Καλημέρα παιδιά ή καλησπέρα.Επειδή έχω πρόβλημα με το σήμα του αποκωδικοποιητή μου, πλέον dreambox παλαιότερα είχα ένα HUMAX και είχα αγοράσει έναν ενισχυτή σήματος και ένα άλλο μαύρο κουτάκι τα οποία συνδέονταν με τον παλιό αποκωδικοποιητή HUMAX και έφτιαχναν πολύ καλά το σήμα.Τώρα πλέον που έχω τον dreambox αναγκάζομαι να τον συνδέω με το HUMAX μέσω SCART για να έχω καλό σήμα στον dream.Εχω δοκιμάσει και μέσω SCART αλλά και με καλωδιάκια RCA να συνδέσω τον dream με το κουτάκι αλλά το σήμα εξακολουθεί να είναι χάλια.Δεν είναι λιγό κουφό?Δηλαδή ένώ μέσω HUMAX έχω καλό σήμα ενώ όταν πάω να κάνω την σύνδεση direct μέσω dream το σήμα είναι χάλια...Αυτό που θα ήθελα παιδιά είναι να μου πείτε ένα τρόπο ώστε να μην σπαταλάω ρεύμα στον HUMAX και να συνδέσω με κάποιον τρόπο και όχι με SCART τον dreambox με του κουτάκι ή εάν δεν κάνει το συγκεκριμένο να αγοράσω κάποιο άλλο με καλύτερη ενίσχυση. Ο λόγος είναι και για να μην τα φτήσει ο HUMAX αλλά επίσης γιατί θέλω να συνδέσω τον dream μέσω SCART με τον ψηφιακό αποκωδικοποιητή έτσι ώστε να "παίζω" μία dream και μία "ert plus" κλπ...
Ευχαριστώ πολύ...
Ευχαριστώ πολύ...