Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Για λήψη από hotbird 60 cm. Αρκετοί αγώνες έχουν αγγλικό σχολιασμό. Αν θέλεις ελληνική περιγραφή, ote tv.

Re: Al Jazeera Sport Channels

τι ποιότητα έχει απο hotbird?
πόσο είναι η συνδρομή?που μπορώ να το βρω ?
ποια πρωταθλήματα έχει για αυτή την σεζόν? έχει τίποτα champions league η europa league?

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Αγγλία - premier league δεν έχει το Al Jazeera sports. Είναι λάθος αυτό που αναφέρεται στο site, προσοχή.

Αγγλία - premier league = abu dhabi sports και οι 380 αγώνες σε HD.

Serafeim Karakostas,τα καναλια ανοιξανε με μοντουλα που ειπε ο GEORGE M. αλλα γιατι με σπασιματα?Λογω Irdeto,σωστα?

GEORGE M.,η ποιοτητα του σηματος ειναι 75% και το πιατο ειναι 80 cm.Αλλα δεν ειναι δικο μου,ειναι του φιλου μου.Βλεπω οτι μερικες φορες τα καναλια κανουν κολληματα η σπασιματα.Μαλλον φταει ο δεκτης που αναφερε ο Serafeim Karakostas. H κωδικοποιηση viaccess δεν εχει προβλημα?

Γνωρίζει κανείς εαν η κάρτα παίζει απροβλημάτιστα σε dm500;

Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

GEORGE M.,η ποιοτητα του σηματος ειναι 75% και το πιατο ειναι 80 cm.Αλλα δεν ειναι δικο μου,ειναι του φιλου μου.Βλεπω οτι μερικες φορες τα καναλια κανουν κολληματα η σπασιματα.Μαλλον φταει ο δεκτης που αναφερε ο Serafeim Karakostas. H κωδικοποιηση viaccess δεν εχει προβλημα?

Το σήμα είναι μια χαρά τότε. Βρες άλλο δέκτη για να κάνεις και εκεί μια δοκιμή. Από κάποιο κοντινό σου κατάστημα με δορυφορικά ή πάρε από κάποιον φίλο σου.

Το δοκιμασα στο δικο μου δεκτη και τιποτα δεν κολλαει.Εχει προβλημα ο δεκτης του φιλου μου.Μου ειπε οτι δεν τον ενοχλησει αφου ειναι μικρα κολληματα.Μακαρι το Al Jazeera Sport θα παρει premier league...Θα ειναι σουπερ το πακετο!

Re: Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Είναι hd ο δικός σου;
Οχι,ειναι παλιος.Το αγορασα πριν απο 10 χρονια.Ειναι ο Arion Powersky Ciskv 8210. Εχω αλλον ενα δεκτη hd (Xtrend et9000)αλλα δεν το δοκιμασα.

Re: Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Φιλε zonimov ματαια περιμενεις για τον αν θα παρει τα δικαιωματα για το αγγλικο πρωταθλημα,εγινε ο διαγωνισμος πριν 2 μηνες περιπου κ η προσφορα που εκανε το αλ τζαζιρα σπορτς δεν ικανοποιησε τους αγγλους,αρα τζαμπα περιμενεις ας αρκεστουμε σε αυτα που εχει.

Απάντηση: Re: Al Jazeera Sport Channels

Οχι,ειναι παλιος.Το αγορασα πριν απο 10 χρονια.Ειναι ο Arion Powersky Ciskv 8210. Εχω αλλον ενα δεκτη hd (Xtrend et9000)αλλα δεν το δοκιμασα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και τα οποία δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ λίγα, αν σκεφτείς πόσα δίνεις.
Σωστά. Μια χαρά είναι το πακέτο, value for money.:award:

Και μια χάρη: όσα παιδιά έχουν δέκτη sd και βλέπουν το πακέτο χωρίς προβλήματα, ας κάνουν έναν κόπο να γράψουν το δέκτη τους. Ευχαριστώ!

bigSAT:φτηνος ,παιζει χωρις κολληματα.
Manhattan plaza XT-CM:σπανια κολληματα
Manhattan plaza UPM:μετα απο 1 ωρα περιπου κολλαει η εικονα ενω ο ηχος συνεχιζει κανονικα.Κανοντας ζαπ σε αλλο καναλι του ιδιου πακετου δειχνει οκ μεχρι να ξανακολλησει κοκ...
Panasat:μεχρι 30 μαιου που τον χρησιμοποιουσα δεν κολλαγε.Το τελευταιο διμηνο δεν του εχω βαλει την καρτα να παιξει γιατι ειναι στο εξοχικο.Θα τον δοκιμασω τισ προσεχεις μερες και θα σας πω.
(Εχω 2 καρτες irdeto και τις δουλευω ταυτοχρονα καθημερινα σε 2 δεκτες απο τους παραπανω με UCAS)
(O panasat φυσικα εχει ενσωματωμενο irdeto)