Beijing Olympics 2008 Opening Ceremony 720p HDTV x264

Διάβασα σε κάτι fora ότι η έκδοση του BBC είναι καλύτερη από του ΝΒC γιατί από την τελευταία λείπουν κάποια κομμάτια λόγω διαφημίσεων. Έχει κυκλοφορήσει του ΒΒC πουθενά;

Απάντηση: Re: Beijing Olympics 2008 Opening Ceremony 720p HDTV x264

Η έκδοση των 26gb υπάρχει πουθενά πετσοκομένη χωρίς τις παρελάσεις των χωρών; Το ενδιαφέρον κομμάτι της τελετής έναρξης δεν είναι ούτε μιάμιση ώρα.

Και δεν την κόβεις εσύ όπου θες; δεν το έχω ψάξει, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κανά προγραμματάκι για split των mkv.

Η 27άρα έκδοση παρότι 720 είναι εκπληκτική. Όμως.....δεν είναι ματρόσκα αλλά TS. Προσπάθησα να κόψω την παρέλαση, αφού όλο το ''καλό'' συνολικά είναι 1 ώρα και 40 λεπτά (το αρχείο είναι 4 ώρες και 15 λεπτά), με το HDTV to MPEG αλλά δεν μου ανοίγει το αρχείο (could not found a channel). Γι' αυτό ρώτησα σε άλλο νήμα αν γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα για TS αρχεία.

Πάντως, άξιζε το κατέβασμα. Σχολιασμός σε 3 γλώσσες (Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά) και εικόνα όνειρο.......

Viva HD Suisse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Λοιπόν, νέα από το μέτωπο......

Το πρόγραμμα που πρότεινε ο Ηλίας έκανε μια χαρά τη δουλειά με μερικά θεματάκια. Εξηγούμαι:

Το αρχείο, όπως είπαμε πιο πάνω, είναι στα 720p TS με H264 κωδικοποίηση. Προφανώς, γι' αυτό το HDTV to MPEG δεν το αναγνώριζε. Μέγεθος 27GB. Έβαλα με το TS Splitter να κόψει χειροκίνητα 3 κομμάτια. Ένα μέχρι 1 ώρα και 25 λεπτά (είσοδος πρώτων 10 ομάδων στο στάδιο), 2ο μέρος όλη τη παρέλαση και 3ο μέρος το τελευταίο μισάωρο (κήρυξη έναρξης, Ολυμπιακός Ύμνος και Αφή). Μετά ένωσα το 1ο με το 3ο μέρος και προέκυψε ένα αρχείο 12,2 GB. Θεματάκια:

1. Όταν ''κόψεις'', ενώ το πρώτο αρχείο το παίζει μια χαρά, τα υπόλοιπα 2,3,4,5 δεν τα παίζουν οι players. Δοκίμασα ΚΜ, MP, VLC. Όταν ξαναενώσεις π.χ το 1 με το 3 και το 5 τα παίζει όλα μια χαρά!!!!!!!!!:bang::bang: το άλλο κουφό που κάνει είναι το εξής: ενώ έχεις ενώσει π.χ. το 1 με το 3 ο συνολικός χρόνος αναπαραγωγής που σου δείχνει ο player είναι 4 ώρες και 17 λεπτά....Το αρχείο, πάντως, αν κάποιος δεν θέλει να πηγαίνει συνέχεια μπρος-πίσω, βλέπεται θαυμάσια σε ομαλή ροή αναπαραγωγής.

2. Προσπάθησα να το μετονομάσω σε .mkv ώστε να το κόψω με το mkvmerge αλλά no luck. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να το βάλει σε 3 δισκάκια πρέπει να το κόψει με το TS Splitter, αλλά μετά θα πρέπει να το ξαναενώσει στο σκληρό για αναπαραγωγή......:argue:

3. Βιάστηκα να πω μπράβο στους Ελβετούς. Δεν ξέρω αν ήταν Γάλλος ή Ελβετός αυτός στον Γαλλικό σχολιασμό αλλά θεώρησε καλό να μας πληροφορήσει κατά την είσοδο των Σκοπίων ότι '' Η Μακεδονία (FYROM) είναι η πατρίδα του Μ. Αλεξάνδρου!!!!!!!!!!!!!!!!!''

Ας μην σχολιάσω καλύτερα τον κάθε νεοβάρβαρο ανιστόρητο που τον έπιασε ο πόνος για το ποια είναι η πατρίδα του Μ.Αλεξάνδρου...........:damnyou::damnyou::damnyou:

Διάβασα σε κάτι fora ότι η έκδοση του BBC είναι καλύτερη από του ΝΒC γιατί από την τελευταία λείπουν κάποια κομμάτια λόγω διαφημίσεων. Έχει κυκλοφορήσει του ΒΒC πουθενά;
Και στα comments του bit-hdtv γράφουν οι περισσότεροι ότι θα περιμένουν την πολύ καλύτερη έκδοση του bbc...

H ιδια εκδοση σε free links των 100 MB εκαστο !

http://www.savefile.com/files/1720352

Έχω κατεβάσει μέχρι και το Νο 29 (αρχεία WinRAR) και όλα καλά.

Από το 30ο και μετά τα αρχεία κατεβαίνουν ως άγνωστα αρχεία των Win με κατάληξη r30, r31 κλπ

Τι γίνεται λάθος?

Re: Απάντηση: Re: Beijing Olympics 2008 Opening Ceremony 720p HDTV x264

Και δεν την κόβεις εσύ όπου θες; δεν το έχω ψάξει, αλλά σίγουρα θα υπάρχει κανά προγραμματάκι για split των mkv.

Δυστυχώς η σύνδεση μου στο internet είναι αργή. Θα κάνω μια εβδομάδα να κατεβάσω εικοσιτόσα gb.:bigcry:

Τίποτα. Συνέχισε κανονικά.. Το WinRar θα τα σορτάρει μόνο του στο τέλος..

Τζίφος. Μου βγάζει μηνύματα σφάλματος (το Win rar όταν τα ξεζιπάρει) σε διάφορα αρχεία. Μια στο αρχείο R40 μια στο R51 κοκ).

Για τα παιδιά που ρώτησαν για τη δική μας τελετή και επειδή έτυχε να είμαι μέσα στο Αθήνα 2004 εκείνη τη περίοδο (εκπληκτική εμπειρία) να ενημερώσω ότι η τελετή έναρξης, λήξης και ορισμένα αθλήματα (πχ στίβος) είχαν κάλυψη σε high definition και ήχο 5.1, κάτι που λίγοι ίσως γνωρίζουν.

Θυμάμαι τότε ούτε καν ξέραμε καλά καλά τί ήταν το high definition, το είδαμε τότε και μας είχε πέσει το σαγόνι.

Απ' όσο θυμάμαι η τελετή έναρξης είχε μεταδοθεί σε high definition από το NBC στην Αμερική, το σταθμό της Κορέας, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ αν το μετέδωσε κάποιος άλλος.

Το απίστευτο ήταν ότι η τελετή έναρξης είχε τελείως διαφορετική σκηνοθεσία από αυτή που έδειξε μετά η ΕΡΤ και μερικά από τα πλάνα που έδινε στον αέρα ο σκηνοθέτης για τη high definition μετάδοση σου έκοβαν την ανάσα. Καμία σχέση με τη γελοιότητα που είδαμε από ΕΡΤ και είχαν το θράσος να το κυκλοφορήσουν σε DVD με άθλια ποιότητα εικόνας και ήχου. Παιδιά ήταν κάτι το εκπληκτικό, λες και έβλεπες άλλη τελετή. Ειδικά η ώρα της παρέλασης που ο Tiesto τα σπάει ήταν κάτι το απίστευτο.

Δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να έχει τη συγκεκριμένη μετάδοση. Αν το ήξερα τότε θα είχα προσπαθήσει να την πάρω σε high definition...

εχω ενα capture σε 720p απο την τελετη εναρξης της Αθηνας.

Με λιγο διαφορετικα πλανα απο την μεταδοση της ΕΡΤ.

Οποιος θελει και μενει Αθηνα ας στειλει pm.