Behringer UCA222

θελω να την πάρω για το λαπτοπακι μιας φιλης... βρίσκω κ 202 κ 222. Δεν έχουν καμια διαφορά τελικά ναι; Το κοκκινάκι της 222 μετράει στην εν λόγω περίπτωση... :) :)

Re: Απάντηση: Behringer UCA222

Μιά χαρά κάρτα είναι,υπολογίζοντας το κόστος απόκτησής της!
Διαφορά δεν έχουν γι'αυτό που τη χρειάζεσαι!
κ τι διαφορά εχουν τελικά;

θελω να την πάρω για το λαπτοπακι μιας φιλης... βρίσκω κ 202 κ 222. Δεν έχουν καμια διαφορά τελικά ναι; Το κοκκινάκι της 222 μετράει στην εν λόγω περίπτωση... :) :)
Πάρε το κοκκινάκι για ένα και μόνο λόγο: Έχω παίξει μαζί του και μάλιστα δοκιμαστικά το είχα συνδέσει με τα δικά μου (ενεργά) ηχεία!

Οπότε το ξέρω. Υποθέτω ότι είναι και πιο σύγχρονο από το άλλο.
Είναι και όμορφο! :cool4:

παιδες ξερει κανεις αν υπάρχει πουθενα Αθηνα;
τελικα εκει που την ειχα δει εδειχνε πως την ειχε αλλα δεν την ειχε τελικά...

ρε παιδες μια βοηθεια με την καρτα...
μου κανει το εξης, μετα απο 2-3 ωρες μου σβηνει η καρτα και σταματαει η μουσικη (λογικο), οχι παντα
μολις την αποσυνδεσω απο το λαπτοπ και την ξανασυνδεω(βγαλε βαλε usb δλδ) ολα οκ...
τι να φταιει??

*την εχω με προεκταση 2m καλωδιο usb γτ τωρα που καλοκαιριαζει χρειαζετε στο μπαλκονι :earmuffs:
βεβαια και χωρις προεκταση το ειχε κανει τουλαχιστον μια φορα απ οτι θυμαμαι

Last edited:
2m δεν είναι μεγάλη απόσταση,εμένα είναι 4m και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα
Μήπως έχει θέμα η ίδια η κάρτα;
Δοκίμασε και μ'ένα άλλο καλώδιο usb

Re: Απάντηση: Behringer UCA222

η καρτα οχι γτ σε σταθερο υπολογιστη που εχω δεν το κανει...
τωρα προσεξα οτι οταν την αποσυνδεσα και την ξανασυνδεσα στο λαπτοπ τοτε αλλαξε το εικονιδιο, που εχω ορισμενο στην καρτα, στις συσκευες αναπαραγωγης του λαπτοπ μηπως φταιει το λαπτοπ μαλλον

απο την ωρα που μου εμφανισε το σωστο εικονιδιο στις συσκευες αναπαραγωγης ολα good...
μηπως παιζει ρολο οτι συνδεω την καρτα στο λαπτοπ εφοσον εκεινο ειναι ανοιχτο??