- 17 June 2006
- 49,609
Το παρακάτω τροφοδοτικάκι είναι του κινέζου που σφάζεται σε διπλανά θέματα.
Το δευτερεύον βγάζει δυό φορές 13.2 (γιατί δυό?)
Στη συνέχεια όπως φαίνεται (δηλαδή εγώ το βλέπω με τα δικά μου μάτια) στις εικόνες έχει τρεις ίδιες ...γραμμές όπου με λίγα λόγια και πάνω κάτω με αντίστοιχα υλικά σε κάθε γραμμή δίνει τρεις συνεχείς τάσεις 12,-12 και 5.
Προφανώς οι 12, -12 είναι γιά το αναλογικό στάδιο με τον τελεστικό και το 5 γιά το dac-receiver.
Επειδή ήδη έχω βγάλει εκτός το αναλογικό στάδιο σκέφτομαι πως καλό θα ήταν να ξαλαφρώσω τον μτσ και το τροφοδοτικό από τα παραπάνω φορτία.
Τι προτείνετε να κάνω?
Βασικά με τα δυό δευτερεύοντα τι γίνεται?
Τι να κόψω γιά να μείνω μόνο με τα 5βόλτ?
Σίγουρα μπορώ με την μέθοδο της δοκιμής και αποτυχίας...αλλά το δεύτερο σκέλος με ...προβληματίζει λίγο
. το πρώτο καθόλου.
Επίσης...άντε και το κάναμε...
υπάρχει κάτι που να μπορεί να βελτιωθεί όταν μείνουμε μόνο με τα 5 volt?
οι πυκνωτές που βλέπετε είναι Rubycon 4700 στα 35 οι μεγάλοι και 1000 στα 35 οι μικροί.
Το δευτερεύον βγάζει δυό φορές 13.2 (γιατί δυό?)
Στη συνέχεια όπως φαίνεται (δηλαδή εγώ το βλέπω με τα δικά μου μάτια) στις εικόνες έχει τρεις ίδιες ...γραμμές όπου με λίγα λόγια και πάνω κάτω με αντίστοιχα υλικά σε κάθε γραμμή δίνει τρεις συνεχείς τάσεις 12,-12 και 5.
Προφανώς οι 12, -12 είναι γιά το αναλογικό στάδιο με τον τελεστικό και το 5 γιά το dac-receiver.
Επειδή ήδη έχω βγάλει εκτός το αναλογικό στάδιο σκέφτομαι πως καλό θα ήταν να ξαλαφρώσω τον μτσ και το τροφοδοτικό από τα παραπάνω φορτία.
Τι προτείνετε να κάνω?
Βασικά με τα δυό δευτερεύοντα τι γίνεται?
Τι να κόψω γιά να μείνω μόνο με τα 5βόλτ?
Σίγουρα μπορώ με την μέθοδο της δοκιμής και αποτυχίας...αλλά το δεύτερο σκέλος με ...προβληματίζει λίγο

Επίσης...άντε και το κάναμε...
υπάρχει κάτι που να μπορεί να βελτιωθεί όταν μείνουμε μόνο με τα 5 volt?
οι πυκνωτές που βλέπετε είναι Rubycon 4700 στα 35 οι μεγάλοι και 1000 στα 35 οι μικροί.