Benq 7700 χωρίς... λάμπα

Π. Δημήτρης

Senior Member
14 July 2006
413
Δυστυχώς με λίγες ώρες λειτουργίας (περίπου 200) η λάμπα του κάηκε .... Αποφάσισα να προμηθευτώ και εγκατέστησα άλλον προβολέα...

Τον έχω στο κουτί της αρχικής συσκευασίας... θα χρειαστεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε λάμπα... όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ΠΜ....

Last edited:
Δημητρη σου εχω στειλει πμ αλλα δεν μου εχεις απαντησει...

Παναγιώτη καλησπέρα... απάντησα στο π.μ..... δεν γνωρίζω γιατί δεν το έλαβες... Η λάμπα στοιχίζει 350 περίπου ευρώ. Με δεδομένο ότι ο προβολέας είναι κατά τα άλλα άθικτος, νομίζω ότι με συνολικό κόστος 600 ευρώ (250 αγορά + 350 λάμπα) έχεις μία συσκευή με μηδέν (0) ώρες λάμπας, κόστους 1.400 περίπου ευρώ (καινούργιου).

Re: Απάντηση: Benq 7700 χωρίς... λάμπα

Δημήτρη σου έχω στείλει pm.Στείλε μου τηλ επικοινωνίας με pm αν θέλεις.
Eυχαριστώ.

Έχεις πμ...

Επειδή υπάρχει "άμεσο" ενδιαφέρον για τον προβολέα, και οφείλω να σας δώσω προτεραιότητα (nickth 13 & tsouflas panagiotis) γιατί δεν λάβατε απάντηση στα πμ, παρακαλώ απαντήστε μου μέχρι αύριο 23/9 εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά...

Φιλε Δημητρη εαν ο προτζεκτορας εχει τα χαρτια αγορας και ειναι σε εγγυηση στειλτον μου σε παρακαλω με ταχυδρομειο(courier δεν εχουμε εδω) και αντικαταβολη στην Ερμιονη Αργολιδος.Το ονομα μου ειναι Νικος Τσωλας και το τηλεφωνο μου 6932239536.ευχαριστω

Φιλε Δημητρη εαν ο προτζεκτορας εχει τα χαρτια αγορας και ειναι σε εγγυηση στειλτον μου σε παρακαλω με ταχυδρομειο(courier δεν εχουμε εδω) και αντικαταβολη στην Ερμιονη Αργολιδος.Το ονομα μου ειναι Νικος Τσωλας και το τηλεφωνο μου 6932239536.ευχαριστω

Νίκο γειά σου...

... θα σου απαντήσω αύριο βράδυ...(26/11)..

..εγγύηση υπάρχει (πλην λάμπας) έως 6-6-2008...