Βελτίωση με SSD δίσκο;

Re: Απάντηση: Re: Βελτίωση με SSD δίσκο;

Οι Thesycon έχουν ένα καλό debugger interface πάντως για να δεις εάν χάνεις κάνα πακετάκι στη διαδρομή.

πακετο δεν χανω,συχνα πυκνα το ελεγχω,απλα με εκεινο το setup γινοταν πανυγηρι και κρασαρε το συμπαν,αλλα οπως ειπα αμα #αγορασω# την νεα εκδοση του jplay θα το ξαναδοκιμασω. :)

Και εγώ αντιμετώπιζα και εξακολουθώ να αντιμετωπίζω με ανοιχτό μυαλό τι λέει ο καθένας, είτε πουλάει είτε λέει γνώμες.

Ξεκίνησα να πιστεύω ότι τα bits αν δεν χάνονται, θα ακούγονται το ίδιο, κι όμως αυτό δεν ισχύει στην πράξη.

Όσο πιο υψηλής ανάλυσης είναι το σύστημα αναπαραγωγής τόσο πιο μεγάλες οι διαφορές που εντέλει ακούς.

Έχω μείνει έκπληκτος από την διαχείριση μνήμης των Win 8, μπορεί να είναι πολύ καλύτερη πλατφόρμα από τα 7ρια, για ήχο... ίδωμεν. (μην βαράτε εσείς με τα Mac...)...

@farflung, δοκίμασε το demo, είναι πλήρες αλλά κάνει παύσεις ήχου σε τυχαία διαστήματα... το γεγονός ότι είχες προβλήματα είναι ότι δεσμεύει την μνήμη και την κρατάει δεσμευμένη... αν δεν είχες μηχάνημα με μπόλικη μνήμη, και γρήγορο δίσκο (δίσκους) τότε το φαινόμενο αναμενόμενο....ούτως ή άλλως το να κάνει κανείς multitasking στο pc που ακούει (ακρόαση όχι υπόκρουση) μουσική ταυτόχρονα είναι ηχητική αυτοκτονία...το άλλο που λες για την αγορά του προγράμματος το αφήνω ασχολίαστο... χαχαχα...

Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη πιο πάνω, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζω το πρόγραμμα, επειδή γράφουν αυτά που γράφουν στο φόρουμ εκείνο δεν σημαίνει ότι θα έχει και περισσότερο βάρος ιδιαίτερα αν η μεθοδολογία είναι λάθος... έχουν ειπωθεί κατά καιρούς μπαρούφες και εκεί.

Έχω μείνει έκπληκτος από την διαχείριση μνήμης των Win 8, μπορεί να είναι πολύ καλύτερη πλατφόρμα από τα 7ρια, για ήχο... ίδωμεν. (μην βαράτε εσείς με τα Mac...)...

Πολύ ενδιαφέρον... Για πες. Με Windows 8 ''τρέχει'' ο Η/Υ σου; Έχεις διαφορές σε σχέση με τα 7;

Και εγώ αντιμετώπιζα και εξακολουθώ να αντιμετωπίζω με ανοιχτό μυαλό τι λέει ο καθένας, είτε πουλάει είτε λέει γνώμες.

Ξεκίνησα να πιστεύω ότι τα bits αν δεν χάνονται, θα ακούγονται το ίδιο, κι όμως αυτό δεν ισχύει στην πράξη.

Όσο πιο υψηλής ανάλυσης είναι το σύστημα αναπαραγωγής τόσο πιο μεγάλες οι διαφορές που εντέλει ακούς.

@farflung, δοκίμασε το demo, είναι πλήρες αλλά κάνει παύσεις ήχου σε τυχαία διαστήματα... το γεγονός ότι είχες προβλήματα είναι ότι δεσμεύει την μνήμη και την κρατάει δεσμευμένη... αν δεν είχες μηχάνημα με μπόλικη μνήμη, και γρήγορο δίσκο (δίσκους) τότε το φαινόμενο αναμενόμενο....ούτως ή άλλως το να κάνει κανείς multitasking στο pc που ακούει (ακρόαση όχι υπόκρουση) μουσική ταυτόχρονα είναι ηχητική αυτοκτονία...το άλλο που λες για την αγορά του προγράμματος το αφήνω ασχολίαστο... χαχαχα...

Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη πιο πάνω, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζω το πρόγραμμα, επειδή γράφουν αυτά που γράφουν στο φόρουμ εκείνο δεν σημαίνει ότι θα έχει και περισσότερο βάρος ιδιαίτερα αν η μεθοδολογία είναι λάθος... έχουν ειπωθεί κατά καιρούς μπαρούφες και εκεί.

δεν ηταν τετοιο θεμα πιστεψε με ξερω απο αυτα,κολλαγαν οι drivers,τεσπα απο τοτε εχω κανει 2 φορματ θα δοκιμασω το ντεμο,αν και με χαλανε τα ντεμο γενικως.
το htpπισακι ειναι μια χαρα αλλα θα του βαλω και τα 8αρια να δω αυτο που λες αν και δεν μου αρεσουν σαν interface,ξερεις τωρα μεχρι να τα συνηθεισης δεν ξερεις ποιο ειναι που.

Χμμμμ υπάρχουν διάφορες εκδώσεις του driver
Τον έχω κακοποιήσει και ποτέ δεν έχει κρεμάσει σε καμία έκδοση του
Μπορείς να δοκιμάσει και άλλες εκδώσεις?
Στην τελική ένα edit το .inf και θα περάσεις οποιονδήποτε driver της ίδιας εταιρίας ακόμα και εάν δεν είναι της μαμάς AMR.

Μη τυχών και έβαζες κάνα process σε realtime? Γενικά μη τυχών και έφταιγε το λειτουργικό και όχι ο driver ?

αν και ΟΤ, νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία...

Έχω 2-3 pc από την δουλειά που είναι παλαιά, και το Σαββατοκύριακο σκέφτηκα να κάνω το πείραμα με το πως τρέχουν επάνω σε παλαιά μηχανάκια...

Με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη σε λάπτοπ turbo-x (clevo) που είναι καμιά 7ετία σίγουρα με 2.0ghz cpu μονοπύρηνο, και 2 gb μνήμης... ο δίσκος είναι παλαιός και το μηχάνημα σερνόταν με Win XP... από την αρχή... σαν επαγγελματικό μηχάνημα έτρεχε δύο προγράμματα και αυτό είναι όλο... ούτε αντιικό δεν του είχα ούτε ιντερνέτ έμπαινε...

Ε λοιπόν εκτός από την φαινομενική επιτάχυνση του, μελέτησα την συμπεριφορά μνήμης, και είδα ότι διατηρεί αρκετή ελεύθερη, ακόμα και εάν τρέχουν αρκετά προγράμματα, και services, ανάλογα και αντίστοιχα με το παλιότερο λειτουργικό. Επίσης η cpu δεν έκανε αυτά τα peak που έκανε με τα XP... έχουμε ειδικούς εδώ που θα το επιβεβαιώσουν πιστεύω αυτό το φαινόμενο.

Το γεγονός αυτό με κάνει να πιστεύω και να να θέλω να συμφωνήσω παρά το γεγονός ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ότι και jplay/foobar/jriver, πρέπει μόνο να ωφελούνται από αυτό το πράγμα...

Θα κάνω πειράματα προσεχώς όχι αυτή την εβδομάδα... τώρα θα ελέγξω σταθερότητα και δυνατότητα multitasking στο παλαιό μηχάνημα και μετά θα μπει στον μεγάλο με τον i7 όταν βεβαιωθώ απόλυτα για την ευχρηστία και λειτουργικότητα του καινούργιου λογισμικού.

Και εμένα με ξένισαν τα κουτάκια, αλλά στο desktop είναι ακριβώς όπως τα win7 αλλά χωρίς κουμπί start... μέσα σε ένα μισαωράκι κάποιος εξοικειωμένος (με win7) το παίζει στα δάχτυλα.

Re: Απάντηση: Βελτίωση με SSD δίσκο;

Χμμμμ υπάρχουν διάφορες εκδώσεις του driver
Τον έχω κακοποιήσει και ποτέ δεν έχει κρεμάσει σε καμία έκδοση του
Μπορείς να δοκιμάσει και άλλες εκδώσεις?
Στην τελική ένα edit το .inf και θα περάσεις οποιονδήποτε driver της ίδιας εταιρίας ακόμα και εάν δεν είναι της μαμάς AMR.

Μη τυχών και έβαζες κάνα process σε realtime? Γενικά μη τυχών και έφταιγε το λειτουργικό και όχι ο driver ?

απο που τουσ βρισκεις η thesycon τους δινει demo π.χ τον usbio εκτος κι ανα λεμε διαφορετικα πραματα,edit δεν τοχα σκεφτει, που ακριβως επεμβαινεις και σε τι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βελτίωση με SSD δίσκο;

απο που τουσ βρισκεις η thesycon τους δινει demo π.χ τον usbio εκτος κι ανα λεμε διαφορετικα πραματα,edit δεν τοχα σκεφτει, που ακριβως επεμβαινεις και σε τι?

Latest - Current Version: 2.71 (win8 supported)

Η εταιρία δίνει φασόν drivers σε δεκάδες χαιντάδικες εταιρίες.
Η μόνη διαφορά είναι στα δύο .ini ( setup.ini και tusbaudio.inf ) και στα περιλαμβανόμενα device-ids
Άρα με αρχή τα δικά σου device-ids μπορείς να μετατρέψεις και drivers που είναι για άλλους.

Από την άλλη linux/mac έχουν το δικό τους driver – και δε χρειάζονται τέτοια κόλπα.

Απάντηση: Re: Βελτίωση με SSD δίσκο;

Και εμένα με ξένισαν τα κουτάκια, αλλά στο desktop είναι ακριβώς όπως τα win7 αλλά χωρίς κουμπί start... μέσα σε ένα μισαωράκι κάποιος εξοικειωμένος (με win7) το παίζει στα δάχτυλα.

Chris δε δοκιμάζεις και καμιά ελαφριά έκδοση Linux … μιας και παλιά μηχανάκια έχεις …

δηλαδη αν καταλαβα λες να κατεβασω drivers αλλων εταιρειων και να τους πειραξω καλη ιδεα τοχα κανει πολυ πολυ παλια σε κατι αλλο ασχετο και ειχε δουλεψει,θα το δοκιμασω εχεις καμια εταιρεια υποψιν που να εχει τους προσφατους για ελευθερο κατεβασμα?

Απάντηση: Re: Βελτίωση με SSD δίσκο;

δηλαδη αν καταλαβα λες να κατεβασω drivers αλλων εταιρειων και να τους πειραξω καλη ιδεα τοχα κανει πολυ πολυ παλια σε κατι αλλο ασχετο και ειχε δουλεψει,θα το δοκιμασω εχεις καμια εταιρεια υποψιν που να εχει τους προσφατους για ελευθερο κατεβασμα?

ολοι όσοι έχουν xmos :)

Παντως χτες που ξαναδοκιμασα το jplay δεν συνεργαζεται με τιποτα με τους drivers ths thesycon αυτους που εχω,στο φουμπαρ ειδικα βγαζει σκρατσ στον ηχο χαχαχα δεν τοχω ξανακουσει,στο jriver το γυρναει αυτοματα σε direct sound απο to asio amr usb που εχω default και βεβαια η ηχητικη ποιοτητα ειναι προς τα κατω.
Θα δοκιμασω το σαβατοκυριακο να βρω νεους drivers και να τους μαιμουδιασω,αν δεν πετυχει σκασιλα μου μια χαρα ακουω,ουτως η αλλως το πισι το χρησιμοποιω μονο για να μην χαλαω την μπαταρια του macbook,
ετσι μονο για το σκαλισμα τησ υποθεσης.