βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση...

Και στον Εύοσμο έχουμε καλό πράμα.

Αλλά όντως η Τούμπα έχει δυο-τρία καταστήματα τα οποία είναι αξεπέραστα...

ε καλα ειναι και τα πιτογυρα...μια φορα το χρονο και αν...πραγματικα αν μπορουσαμε να καταλαβουμε ποσο κακο κανουν στον οργανισμο μας...
στο θεμα μας...4-5 μικρα γευματα τη μερα ειναι μια χαρα...προσοχη να περιεχουν ολα απο ολες τις ομαδες τροφων. πχ και υδατανθρακες και πρωτεινες και φυτικες ινες και τα παντα. οι καταβολικες διαιτες που κοβουν σχεδον μαχαιρι τους υδατανθρακες δεν χρειαζονται. λιπος χανεται μονο με αναβολικες διαιτες. τα υπολοιπα απλα εχουν αποτελεσμα στη ζυγαρια και καταστρεφουν τους μυς σου. δειχνεις μεν ελαφρυτερος αλλα στην πραγματικοτητα δεν χανεις λιπος.
γυμναστικη απαραιτητα. τρεξιματακι η και περιπατημα ακομα και εισαι μια χαρα. βαρη δεν χρειαζονται στην αρχη. πολυ περισσοτερο λιπος θα καψεις αν φας μια ωριτσα στον διαδρομο παρα αν κανεις βαρη. αν μπορεις να γυμναζεσαι πρωι επισης ειναι οτι καλυτερο.
τωρα οσον αφορα τη φυσικη σου κατασταση...σε ενα μηνα δεν θα καταφερεις τπτ...αν ηταν να μην εχουμε παει ποτε στη ζωη μας να ασκηθουμε και με ενα μηνα να βλεπαμε βελτιωση...χρειαζεται συνεχομενη ασκηση και επιμονη και τα αποτελεσματα θα ερθουν σιγα σιγα...

ε καλα ειναι και τα πιτογυρα...μια φορα το χρονο και αν...πραγματικα αν μπορουσαμε να καταλαβουμε ποσο κακο κανουν στον οργανισμο μας...
στο θεμα μας...4-5 μικρα γευματα τη μερα ειναι μια χαρα...προσοχη να περιεχουν ολα απο ολες τις ομαδες τροφων. πχ και υδατανθρακες και πρωτεινες και φυτικες ινες και τα παντα. οι καταβολικες διαιτες που κοβουν σχεδον μαχαιρι τους υδατανθρακες δεν χρειαζονται. λιπος χανεται μονο με αναβολικες διαιτες. τα υπολοιπα απλα εχουν αποτελεσμα στη ζυγαρια και καταστρεφουν τους μυς σου. δειχνεις μεν ελαφρυτερος αλλα στην πραγματικοτητα δεν χανεις λιπος.
γυμναστικη απαραιτητα. τρεξιματακι η και περιπατημα ακομα και εισαι μια χαρα. βαρη δεν χρειαζονται στην αρχη. πολυ περισσοτερο λιπος θα καψεις αν φας μια ωριτσα στον διαδρομο παρα αν κανεις βαρη. αν μπορεις να γυμναζεσαι πρωι επισης ειναι οτι καλυτερο.
τωρα οσον αφορα τη φυσικη σου κατασταση...σε ενα μηνα δεν θα καταφερεις τπτ...αν ηταν να μην εχουμε παει ποτε στη ζωη μας να ασκηθουμε και με ενα μηνα να βλεπαμε βελτιωση...χρειαζεται συνεχομενη ασκηση και επιμονη και τα αποτελεσματα θα ερθουν σιγα σιγα...

πολυ σωστα τα λες!! αλλα τα βαρη χρειαζονται, εστω και οι βασικες ασκησεις καθε μυικης ομαδας

Καλησπερα σε ολους.
Φετος εδωσα πανελληνιες και αυριο τελειωνουν και οι ενδοσχολικες.Μεχρι να παω διακοπες,εχω 1 μηνα μπροστα μου στην Αθηνα.Αυτον τον μηνα θα ηθελα να τον εκμεταλλευτω ωστε να βελτιωσω τη φυσικη μου κατασταση.Δεν ειμαι παχυσαρκος,ωστοσο τα εχω τα παχακια μου.
Απο δραστηριοτητες που θα μπορουσα να κανω,σκεφτομαι κολυμπι στη θαλασσα και χαλαρο περπατημα.Απο την αλλη,υπαρχει και το γυμναστηριο,που ποτε δεν εχω παει και δεν ξερω τι γινεται.
Επισης,με το Euro,εχω πλακωθει στα fast-food.Οποτε,κατι πρεπει να γινει και με το φαγητο(καποιας μορφης διαιτα).

Τι εχετε να προτεινετε;Ειχατε αναλογη εμπειρια;Πως την αντιμετωπισατε;

Ο όρος φυσική κατάσταση περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους.
Αερόβια ικανότητα (αντοχή σε παρατεταμένο υπομέγιστο έργο) , δύναμη, ευκαμψία (ελαστικότητα των μυών) κλπ κλπ.
Πρόχειρα θα σου πω ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου δηλαδή 1 μήνας διατροφική πειθαρχία και άσκηση και μετά επιστροφή στο ''χύμα στο κύμα'' μην το κάνεις καλύτερα διότι θα πάνε τζάμπα τα λεφτά του γυμναστηρίου και ο κόπος και ο ιδρώτας που θα χύσεις.
Αν μιλάμε για περιττά κιλά που θέλεις να διώξεις δεν έχουν νόημα οι περίοδοι στέρησης και άσκησης (1 μήνας , 2 μήνες κλπ) διότι μετά όταν επιστρέψεις στη μάσα και την αγυμνασία (sic) είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επανέλθεις στα περιττά κιλά.
Πολύ γενικά πάλι θα σου πώ ότι για να φύγουν τα κιλά απαιτούνται δύο πράγματα:
- ορθολογικοποίηση της διατροφής
- αερόβια άσκηση (παρατεταμένη υπομέγιστη προσπάθεια) όπως γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, σε ρυθμό τέτοιο που να μπορείς (τα παραπάνω) να τα κάνεις για 30-45 λεπτά τουλάχιστον.

Θα διαβάσω αργότερα τί σου έχουν γράψει και οι άλλοι φίλοι και θα επανέλθω.

Απο οτι διαβαζω, υπαρχει επαρκης γνωση για το θεμα.
Ελπιζω ηδη να ξεκινησες καποιας μορφης συντροφε tazbour.
Επισης αν εκανες τον κοπο να διαβασεις μεχρι εδω, καταλαβαινεις οτι ΟΛΟΙ σχεδον τα ιδια λεμε.
Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να μαθεις καποια πραγματα για τις τροφες, ποιες περιεχουν τι δλδ,
και να ξεκινησεις με τον τροπο που συνιστα ο Skakinen καποια μορφης ασκηση που σου αρεσει.
Εγω θα συνιστουσα τρεξιμο στη αρχη με ενα ζευγαρι καλα παπουτσια απαραιτητα.
Μετα με απλες ασκησεις σε μονοζυγο, διζυγο, εισαι καλυμμενος 100%.
Το κολυμπι ειναι μια αριστη ασκηση, αρκει ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΩΣΤΑ.
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ..............μην χαζευεις, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.