BenQ 8720 DLP 720p σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,329
Παλλήνη
Πωλείται ο γνωστος σε ολους μας προβολέας Benq PE8720

8720-topimage.jpg

Είναι αγορασμένος Νοεμβριο 2005 και ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση! Η λάμπα του εχει περίπου 400 ώρες αλλά η φωτεινότητά του είναι ικανοποιητικότατη (φανταστειτε οτι την ιριδα την εχω ακομα στα 3/4!) . Η ευκρινεια του φακού του ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ και φυσικα δεν τιθεται θεμα κολλημενων pixels, ανομοιομορφιας κλπ

Από συνδέσεις περιλαμβάνει τα πάντα

8720_backimage.jpg

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικά του: http://www.benq.com/products/Project...&page=features

Ολα είναι motorized (lens shift, focus, iris, zoom) και είναι πραγματικά αθόρυβος.

Το μηχάνημα είναι αγορασμένο από την επίσημη αντιπροσωπεία και εντος εγγύησεως.

Οποιος ενδιαφερεται μπορει να περασει να τον δει live.

H τιμη : 1600 ευρώ (αν ο προβολεας ειχε φωνη θα με εκραζε :violent-smiley-030: ειδικα αν αναλογιστω ποσο τον αγορασα... )

Last edited:
Ακριβως!
Να προσθεσω οτι ο προβολεας ειναι προσφατα D65 ρυθμισμενος απο τον Μανωλη Καστρουνη και φορα το τελευταιο (1.15) firmware.

Να πω οτι τον ειχα κλείσει εγώ εδώ και 2 μήνες, αλλα λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ (είχαμε κανονίσει για Ιούνιο αλλα δεν κρατιέται .... ) . Ο προβολέας είναι απλά όνειρο.

παρτον τωρα και τον πληρωνεις τον Ιουνιο με μια επιταγη ,να την δωσει προκαταβολα για τον Ντιλα

Δόξα τον θεό οι κάτοχοι των HD1 δεν τον έχουν δουλέψει πολύ ακόμα γιατι αλλιώς θα είχε ήδη ανοίξει το Anti-HD1 Center , κέντρο αποτοξίνωσης!

Θα παρακαλουσα αν θελετε να κανετε πλακα και σχολια να ανοιξετε καποιο θεμα σε καποια αλλη κατηγορια. Δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε καποιον που θα ενδιαφερθει να διαβασει 10 σελιδες ασχετα ποστ (γιατι οπως βλεπω τοσες θα φτασουνε).

Σωστός Νίκο.Αν θέλεις,διέγραψε το μήνυμά μου,κάνε όμως το ίδιο και στο δικό σου περί "μάστιγας",στου Larry,στου Κυριάκου κτλ γιατί όλοι "πλάκα" κάνουν.
Μην κρίνεις για να μην κριθείς...

Το να κανουμε ενα σχολιο δεν ειναι κατακριτεο απλα μην το ξεχειλωνουμε. Αν το θεμα ξεφευγε να εισαι σιγουρος οτι θα διεγραφα και το δικο μου μυνημα και ολων οσων ειχαν γραψει ασχετα με το θεμα.

Επειδη θελω να προλαβω την επομενη παραλαβη ......

νεα και τελικη τιμη: 1600 Ευρω

Παρακαλω πολυ μονο σοβαρες προτασεις και οχι (αλλα
icon10.gif
) παζαρια!

Πωληθηκε σε φίλο απο την μεγαλη παρεα του Avclub!
Αντωνη καλορίζικος και καλες θεασεις!