Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio AVClub Addicted Member 17 June 2006 1,891 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 16 March 2008 #21 platon said: για πες και γι´αυτο το καλυτερο, μανα μου. Click to expand... Κλασσικά πράματα , "μετασκευασμένο" NEOTECH , είναι μάνα μου OCC κλπ είναι το ένα , και ένα άλλο είναι ιδιοκατασκευή με αγωγούς TEFLON κλπ κλπ
platon said: για πες και γι´αυτο το καλυτερο, μανα μου. Click to expand... Κλασσικά πράματα , "μετασκευασμένο" NEOTECH , είναι μάνα μου OCC κλπ είναι το ένα , και ένα άλλο είναι ιδιοκατασκευή με αγωγούς TEFLON κλπ κλπ
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,355 Είμαι παντού 16 March 2008 #22 Απάντηση: Re: Belden??? Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said: Κλασσικά πράματα , "μετασκευασμένο" NEOTECH , είναι μάνα μου OCC κλπ είναι το ένα , και ένα άλλο είναι ιδιοκατασκευή με αγωγούς TEFLON κλπ κλπ Click to expand... απο που το βρισκεις αυτο? :ears:
Απάντηση: Re: Belden??? Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said: Κλασσικά πράματα , "μετασκευασμένο" NEOTECH , είναι μάνα μου OCC κλπ είναι το ένα , και ένα άλλο είναι ιδιοκατασκευή με αγωγούς TEFLON κλπ κλπ Click to expand... απο που το βρισκεις αυτο? :ears:
Morfeas Supreme Member 17 June 2006 3,508 Voula, Athens 17 March 2008 #23 Για να συνεχιστεί το σίριαλ υπάρχουν και Bleden που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Πρόκειται για ειδικές παραγγελίες απο μεγάλους πελάτες. Αν σας πέσει κανένα τέτοιο στο χέρι θα το καταλάβετε. Αλλά όπως λέει και ο Μανώλης παραπάνω ένας κούκος δεν ...
Για να συνεχιστεί το σίριαλ υπάρχουν και Bleden που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Πρόκειται για ειδικές παραγγελίες απο μεγάλους πελάτες. Αν σας πέσει κανένα τέτοιο στο χέρι θα το καταλάβετε. Αλλά όπως λέει και ο Μανώλης παραπάνω ένας κούκος δεν ...