Benq 8700+ φωτος για κριτικη

Νίκο, εγώ δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ αλλά απ' ότι βλέπω εγώ, αν σκέφτεσαι να δώσεις το "μηχανάκι" που παράγει τις εικόνες που μας δείχνεις τότε μιλάμε για μάστιγα όχι μικρόβιο....

Ξέρεις πως θα λυπηθείς αν τον πάρει κανένας για να βλέπει ο 10 χρονος γιος του ή για να το βάλει στο θερινό του μινι-κινηματογράφο στο εξοχικό ενώ για σένα αποτελούσε τόσα χρόνια κορωνίτσα;;;

Μόνος σου λες, ότι δεν τον ξέρεις... Αν το θέμα σου είναι να την ψάχνεις μήπως να την ψάξεις κάπου αλλού και να απολαμβάνεις το προβόλι σου και όχι ανάποδα;;;

(Τα λέω ως παθών και μη μαθών, για να μη παρεξηγηθών...)

φοβερες φωτογραφιες Νικολα
και που να μάθουν ότι πουλάς και την μηχανή!!!!!! αν δεν πουληθει,μενεις οπως εισαι ...και απ οτι βλεπω εισαι
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

Επιτέλους, ξημέρωσε δεν έκλεισα μάτι, παρόλο που σήμερα είμαι στην δουλειά.
Ο λόγος προφανής, η εντυπωσιακή προβολή hd, στου Νίκου, χθές αργά το απογεματάκι.
Για του λόγου το αληθές, ανεβάζω ένα μικρό σετ φωτογραφιών.
Λίγα λόγια για την μηχανή, είναι μια απλή compact της Κοdak Easy ShareC743
για να δούμε λοιπόν:
Copy of Picture 030.jpg
Picture 031.jpg
Picture 032.jpg
Picture 035.jpg
Picture 040.jpg

Προκαταβολικά να ζητήσω συγνώμη, για την ποιότητα των φωτογραφιών, δεν έχω βάλει τίποτε, ούτε τις έχω "πειράξει", άλλωστε δεν έχω και πολλές γνώσεις περί του σπόρ
Picture 044.jpg
Picture 051.jpg
Picture 052.jpg
Picture 055.jpg
Picture 057.jpg

Ηθικό δίδαγμα: Απόλυτως τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μάτι, όσο καλή φωτογραφία και να βγάλουμε αδικούμε εξαιρετικά τον "γέρο", ο οποίος φάνηκε ότι βάζει πολλά μηχανάκια κάτω.-bye-

Παιδες " ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο"...
Εγω θυμαμαι το σοκ που ειχα παθει απο την αναβαθμιση του BenQ 8700 σε 8720..To ιδιο σοκ επαθα οταν συγκρινα τον 8720 με τον νεο Jvc Hd-1 ο οποιος κατα πασα περιπτωση θα παρει την θεση του 8720...
Μην ξεχνατε επισης τοσο ποσο μεγαλη βελτιωση θα παρει οποιοσδηποτε προβολεας απο την πηγη (HTPC) ειδικα αν τον τροφοδοτεις με High Definition υλικο! Δεν θα ειναι υπερβολη να πουμε οτι μονο απο αυτο θα δουμε 20 με 30% καλυτερη εικονα!
Ωραια η πρωτοβουλια του Νικολα παντως...και εγω θα ηθελα να δω φωτος και specs των υπολοιπων φιλων της κατηγοριας..

Νίκο,ΦΥΣΙΚΑ και τον έχω ακόμα και θα μείνω με αυτόν για πολύ καιρό.
Κι εγώ από τότε που τον πήρα από τον Τάσο,ζήτημα να έχει δουλέψει 80-90 ώρες.
Όταν μου καεί η λάμπα,ίσως το σκεφτώ.

Τάκη,σίγουρα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,φτάνει να μην αγοράζεις κάτι επειδή απλά το πήραν οι φίλοι σου,αλλά για να το απολαύσεις εσύ και απ´ότι διαβάζω,ελάχιστοι από εμάς απολαμβάνουν τον προβολέα τους σε σχέση πάντα με τα χρήματα που έχουν δώσει γι´αυτόν.

80-90 ώρες σε ενάμιση χρόνο;;;;:eek:

Δεν θεωρείσαι καταρχήν χρήστης προβολέα με τέτοια χρήση. Ε λογικό είναι τότε να μην τρελαίνεσαι για αλλαγές.

Πάντως βλέπετε πόση διαφορά κάνει η φωτογραφική μηχανή έτσι; Το ίδιο ακριβώς πράγμα με άλλη φωτογραφική μπορείς να βγάλεις τελείως διαφορετικά συμπεράσματα.

Τάσο,πόσοι -εκτός από εσένα- νομίζεις ότι είναι χρήστες προβολέα εδώ μέσα;
Γιατί όταν τον έχεις κρεμασμένο στο σαλόνι σου,δεν είναι τόσο εύκολο κάθε βράδυ να είσαι μέσα στο σκοτάδι,ιδιαίτερα όταν έχεις και μικρά παιδιά.

Re: Απάντηση: Benq 8700+ φωτος για κριτικη

Τάσο,πόσοι -εκτός από εσένα- νομίζεις ότι είναι χρήστες προβολέα εδώ μέσα;
Γιατί όταν τον έχεις κρεμασμένο στο σαλόνι σου,δεν είναι τόσο εύκολο κάθε βράδυ να είσαι μέσα στο σκοτάδι,ιδιαίτερα όταν έχεις και μικρά παιδιά.

....και μου είχαν μπεί ιδέες, με 2ο τέκνο υπ' ατμόν :operator:

Νίκο,ΦΥΣΙΚΑ και τον έχω ακόμα και θα μείνω με αυτόν για πολύ καιρό.
Κι εγώ από τότε που τον πήρα από τον Τάσο,ζήτημα να έχει δουλέψει 80-90 ώρες.
Όταν μου καεί η λάμπα,ίσως το σκεφτώ.

Τάκη,σίγουρα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,φτάνει να μην αγοράζεις κάτι επειδή απλά το πήραν οι φίλοι σου,αλλά για να το απολαύσεις εσύ και απ´ότι διαβάζω,ελάχιστοι από εμάς απολαμβάνουν τον προβολέα τους σε σχέση πάντα με τα χρήματα που έχουν δώσει γι´αυτόν.

Σωκρατη εγω προσωπικα ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ καθε προβολεα που εχει περασει απο το σαλονι μου κυριολεκτικα "λιωνοντας" τους, σε ταινιες και σειρες σε Hd/sd...Απλα εχω το "βιντσιο" να θελω να βλεπω με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα...
Μου ειναι παγερα αδιαφορο το να χωσω 5.000 ευρω απλα επειδη το αγορασαν φιλοι μου... αλλα παλι και αυτοι σαν και εμενα ειναι: Εραστες της ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ εικονας..

Ρε Νικόλα, αυτός παίζει καλύτερ απο τον D-ILA ρε.... Μήπως να κάνουμε καμιά τράμπα; :award:
(Άσε που είσαι και καλύτερος φωτογράφος από μένα κι απ´τον Τάσο... ;) )

Νικο,

εγω ειμαι υπερ της γρηγορης και συχνης αναβαθμισης.
Ειναι προτιμοτερο να χανεις 1500 ευρο και καθε χρονο να εχεις το τελευταιο προβολικο, παρα να χασεις 3500 οταν θα το πουλησεις 3 χρονια μετα.
Η φωτογραφιες απο το εργο Crank , δεν εχουν καθολου πληροφορια στα ρουχα του τυπου, τα οποια ειναι μαυρα. Αξιζει κανεις να περιμενει 3 χρονια γι´αυτο?
(Το παιζω δικηγορος του διαβολου).
Το θεμα ειναι πως οσο περιμενεις γενικα, μειωνεται και η αξια του ηδη υπαρχοντος μηχανηματος. Ποτε δεν κερδιζεις.

Ο,τι και να αποφασισεις, εγω μαζι σου ειμαι!!:operator:

Απάντηση: Re: Benq 8700+ φωτος για κριτικη

Νικο,

Η φωτογραφιες απο το εργο Crank , δεν εχουν καθολου πληροφορια στα ρουχα του τυπου, τα οποια ειναι μαυρα. Αξιζει κανεις να περιμενει 3 χρονια γι´αυτο?

Άλλαξε την οθόνη του υπολογιστή σου -bye-

Νικο,

εγω ειμαι υπερ της γρηγορης και συχνης αναβαθμισης.
Ειναι προτιμοτερο να χανεις 1500 ευρο και καθε χρονο να εχεις το τελευταιο προβολικο, παρα να χασεις 3500 οταν θα το πουλησεις 3 χρονια μετα.
(Το παιζω δικηγορος του διαβολου).
Το θεμα ειναι πως οσο περιμενεις γενικα, μειωνεται και η αξια του ηδη υπαρχοντος μηχανηματος. Ποτε δεν κερδιζεις.

Ο,τι και να αποφασισεις, εγω μαζι σου ειμαι!!:operator:

Ετσι οπως τα λες στα 3 χρονια με καθε χρονο αλλαγη χανεις 4.500ευ εισαι χαμενος + 1.000. Δεν λεει με τιποτα.

Re: Απάντηση: Benq 8700+ φωτος για κριτικη

....και μου είχαν μπεί ιδέες, με 2ο τέκνο υπ' ατμόν :operator:
Εγώ πάντως αν και με 2 παιδιά.... 2000 ώρες τις τσάκισα με το δικό μου και ας θεωρείται πλέον *view master* μετά απο 3 χρόνια...

Δεν κατάλαβα τους λόγους για τους οποίους ο Νίκος ήθελε να πουλήσει.
Είναι άλλο πράγμα να βλέπεις 720p & 1080i, από ένα τέτοιο μηχάνημα σε συνδυασμό με ένα "βαρβάτο ΗΤΡC", παρά να δίνεις περιουσίες κάθε 2 χρόνια για να ανάλζεις μηχανήματα σαν τα πουκάμισα.