Beijing Olympics

Εχει ξεκινήσει εδώ και καμιά ώρα και δείχνει τα προεόρτια από το ολυμπιακό στάδιο του Πεκίνου.

Δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η λήψη του πιο βόρεια, το ίδιο κανάλι αναμεταδίδεται και από το Al Jazeera Sports HD, ελεύθερα από τον Nilesat 7W, 12284V, 27500.

Εγώ πάντως πιάνω πολύ λίγες συχνότητες στις 7W και η 12884 δεν είναι μέσα σε αυτές.
Σήμερα γύρισα από τις διακοπές και δεν έχω τα έχω ψάξει και καλά, αλλά το beijing olympics στις 26ε και το OrfHD φτάνουν για να είμαστε σίγουροι πως θα δούμε την τελετή έναρξης (και πολλά αθλήματα) σε HD.

edit: στις 26 μοίρες έχει και αγγλικό σχολιασμό. Οπότε το προτιμάμε :2thumb22sup:

Last edited:
Και στις 7W έχει αγγλικό σχολιασμό! Βέβαια αν δεν υπάρχει σήμα, τι να το κάνεις! :chinese:

πολυ ωραια εικονα παιδια αν και η τηλεοραση μου ειναι 720p εντουτοις μπροω ναπω οτι ειναι απο τις πολυ καλες μεταδοσεις που εχω δει

Εσείς που το λαμβάνετε, το γράφει κανείς μήπως δούμε και εμείς τίποτα; :blush:

ντεν εχω HDD καρδια μου!!!!! ρε σεις πλακα πλακα καποιος πρεπει να φροαντισει για αυτο!!!!

για να βλεπω εθελοντες!!!!!!

Ρε παιδιά επειδή την έχασα την έναρξη, υπάρχει σε κάποιο δορυφορικό HD σε επανάληψη???

FTA ή ελαφρά κωδικοποίηση.......με Technotrend 3200 είμαι και κινητό πιάτο.

για τσεκαρε το suisse μηπως και .... παντως ηταν απο τις πολυ καλες τελετες εναρξεως

Μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε και πολυ η ποιοτητα του καναλιου οπως και του Μ2, δηλαδη πιο πολυ για upscaling μου φαινοταν παρα κανονικο HD. Αλλες γνωμες?

Κανονικό HD ήταν και πολύ καλή ποιότητα στα μάτια μου.

Το είδα σε ORF HD με ήχο από ΝΕΤ (δεν θέλω σχόλια). Η εικόνα ήταν πολύ καλή αλλά σαν τελετή μόνο το φινάλε μου άρεσε. Περίμενα πολύ περισσότερα...

παιδια γνωριζει κανεις αν θα ξαναδειξουν την τελετη εναρξης σε καποιο HD καναλι για να μπορεσω να την γραψω?

26gb μου βγήκε για όποιον ενδιαφέρεται από hd suisse αν και πεταει μερικα σκουπίδια τη στιγμή που ανάβει τη φλόγα

Μου είπαν ότι έχει βγεί η δική μας τελετή έναρξης και λήξης σε hd από παραγωγή του nbc και ύστερα από τα σημερινά που μου βγήκαν τα μάτια το θέλω οπωσδήποτε. Μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πως θα το προμηθευτώ αφού τα torrentadika δε το έχουν

Καλό καλοκαίρι

Απάντηση: Re: Beijing Olympics

26gb μου βγήκε για όποιον ενδιαφέρεται από hd suisse αν και πεταει μερικα σκουπίδια τη στιγμή που ανάβει τη φλόγα

Μου είπαν ότι έχει βγεί η δική μας τελετή έναρξης και λήξης σε hd από παραγωγή του nbc και ύστερα από τα σημερινά που μου βγήκαν τα μάτια το θέλω οπωσδήποτε. Μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πως θα το προμηθευτώ αφού τα torrentadika δε το έχουν

Καλό καλοκαίρι

Αν είσαι Αθήνα στείλε μου πμ.
Από Σεπτέμβριο που θα γυρίσω θα σου τη γράψω σε dvd και συναντιόμαστε να το πάρεις. Διαφορετικά σου το στέλνω ταχυδρομικά.

Καλό καλοκαίρι

ενδιαφερον?

τι εννοεις για οποιον ενδιαφερεται?

εισαι Αθηνα?

sch.jpg

ευχαριστώ Larry, το έψαχνα... :a0210::ernaehrung004: