BenQ 1110

Τη βασική δουλειά την έκανε ο Μιχάλης...εμείς ήμασταν...supervisors!!:D:D

Όντως χρειάζεται να μπει μεταλλική μπάρα από κάτω σαν βαριδάκι. Θα βελτιώσει πολύ τα πράγματα. Η βάση του Μιχάλη, σούπερρρρρρρρρ...δυο βίδες όλες και και όλες και τα υπόλοιπα συρταρωτά. Το προβόλι δεν προλάβαμε να το δούμε πολύ, όμως, δεν το συζητώ ότι φωνάζει για γκρίζα οθόνη. Όποιος πάρει λευκή οθόνη με αυτόν τον προβολέα, θα θέλει και μάσκα οξυγονοκόλλησης.

Να τον χαρείς Γουδούλη!!

(to be continued...)

Well, ο W1110 για την κατηγορία του φαίνεται να παίζει πολύ καλά για την κατηγορία τιμής του.
Οι μάστορες θα μπουν σε λεπτομέρειες, αλλά αυτό που είδα εγώ είναι ότι έχει άφθονο φως, πολύ καλό contrast, στις σκοτεινές σκηνές (με τη βοήθεια και της γκρι οθόνης) είναι μανούλα.
Σαν εικόνα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Τα προβλήματά του είναι πρακτικά στην τοποθέτηση, μέχρι να βρεις το σημείο που θα μπει.
Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει γιατί ο προηγούμενος προβολέας μου ήταν ένας SONY LCD 720p του 2004... :p

Ευχαριστώ Κώστα.
Άντε να δούμε πότε θα βγουν οι μάστορες να μου πουν τι πατάτα αγόρασα...
Για να έχει κολλήσει ο Χατζ με τη βάση μάλλον ήταν το μόνο που του άρεσε. :flipout:
Υποθέτω ότι σε λίγες ημέρες θα γίνουν και οι ανάλογες μετρήσεις.
(ακούτε βρε;;;; )

Απάντηση: Re: BenQ 1110

Pictures or it didnt happen...
Απο μαύρο τον μετρησατε η περιμένετε να κάψει η λάμπα για περεταιρω;
Καλοθεατος :)

Φυσικά και τον μετρήσαμε!! Βάλαμε τους καράφλες και τα φίδια του γάτου...τι να μας πουν οι μαύρες καρτέλες μετά?-bye-

Τα ηχεία σε τι απόσταση τα εχεις μεταξύ τους και απο τον πίσω τοίχο; η 100αρα έπεσε απο πανω η αναμεσα; τελικά απο τη θέση ακρόασης σε τι απόσταση είναι το πανί;
Λαι ο προβολέας που έκατσε; είναι απο πανω σου;

Τα ηχεία σε τι απόσταση τα εχεις μεταξύ τους και απο τον πίσω τοίχο; η 100αρα έπεσε απο πανω η αναμεσα; τελικά απο τη θέση ακρόασης σε τι απόσταση είναι το πανί;
Λαι ο προβολέας που έκατσε; είναι απο πανω σου;

Τα ηχεία έχουν 2.20μ απόσταση μεταξύ τους και 80 εκατοστά απόσταση από τον πίσω τοίχο...
Τα κέντρα τους έχουν απόσταση 2.80μ μεταξύ τους.
Η 100άρα κάθισε μια χαρά μπροστά τους, χωρίς να κρύβει κάποιο μεγάφωνο.
Και η απόσταση από τη θέση ακρόασης είναι 2.80μ.
Πρακτικά έχω ένα ισόπλευρο τρίγωνο 2.80 + 2.80 + 2.80 από τα κέντρα των ηχείων.

Τα ηχεία μπορούν να πάνε και πιο πίσω αλλά δεν θα είναι βολική η πρόσβαση προς τη δισκοθήκη. :p

Ε, 2,42 είναι. Αλλα με τους τωρινούς προβολείς δεν είναι να ανοιγεις 92 ίντσες :(

Κάπου στα 2.80 είναι. Ακριβώς μπροστά από τα ηχεία και κερδίζει πόντους από την κλίση τους (δεν είναι παράλληλα με τον τοίχο).

Μετά από λαϊκή απαίτηση, ορισμένες φωτό από την εγκατάσταση του προβολέα... :p

Photo_talks_1456594564311.jpg

Photo_talks_1456239296270.jpg

Photo_talks_1456593751277.jpg

Photo_talks_1456594077539.jpg

Photo_talks_1456594441047.jpg