Benq 8720 10 ημερων!

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Πωλειται ο εν λογο προβολεας φιλου, αγορασμενος 8/5/2007 αντιπροσωπειας με κατω απο 50 ωρες λειτουργιας και τριετη εγγυηση.Ο λογος που πωλειται ειναι γιατι ο LCDακιας φιλος μου Γιαννης βλεπει λεει rainbow στους 'υποτιτλους των ταινιων' και τον ζαλιζει.Εγω οσο και να εχω προσπαθησει δεν ειδα κατι τετοιο παρολο που επι 2-3 ωρες τον ρυθμιζα.Ο προβολεας του αγοραστηκε κατοπιν προτροπης μου αντι για τον TW1000 που ηθελε και το τι εχω ακουσει δεν περιγραφετε.Αυτη τη στιγμη εχει ηδη κρεμασει στο σαλονι του SONY VW50(ειναι και SONYακιας επισης) και εγω εχω σπιτι μου μια πραγματικα τεραστια κουτα που γραφει BENQ και εχω αναλαβει να πουλησω.Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να τον κρατησω (παιζει φανταστικα ) αλλα εχω μπει στην πριζα για DILA.Απο τιμη τωρα τι να πω...οποιος ενδιαφερεται ας κανει μια προσφορα και σιγουρα θα τα βρουμε.Ο προβολεας ειναι στο κουτι του με ολα τα παρελκομενα του,με την αποδειξη αγορας.Φυσικα εαν καποιος θελει να τον δει να παιζει μπορει να ερθει στο σπιτι μου και να τον βαλουμε μπροςςςς.:behead:

...μετα απο σκληρες διαπραγματευσεις πουληθηκε κυριοι.Καλοριζικος ΜΟΥ λοιπον:BXVZCBXZ6: :SFGSFGSF:

Ευχαριστω ρε παιδια.Το μηχανημα πεταει.Και το πηρα και σε μια τιμη.....μολις μου ειπε ο Γιαννης δωσε 'αυτα' στο μαγαζι να ξοφλησω και κρατατον...μου επεσαν τα δοντια..ετρεμαν τα χερια μου οταν εγραφα στο forum οτι ΕΠΩΛΗΘΗ.Να σας το θεσω διαφορετικα...δεν αγοραζα ουτε πανι με τα λεφτα αυτα..Α να μην το ξεχασω...εχει 60 ωρες ενω ο Γιαννης μου ειχε πει κατω απο 50.Παντως Στεργιο (50-60...500-600) ...εχουνε καποια σχεση...αλγοριθμικη ή εκθετικη ρε παιδια..βοηθηστε.Αρχιζω να πιστευω οτι μαλλον στην τυχη μου λεει τις ωρες..-bye-

Ωραίος αυτός ο Γιάννης... τι άλλο έχει για πούλημα? :)

Καλορίζικος