σε λίγο θα μάθουμε πιστεύω...η shure ήταν ελλειπτική, αυτή δε ξέρω.
ξέρεις τι "εργαλείο" είναι η γεννήτρια;;;
σε λίγο θα μάθουμε πιστεύω...η shure ήταν ελλειπτική, αυτή δε ξέρω.
Έχει σχέση η δικιά μου με τις super? Σκεφτόμουν να πάρω βελόνα κάποια στιγμή, μέχρι και Jico έχω βρει.Η βελονα στη φωτο είναι η βελονα της GP-400 IIIS , σφαιρικη 0.6 mil. Η κεφαλη στη φωτο ειναι η GP-500 MKII.
Οι Philips Super M ηταν εξαιρετικες κεφαλες με πολλα παρομοια χαρακτηριστικα με τις shure.
Η σειρες ΜΚ ΙΙ , ΜΚ ΙΙΙ δεχονται βελονες jico sas , οχι ομως οι ΜΚ Ι. Εχω και μια 400 ΜΚ ΙΙΙ και μια 500 ΜΚ ΙΙ. Με sas ειναι εξαιρετικες.Έχει σχέση η δικιά μου με τις super? Σκεφτόμουν να πάρω βελόνα κάποια στιγμή, μέχρι και Jico έχω βρει.
View attachment 179064
Jico Super Analog Stylusτι ειναι SAS ?
Ποια θεωρείς πιο ποιοτική γεννήτρια Παναγιώτη, Philips GP-400 II ή A&R P77?Η σειρες ΜΚ ΙΙ , ΜΚ ΙΙΙ δεχονται βελονες jico sas , οχι ομως οι ΜΚ Ι. Εχω και μια 400 ΜΚ ΙΙΙ και μια 500 ΜΚ ΙΙ. Με sas ειναι εξαιρετικες.
υπάρχουν και sas ακίδες , αλλά και εργοστασιακές ακόμα.Επειδή έχω χάσει κάποια επεισόδια .
Η shure 97 συνεχίζει να βγαίνει με sas?
Το αναφέρω επειδή αν θυμάμαι υπήρχε έλλειψη με βελόνες .
Αν υπάρχει δώστε τον σύνδεσμο βρε παιδιά .
αυτή ταιριάζει θαυμάσια και την βάζω μια στην ΜΜ1Β, μια στην GP500τι ειναι SAS ?
Αν χρειαστω αργοτερα βελονα, εχετε καποιο λινκ με αυτην που εχω ή αλλη καταλληλη ?
Kαι οι δυο την ιδια jico sas stylus 1 δεχονται. Και οι δυο ειναι πολυ καλες.Τις γνωριζω διοτι τις εχω. Αφου τις εχεις, αν παρεις μια sas ευκολα θα αποφασισεις ποια προτιμας οταν τις ακουσεις. η A&R Ιαπωνεζικη γεννητρια της excel είναι.Jico Super Analog Stylus
Θέλω εδώ και μερικά χρόνια να τσεκάρω τη Jico οπότε έριξα διάβασμα τους τελευταίους μήνες. Είδα ότι η SAS έχει καταργηθεί αν και κάτι νέο (αντίστοιχο?) βγήκε πριν μερικούς μήνες. Υπάρχει στοκ SAS πάντως σε πωλητές οπότε άρχισα από τη Shure V15-III. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η φήμη τους κρατάει τις τιμές ψηλά. Τα δύο καλύτερα δείγματα που βρήκα στο ebay τελείωσαν στα $180 και $230 που δε τα δινα με τίποτα. Είχαν βέβαια και οι δύο βελόνες που εγώ δε χρειαζόμουν. Οπότε πήγα στην άλλη άκρη, βρήκα μία A&R P77 που διάβασα τα καλύτερα από αρκετούς διαφορετικούς χρήστες και με £22 ήρθε στη πόρτα μου.
Ποια θεωρείς πιο ποιοτική γεννήτρια Παναγιώτη, Philips GP-400 II ή A&R P77?
View attachment 179068
ML ειναι η ονομασια που δινει η ΑΤ στην micro-ridge. Aπο την ΝΑΜΙΚΙ τις αγοραζει. Για μενα, η micro-ridge , σαφως η καλυτερη ακιδα ως τωρα.Πως θα σας ακουγόταν μια Audio Technica VM 540 ML για το SL1200?
Αυτές οι MicroLine έχουν αποκτήσει πολύ καλή φήμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.