Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Re: Al Jazeera Sport Channels

Yπαρχει περιπτωση να αλλαξει τιποτα γι' αυτους που εχουν το πακετο iptv και προφανως δεν ειναι συνδρομητες και στο δορυφορικο;

Ρωτάω ξανά...Γνωρίζει κάποιος αν το γνωστό κατάστημα στη Μάρνη λειτουργεί ακόμη,γιατί τους παίρνω και τα τηλέφωνα δεν λειτουργούν?

Καλησπέρα μια ερώτηση και από μένα. Αν έχω συνδρομή iptv μπορώ να streamαρω στην tv μου μέσω apple tv version 3 που δεν είναι jailbroken;

Δεν είναι κακό μόνο που μου λείπει το mac mini! Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξω στρατόπεδο;

Πάντως αυτό το πράγμα φέτος με τα JSC ήταν και ο λόγος που δεν ανανέωσα την συνδρομή μου, παρόλο που με βολέψανε πέρυσι.

Πριν 2-3 μήνες το jsc cards πρόσφερε ανανέωση για 1 χρόνο στα 1-8 με 69 ε...τώρα προσφέρει μόνο 3μηνες ανανεώσεις,ούτε καν ως 31/5 με 30ε το 1-8 και 60 το φουλ...ξεφτιλα...

Από τις 01.06 το JSC θα δουλεύει μονο με κάρτες που θα δουλεύουν σε ιδιοκτησιακό δεκτη.

Οποτε η λύση για ξένο ποδόσφαιρο είναι οτε και ελληνικό nova.

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

http://www.aljazeerasport.net/howtowatchus/ :"Θα σταματήσει η μετάδοση των παρακάτω καναλιών Al Jazeera Sports (1-2 - 3-4) σε αυτή τη συχνότητα (11295 MHz) στο τέλος του μηνός Δεκεμβρίου". Λογικά δε θα πάνε σε άλλη συχνότητα, οπότε τέλος από 13°E...

Last edited:

τελικα απο ποιον δορυφορο θα ειναι εφικτη η ληψη στην Αθηνα και με τι πιατο?

για να δειτε τι σημαινει να εισαι αραβας κλεφτης και καραγκιοζης.στα παπα@@@ ολοι οι συνδρομητες απο οπου και να βλεπουν.τερμα στον hotbird τερμα στον nilesat στην ευκολη συχνοτητα και αντε να μας δεις arabsat με οριακο σημα και αν μπορεις.και εμεις σαν βλακες που πληρωσαμε ενα χρονο και τι εγινε τα λεφτα πισω δεν γυρνανε.αλλα καλα μας κανουν αυτο μας αξιζει αφου κυνηγαμε ξενα πακετα με φτηνες συνδρομες.

Δίκιο έχετε κι οι δύο. Πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το πακέτο τρία χρόνια. Και καλά εσείς στην Αττική τα ψιλοφέρνετε βόλτα με τον badr 6, εμείς τι να πούμε...:frown:

To θεμα Σεραφειμ είναι ότι οι συνδρομητικες πλατφορμες παιζουν στην πλατη των συνδρομητών και υπαρχει δυσκολια στο να τα παρακολουθήσεις.Τi να πρωτοπει κανεις από τις αλλαγες δεσμών εως τους ιδιοκτησιακούς δεκτες.Δεν υπαρχει σεβασμος στον συνδρομητή.Αναγκαστικα και διεκοψα την συνδρομη από τα παιχνίδια τους.

Δίκιο έχετε κι οι δύο. Πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το πακέτο τρία χρόνια. Και καλά εσείς στην Αττική τα ψιλοφέρνετε βόλτα με τον badr 6, εμείς τι να πούμε...:frown:

Θέλετε 1.50 στην Άρτα ?

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το iptv τους που έχει και HD για όποιον βολεύεται να βλέπει έτσι.