Η πίστη είναι μεγάλο πράγμα, και το κυριότερο δε χρειάζεται να αποδείξεις σε κανένα τίποτε!!
Εδώ επίσης μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, εγώ θέλω νούμερα όταν είχα ζητήσει τέτοια με αντίστοιχη τεκμηρίωση δεν είχα ξεκάθαρες απαντήσεις τώρα πως γνωρίζετε τι είναι σωστό; από μόνος μου έβγαλα και έγραψα πάνω νούμερα όχι πιστεύω...
Για το θέμα της προστασίας εξόδου, δηλαδή αυτή γιατι δε χρειαζοταν προ επέμβασης; όσο χρειαζόταν πριν άλλο τόσο και τώρα...
Μήκος καλωδίων... αυτό από μόνο του δε λέει τίποτε αν δε γνωρίζεις τη διατομή....οι επώνυμοι κατασκευαστές μπορούν εγώ γιατί όχι;
Κολλήσεις σε σναπ ιν.. Πως καταλαβαίνει ο πυκνωτής τι είναι πλακέτα ή καλώδιο και γιατί στο καλωδιο ένας σαν ιν δε θα έχει την ίδια συμπεριφορά με έναν βίδας;
Όπως έχω γραψει έχω αιτιολογήσω νούμερα και χωριτικοτητες, οι δε ακουστικές εντυπώσεις λόγω υποκειμενικοτητας ας μην ληφθούν στα υπόψην, έχει βελτιωθεί η συμπεριφορά του ως προς την ευαισθησία σε κλιπ φαινόμενα πάντως και αυτό φαίνεται από τις ενδείξεις πράγμα όχι υποκειμενικό..
Ο ενισχυτής αγοράστηκε φτιάχτηκε για τσιτες σαν να λέμε βελτιώνω αυτοκίνητο για να το πηγαίνω ρελαντί, πότε!!
Αυτό που θα προσθέσω είναι soft start μέχρι τότε τον έχω εκτός..