δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα εχω ακουσει πανω απο 10 τραγουδια απο cd γνησια και απο αρχεια mp3 (ήτε cd ήτε oxi) ολα μεσω του foobay μια με το uca222 και mia απο την εξοδο των ακουστικων και διαφορά δεν αχω ακουσει ακομα.
το δοκιμασα και απο web radiosure το οποιο αναγνωριζει το uca και παλι δεν ειδα διαφορά
Παράξενο! Με τι ηχεία;
Θα κατεβάσεις asio drivers από το site της behringer.
Θα κατεβάσεις asio drivers από το site της behringer.
Να ρωτησω κατι και εγω?
Σκεφτομαι την εν λογω καρτα για αναβαθμιση του ηχου μου , που μεχρι τωρα προερχοταν απο ενα συγχρονο Asus Laptop (Σχετικα φθηνο ομως)
Εχω και τα ηχεια M-audio Av40 , οποτε πιστευω οτι θα δω μαλλον σημαντικη διαφορα !
--
Πολύ σωστά, το καταλαβαίνεις και μόνος σου. Η USB στις τηλεοράσεις είναι μόνο είσοδος-έξοδος για την ανάγνωση και εγγραφή αρχείων.Και εδω ερχεται μια ερωτηση μου: Εχω μια τηλεοραση samsung συγχρονη αρκετα (ue32eh4003 ) , αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ εξοδο ακουστικων..Εχει usb ομως..Αν συνδεσω το Behringer στο USB υπαρχει καποια περιπτωση να γινει κανα θαυμα και να παραχθει ηχος; Η ονειρευομαι;"
Το λογικο ειναι πως οχι , απο τη στιγμη που χρειαζονται drivers?!?Και η τηλεοραση δεν εχει;
Σε ευχαριστώ για την απαντηση!!!Ναι , εχω ενα μικρο κολλημα με τον ηχο , οποτε θα αναβαθμισω!
http://www.ebay.com/itm/Behringer-U...uter_Recording_Interfaces&hash=item3a6a627ce3
Την εχω βρει εδω (την uca 202 ομως) σε τιμη 21 E περιπου...Ελπιζω να ειναι η αυθεντικη βεβαια ε;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.