πωλούνται ένας ή δύο μπέρρυδες - οι γνωστοί - Europower 1500.
Φουρφούρι αλλαγμένο με αθόρυβο
Τιμή 260 έκαστος .
Τιμή 260 έκαστος .
πωλούνται ένας ή δύο μπέρρυδες - οι γνωστοί - Europower 1500.
Τιμή 260 έκαστος .
210,00 . Μου πιάνουν χώρο.
Ευχαριστώ. Διάβασα και το sticky για τις XLR συνδέσεις κλπ. Έχω όμως 2 απορίες ακόμα:επειδή του βάζεις δύσκολα...:fahne90:
έχει εισόδους xlr και καρφί, αλλά μπορείς μέσω αντάπτορς που υπάρχουν στα ηλεκτρονικά να βάλεις rca.
Μπορεί να δεχθεί τον προενισχυτή που λες με τον παραπάνω τρόπο.
To καρφί δεν είναι ισοδύναμο με XLR. Aπ' οσο βλέπω, τα καρφιά του EP1500 είναι μονοφωνικά, δηλαδή καθένα τους ειναι ισοδύναμο με ενα RCA.
Τα μονοφωνικά καρφια μεταφέρουν Σήμα, Γείωση. Το XLR μεταφέρει Σήμα+, Σήμα- Γείωση.
Το ανταπτοράκι απλά μετατρέπει την σύνδεση απο balanced, που είναι με XLR, σε unbalanced, που είναι με RCA. Eφόσον ομως ξεκινάς απο RCA, είσαι ήδη unbalanced οπότε το ανταπτοράκι δεν κανει καμια ουσιαστική μετατροπή.
Προσωπικά πιστεύω οτι με δυο επίχρυσους αντάπτορες RCA σε καρφι 1/4" είσαι εντάξει.
Συμφωνώ απόλυτα. Αν ειναι στερεοφωνικά τα καρφια, εχουν τρεις αγωγούς και λογικά χρησιμοποιούνται για balanced μεταφορά σήματος μια κι εχει δυο, δηλ. ενα ανα καναλι.Δεν έχω δει πως είναι οι θηλυκοί ακροδέκτες του Behringer, όμως να προσθέσω ότι το καρφί μπορεί να είναι και στερεοφωνικό και να μεταφέρει Balanced σήμα στον Behry αν αυτός έχει τρεις επαφές στο καρφί του. Τα XLR είναι ισοδύναμα με τα στερεοφωνικά καρφιά, και με τέτοιο έχω συνδέσει τον δικό μου ενισχυτή ακουστικών για να έχω Balanced σήμα.
Συμφωνώ απόλυτα. Αν ειναι στερεοφωνικά τα καρφια, εχουν τρεις αγωγούς και λογικά χρησιμοποιούνται για balanced μεταφορά σήματος μια κι εχει δυο, δηλ. ενα ανα καναλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.