωστους-bye-

Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν τον Μανώλη Τζωρτζάκη και εσένα βέβαια (δεν μπορώ να περιμένω πέντε μέρες η διαφορά είναι τεράστια!!!). Και βεβαια θα συνεχίσω το σφίξιμο.

Όσο για φωτογραφίες από δευτέρα ίσως (αν καταφέρω να βρω τον τρόπο).

petrossd said:
Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν τον Μανώλη Τζωρτζάκη και εσένα βέβαια (δεν μπορώ να περιμένω πέντε μέρες η διαφορά είναι τεράστια!!!). Και βεβαια θα συνεχίσω το σφίξιμο.

χαχαχα την πρωτη φορα που το δοκιμασα ειχα παθη την πλακα μου.

νομιζα οτι αλλαξα ενισχυτη.

προσεχε μην το παρακανης και σπασης τα πλαστικα.

υ.γ. μετα απο 20 μερες θελη ξανα τα ιδια.

δηλαδη ξεβιδωμα καθαρισμα και ξανασφιξιμο διαδοχικα καθε μερα.

επισης αν τα καλώδια σου ειναι παλια την επομενη φορα κοψε λιγο τις ακρες να βρης καθαρο χαλκο.

αντε καλοακουστο.:award:

Last edited:

petrossd said:

Άκου κι άλλο ένα κολπάκι...
Αν τα ηχεία σου έχουν τέσσερις μπόρνες για διπλοκαλωδίωση, λογικά θα έχουν δυο γέφυρες που θα τις ενώνουν όταν δεν είναι διπλοκαλωδιωμένα. Αν αντικαταστήσεις αυτές τις μεταλλικές γέφυρες με ένα μικρό κομμάτι (5-6 εκ.) από το καλώδιο των ηχείων σου, θα σε πιάσει ρίγος!:flipout:

Δεν μπορείς να βγάλεις τις γέφυρες και να περάσεις το ίδιο καλώδιο γυμνό στις μπόρνες και απλά να σφίξεις?
Αν το κάνω όπως λες το καλώδιο που θα αντικαταστήσει την γέφυρα πρέπει να είναι όλο γυμνό ή μόνο οι άκρες του?