Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Παλικαρια μια ερωτηση και απο μενα για αυτα τα καναλια και παρακαλω να με βοηθησετε γιατι ειμαι αρχαριος.Κανω search στον hotbird και δε μου τα εμφανιζει καθολου (τα sports).Κανονικα δε θα επρεπε να μου τα δειχνει στο scan και ας μην ανοιγουν?Εβαλα και χειροκινητα τις συχνοτητες (εχω εναν dreambox hd se 800 original) αλλα δε μου τα εμφανιζει τα καναλια.Ενας γνωστος μου τα βλεπει κανονικοτατα.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Φυσικά και θα έπρεπε να στα κατεβάζει (συχνότητα: 11296, πόλωση: οριζόντια, s/r: 27500, fec: 3/4).

Δυστηχως δεν τα κατεβαζει και δοκιμασα δυο δεκτες.Λες να ειναι θεμα ρυθμισης πιατου?Εχω ενα 115 με hotbird και astra.

Μαλλον κανεις αναζητηση μονο τω ελευθερων καναλιων ...πριν κανεις αναζητηση σου εχει μια επιλογη που διαλεγεις τι θελεισ να πιασει (ελευθερα κωδικοποιημενα,ελευθερα+κωδικοποιημενα) νομιζω ολοι οι δεκτες την εχουν αυτη την ιδιοτητα....αν την εχει βαλε να τα ανοιχνευσει ολα..ισως τα βρει.Θεμα πιατου δε νομιζω να ειναι γιατι ειναι ισχυρες σαν συχνοτητες δηλ. κατεβαινουν ευκολα και με μικρο πιατο....

Last edited:

Aδερφε καταρχας ευχαριστω για την απαντηση,θα το κοιταξω αν και εχω πιασει και κωδικοποιημενα οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο.Με κανα δυο ειδικους που μιλησα μου ειπαν οτι μαλλον φταιει το lnb και να δοκιμασω να βαλω ενα καινουργιο.Μου ειπε ο ενας που ειναι τεχνικος οτι το εχει ξανασυναντησει αυτο το προβλημα και οτι μετα την αλλαγη βρηκε τα καναλια που δεν εβρισκε.Λογικα μεσα στην εβδομαδα θα κανω την αλλαγη οποτε θα σας πω τι εφταιγε.

Πιθανόν να έχει πρόβλημα το lnb (ειδικά αν δε λαμβάνεις και άλλες συχνότητες του δορυφόρου).

Φιλε Σεραφειμ μου εχει κατεβασει αρκετα καναλια απο hotbird αλλα αυτα οχι.Θα δειξει τι ειναι μολις συνδεσω το lnb και θα σας πω τα αποτελεσματα μηπως βοηθησω και κανα αλλο παιδι που εχει προβλημα.Σε ευχαριστω και σενα φιλε.

Πανδαισία και αύριο βράδυ στις 23.00 κύπελλο Ισπανίας, με τον επαναληπτικό Barcelona-Real Madrid !

Σε ότι αφορά το κύπελλο Ελλάδας, προβλέπω πως δε θα μεταδώσουν αγώνα ακόμα κι αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Τελικά τι έγινε με τα Al Jazeera Sport Channel 9 και 10? Κλειδώσανε? Όσοι έχουμε πληρώσει την κάρτα που είχε και τα 2 αυτά κανάλια ξαναπληρώνουμε?

ναι δυστυχως οσοι τα πληρωσαμε το καναμε τσαμπα.οι αραβες και αυτοι ειναι λαμογια μεγαλα μην τα ριχνουμε ολα στους δικους μας μονο ζητανε πλεον να τα ξαναπληρωσουμε γιατι μαζι ειναι και τα hich definition και επειδη πηραν και αλλα αθλητικα γεγονοτα και θα δοιξουν και το ευρο.και εγω που τα βλεπω απο τις 13 γιατι να πληρωνω τα υψηλης ευκρινειας ρωταω τον εμπορο αφου δεν εκπεμπουν εκει.να βαλεις πιατο στους nilesat ηταν οι απαντηση του να τα βλεπεις.αρα +9 +10 και hich definition τα αγοραζουν μονο οσοι εχουν nilesat αλλιως τσαμπα τα λεφτα.

Συν το γεγονός ότι η λήψη των συγκεκριμένων συχνοτήτων στις 7°W έχει γίνει από αρκετά έως πολύ δύσκολη...

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Τελικά τι έγινε με τα Al Jazeera Sport Channel 9 και 10? Κλειδώσανε? Όσοι έχουμε πληρώσει την κάρτα που είχε και τα 2 αυτά κανάλια ξαναπληρώνουμε?
Εγω παιδια εκανα την συνδρομη Δεκεμβριο του 2011 πριν μπει δηλαδη το νεο ετος γιατι ειχα διαβασει οτι θα ισχυσουν νεα πακετα απο το νεο ετος και δυστηχως επειδη την εκανα πρωτη φορα την συνδρομη και δεν ηξερα ζητησα την full μαζι με τα HD που ειναι γυρω στα 130 .....αλλα μεχρι στιγμης απο +1/+10 μου τα πιανει ολα........

οντως εχει βελτιωθει η εικονα και εγω το προσεξα χτες...αλλα μονο στις live μεταδωσεις...στις επαναληψεις ιδια και χειροτερη ειναι.

Επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για το πακέτο μπορεί κάποιος να μου αναφέρει ποια πρωταθλήματα καλύπτει (καίγομαι για Αγγλικό) και αν συμφέρει να πάρω αυτό με τα HD? Έχω μπερδευτεί λίγο όσον αφορά την επιλογή πακέτου.

Ευχαριστώ.