Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Δε γνωρίζω τι θα γίνει με τα hd κανάλια αλλά εκτιμώ πως θα μεταδίδονται στα sd κανάλια ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και μέσω hotbird. Ας μην προτρέχουμε, υπομονή μέχρι την Πέμπτη (μέρα που μάλλον θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν όλα).

Re: Al Jazeera Sport Channels

Μα η ανακοινωση ειναι σαφεστατη.....ΔΕΝ θα ειναι δυνατη η παρακολουθηση μεσω χοτμπερντ...τονιζει επισης οτι ο κατοικος της Μ.βρετανιας δεν θα εχει προσβαση με οιουδηποτε μεγεθους κατοπτρο...

Αύριο θα ξέρουμε.... όπως και τις νέες τιμές...

Σιγα, δυο-τρεις μερες εμειναν και θα μαθουμε (σχεδον) τα παντα. Ισως χρειαστουν λιγες μερες ακομα μεχρι να διευκρινιστουν και λεπτομερειες, για παραδειγμα λεει ενας οτι μετα τις 31/5 θα μπορεις να βλεπεις πια Αλ Τζαζιρα με τον "new official box Humax Freehd" και οτι απο τωρα θα βλεπουμε μονο με "new secure devices" κι οτι θα χρειαζονται "secure viaccess cams". Θα μαθουμε πολυ συντομα και αναλογως θα πραξουμε.

Τα πακέτα ισχύουν μέχρι 31/5 επειδή μετά υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πάντρεμα δεν γίνεται.
Συνίσταται η χρήση του humax, αλλά δεν είναι υποχρεωτική.
Ακόμα και σύντομα να άρχιζε το πάντρεμα θα αργούσε πάρα πάρα πολύ.

Εγώ με τον humax που έδινε το abu dhabi, είχα και την κάρτα του Al Jazeera και έβλεπα μια χαρά και τα δύο πακέτα. Το θέμα είναι αν τα κανάλια θα είναι σε δέσμη εύκολη για εμάς και αν θα είναι εύκολη η λήψη τους!

Ας περιμενουμε εως μεθαυριο τι θα ανακοινωσουνε κ βλεπουμε,παντως παιζουνε πολλα σεναρια.....Υπομονη.

Έχω τα 1-8 απο Al Jazeera και απο το abu dhabi έβλεπα όλη την premiere league σε HD. Τα HD του Al Jazeera έχουνε πάει δέσμη που με το πιάτο μου δεν μπορώ να τα πιάσω.
Γι' αυτό λέω να δούμε σε τι δέσμη θα πάνε τα HD που θα παίζουν premiere league!

Κατάλαβα τώρα που το εξήγησες.

Δεν νομίζω πάντως να τα ανεβάσουν σε έναν μόνο δορυφόρο.
Αν δεν ανεβούν στον Hotbird, θα ανεβούν λογικά στις 26,που δεν είναι σαν τις 7w.

Μακάρι γιατί τα 2 HD που έχουνε τώρα δεν τα έχουν ανεβάσει ούτε στις 26, ούτε στις 3.1.

201com.png

Τελικα σημερα 1/8/2013 προστεθηκαν τα νεα καναλια στο δορυφορο Eutelsat 7 West A. Μενει να δουμε τι θα συμβει στον Hotbird.

12265 H DVB-S2/8PSK MPEG-4 27500 2/3
Al Jazeera Sport Channel HD 1/2
Al Jazeera Sport Channel HD 3/4/5 info card

12476 DVB-S2/8PSK MPEG-4 27500 2/3
Al Jazeera Sport Channel HD 6 test card
NBA TV HD - Fox Sports Middle East HD

στον hotbird μονο τα 1,2,3,4 υπαρχουν τα αλλα τερμα.εκτος αν αλλαξαν συχνοτητα.με dm 500s δεκτη.

Βλεπω κανονικα απο το +1 ως το +6 αυτη τη στιγμη. Αλλα τα αλλα τεσσερα μαυρισαν. Ισως αλλαξαν συχνοτητα, θα δουμε.

Βλεπω κανονικα απο το +1 ως το +6 αυτη τη στιγμη. Αλλα τα αλλα τεσσερα μαυρισαν. Ισως αλλαξαν συχνοτητα, θα δουμε.

Διορθωση: Βλεπω +1 ως +4, τα +5 και +6 εγιναν JSC News και JSC Global ή κατι τετοιο.