Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

ειναι καλη επιλογη η καρτα αυτη.εχει διαφορα πρωταθληματα αλλα στην ουσια ειναι συμπληρωμα της νοβα.

καλησπερα ξερει καποιος σε τι τιμη ειναι η συνδρομη για 6 μηνες & 12 μηνες κ απο που μπορω να κανω ανανεωση την καρτα εδω στην ελλαδα?

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Ευχαριστω σεραφειμ,ξερεις τι παιζει για ετησια συνδρομη κ απο που μπορω να κανω την ανανεωση(εννοω καταστημα)?

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Δεν ξέρω να σου πω για ανανέωση γιατί τα δύο χρόνια που βλέπω το πακέτο πήρα δύο ξεχωριστές κάρτες. Πάντως η οκτακάναλη γύρω στα 120 ευρώ κοστίζει.

Ευχαριστω σεραφειμ,ξερεις τι παιζει για ετησια συνδρομη κ απο που μπορω να κανω την ανανεωση(εννοω καταστημα)?

Μπορείς να τη κάνεις απο εδώ: http://www.jsc-cards.com/order/

Εγώ απο εδώ την είχα κάνει το Σεπτέμβρη την ανανέωση με 69euro για τα 8 κανάλια.

δε νομιζω να κανουν τπτ κολπα?Εννοω να πληρωσω κ να χω καμια διακοπη δηλ ειναι σιγουρο οτι θα βλεπω για εναν χρονο σιγουρα με 69 ευρω?

δε νομιζω να κανουν τπτ κολπα?Εννοω να πληρωσω κ να χω καμια διακοπη δηλ ειναι σιγουρο οτι θα βλεπω για εναν χρονο σιγουρα με 69 ευρω?

Θα του στείλεις πρώτα το σειριακό της κάρτας για να τσεκάρει αν γίνεται ανανέωση και ύστερα θα προχωρήσει η διαδικασία (αν φυσικά γίνεται).
Για να τσεκάρεις οτι η κάρτα σου έχει ήδη ανεωθεί, μπορείς να μπεις στη συνέχεια στο site της AlJazeera να βάλεις το σειριακό και να δείς μέχρι πότε ισχύει.

εστειλα τον αριθμο της καρτας κ μου απαντησανε ως ποτε ισχυει κ ποτε μπορω να κανω την ανανεωση,που ακριβως θα μπω για να δω οτι οντως εγινε η ανανεωση?ευχαριστω για την βοηθεια christos_k

εστειλα τον αριθμο της καρτας κ μου απαντησανε ως ποτε ισχυει κ ποτε μπορω να κανω την ανανεωση,που ακριβως θα μπω για να δω οτι οντως εγινε η ανανεωση?ευχαριστω για την βοηθεια christos_k

Πρέπει να μπεις στο: http://www.aljazeerasport.net/membership/ αλλά θα πρέπει η ip σου να μη φαίνεται (μπες δηλ. με ενα proxy).
θα κάνεις ενα λογαριασμό εκεί (δωρεάν) και θα δείς τα στοιχεία της κάρτας και εκει αν χρειαστει στο μέλλον θα κανεις και refresh signal αν ποτε σου κλειδώσει η κάρτα.
Πάντως να ξεκινήσεις και διαβάσεις ολόκληρο το thread θα σου λυθούν πολλές απορίες!!!!!

καταρχην ειναι ολα χρησιμα οσα λες απλα δεν ξερω τι ειναι το proxy αλλα θα διαβασω ολα τα παραπανω.

Καλησπέρα σας παίδες,
Επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγω πακέτο θα χρειαστώ κάποιες διευκρινήσεις για να μην κάνω καμιά πατάτα με το δορυφορικό πιάτο που θα διαλέξω(νέοπας στην δορυφορική!)
1.Για Σαλόνικα μεριά τι πιάτο θα χρειαστώ?(1μ ή τπτ παραπάνω?)
2.Τα hd κανάλια του al jazzera μόνο μέσω nilesat παίζουν?γιατί λέω να αγοράσω την κάρτα που περιλαμβάνει και τα 2 κανάλια hd...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. :2thumb22sup:

1.Για μέσω Hotbird,80cm πιάτο είναι ότι πρέπει.
2.Για Nilesat απότι βλέπω είναι στον Atlantic Bird 7 που δεν πιάνει με τίποτα με 80cm πιάτο.Δεν γνωρίζω με τι μέγεθος είναι δυνατή η λήψη.

Για τις 7W στη Θεσσαλονίκη μάλλον χρειάζεσαι κάτοπτρο 1,20m, αν και απ' το θέμα που προέκυψε με την μετακίνηση συχνοτήτων στον Atlantic Bird μάλλον δεν πρέπει είναι εφικτή η λήψη των Al Jazeera sport HD channels:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...BIRD-7?p=1056259148&viewfull=1#post1056259148

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,
Άρα πάμε για το απλό πακέτο του aljazeera με τα κανάλια από 1-8 στον hotbird. Τα sd κανάλια είναι υποφερτά από εικόνα?
Σόρρυ που τα ρωτάω όλα αυτά απλά την επόμενη εβδομάδα έχω κανονίσει να έρθει τεχνικός να μου κάνει την εγκατάσταση. :afro:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,
Άρα πάμε για το απλό πακέτο του aljazeera με τα κανάλια από 1-8 στον hotbird. Τα sd κανάλια είναι υποφερτά από εικόνα?
Σόρρυ που τα ρωτάω όλα αυτά απλά την επόμενη εβδομάδα έχω κανονίσει να έρθει τεχνικός να μου κάνει την εγκατάσταση. :afro:
χαλια ειναι απο εικονα μονο στoυς live αγωνες ειναι ελαφρως βελτιωμενη (σαν τα Tring της Αλβανικης πλαφορμας ειναι πανω κατω) αλλα για τα λευτα του πακετου καλη ειναι....

Last edited:
Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες τελείωσε η συνδρομή μου και άρχισα να ψάχνομαι για την ανανέωση...Διαβάζοντας εδώ αλλά και με την βοήθεια του christos (που τον ευχαριστώ και δημοσίως) προσπάθησα να την κάνω από εδώ http://www.jsc-cards.com/order/ αλλά και από εδώ http://www.aljazeerasport.net/membership/ ακολουθώντας τις οδηγίες (μπήκα με proxy κλπ)... Κατάφερα να κάνω εγγραφή αλλά οχι να ολοκληρώσω την παραγγελία. Περιέργως (?) αναγνωρίζει οτι η καρτα visa (prepaid) ειναι απο Ελλάδα και μου βγάζει συνεχώς ότι η χώρα σας ΔΕΝ εξυπηρετειται..... Επειδή η τιμή των 129 και για τα 10 κανάλια δεν υπάρχει πουθενά αλλού μπορεί κανείς να βοηθήσει, αν ξέρει, πως ξεπερνάμε και το σκόπελο της visa? Διαφορετικά μένει η λύση των 140 για τα 8 κανάλια από Ελλάδα.....

Καλημέρα. Το ίδιο ακριβώσ πρόβλημα είχα και εγώ. Έκανα την αγορά μέσω paypal και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Επειδή και ό ίδιος δεν είχα paypal, χρησιμοποίησα το λογαριασμό ενός φίλου.