BenQ 1110

Στην επόμενη επίσκεψη τους βλέπω να σκάνε με μπατανοβουρτσες. Ο jl σίγουρα θα ξεκίνησε τον πρόλογο "τι ωραία που θα καθότανε μια μαύρη κουρτίνα" και ο χατζ "το γκρι είναι το νεο λευκό για τους τοίχους".
Να τους προσεχείς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δες πανω σε τι έπεσα τυχαία...
http://www.eqacoustics.com/products...nt/acoustic-fabric/kilo-serge-absorber-fabric

Καλά βρε κάθαρμα...δεν θα έρθει η ώρα για να φρεσκάρεις την οθόνη?? Φούξια θα στην κάνω!!!

Άκου να ψάχνω το τηλέφωνο της 7!! Το ξέρω απ' έξω!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τζάμπα πράμα Θανάση!! Το μασκάρισμα κάνει όσο ο προβολέας!!:D

Kαλοθέατος! Είχες "μάστορα" στην τοποθέτηση βλέπω :-)

Άντε και του χρόνου σε Τζίβι!

Thanks!
Να και οι αποδείξεις!
Ο ένας έκοβε βόλτες, ο άλλος έβγαζε φωτογραφίες και εμένα με είχαν κρεμασμένο στη σκάλα! :flipout:

Πάντως αν ρυθμίζεις unipivot το προβόλι είναι παιχνιδάκι. :p

Thanks!
Να και οι αποδείξεις!
Ο ένας έκοβε βόλτες, ο άλλος έβγαζε φωτογραφίες και εμένα με είχαν κρεμασμένο στη σκάλα! :flipout:

Πάντως αν ρυθμίζεις unipivot το προβόλι είναι παιχνιδάκι. :p

Ωραία, έχω καλή προϋπηρεσία με το Unify... :p

Aν εξαιρέσεις τα 100άρια πράσινου και κυανού στο CMS που μάλλον οφείλονται στην φρέσκια λάμπα (και που είναι και παντελώς αδιάφορα, σε πόσες ταινίες έχει σκηνές με 100% του πράσινου και του κυανού) μιλάμε για ρύθμιση αναφοράς με το απαραίτητο για DLP χαμήλωμα του gamma στα χαμηλά (δείγμα του πολύ έμπειρου σε DLP καλιμπράτορα ;) ). Ευγε παιδιά...άλλα πείτε και καμιά κουβέντα βρε...τίποτα εντυπώσεις για εμάς τους διαβαστερούς.. :grinning-smiley-043

Thanks παίδες!
Παιδευτήκαμε πολλές ώρες για να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Ειδικά το μπλε του μας έβγαλε τη ψυχή για να έρθει!

Πρέπει να πήρε καμιά ωρίτσα και το μπλε μάλλον το ρύθμισε ο Κινέζος πριν το βάλει στο κουτί γιατί δεν είχε τι να κάνει... :flipout:

Τελικά John το DVB-t tunerάκι έπαιξε με VLC κατά τις 1 το βράδυ!
Το software είναι της πλάκας.

Ευγε παιδιά...άλλα πείτε και καμιά κουβέντα βρε...τίποτα εντυπώσεις για εμάς τους διαβαστερούς.. :grinning-smiley-043

Λεπτομέρειες από τον καλιμπράτορα. Εγώ δεν το κατέχω το άθλημα. :p

Τι να πω? Ήταν το πιο εύκολο καλιμπράρισμα που έχω κάνει ποτέ μου!!

Βάλαμε ένα cinema, μια λάμπα στο eco και πατάγαμε το κουμπί για τις μετρήσεις. Τα νουμεράκια που ανέβαιναν (ακόμα και ντιφόλτ) με έκαναν και γέλαγα. Για την ιστορία να πω ότι το μπλε δεν το πειράξαμε καθόλου!! Με δυο-τρία κλικ ήρθε το RGB καρφί. Το gamma το βλέπετε...

Το φως έκλεισε περί τα 60+ nits (ο αισθητήρας μου διαβάζει ~10% λιγότερο) και το αποτέλεσμα στο πανί ήταν αρκούντως ικανοποιητικό!! Φυσικά ακολούθησαν τα γνωστά κλιπάκια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η Μπενκ τώρα πια, δεν είναι τόσο επιθετική με το sharpness. Π.χ., αν βάλεις το sharpness στο 0 στον 20000 και μετά το τερματίσεις, ο αριθμός των αστεριών σε μια διαστημική σκηνή αλλάζει δραματικά. Εδώ..οι διαφορές ελάχιστες.

Θεωρώ το γκρίζο πανί εκ των ων ουκ άνευ με το εν λόγω μηχάνημα, το οποίο πάντρεψε ιδανικά το έξτρα φως με την ισορροπία που απαιτεί η εικόνα.

Να τον ευχαριστηθείς ΓουΔού μου!!:ernaehrung004:

Καλοθεατος κι απο μενα Μιχαλη. Αν και ο χατζ μου φαινεται εχει καλομαθει. Ολο benq θελει να πηγαινει να καλιμπραρει για να τα βρισκει ολαΑπο εδω ετοιμα στα νεα μοντελα. :smile:
Απο εδω και στο εξης απαγορευεται το ατμισμα με γαλα μιλφαρας, κατσικας κλπ. Θα καταληξεις με πεπλο και γαλακτερο χρωματικο τροχο. :p

Nαι, είναι απίστευτο το πόσο καλά ρυθμισμένος έρχεται από το εργοστάσιο αυτός ο προβολέας. Πραγματικά χαμογελάς όταν παίρνεις τις πρώτες μετρήσεις...και όσο σκέφτεσαι ότι πρόκειται για το απολύτως εισαγωγικό μοντέλο της εταιρίας τόσο το χαμόγελο μεγαλώνει...

Τα lumens που είναι; Ο Μποντ; Α, ρε Χατζ, πάλι μισές δουλειές... :aetsch: :laugh:

Καλές θεάσεις Μιχάλη, λογικά θα πρέπει να κοντεύεις την 100άρα σε ώρες τώρα... :p :ernaehrung004:

Ευχαριστώ Μανώλη!
Άντε, δύο χρόνια σε περιμένω! Πότε θα έρθεις; :flipout:

Γιάννη, από ότι κατάλαβα μόνο η βάση του άρεσε...
Σε ώρες είμαι κάπου στις 60 - 65. Δεν το δούλεψα πολύ. :smile: