BENQ 8720 με 2700 euro

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι "εξατμίστηκαν" τα λεφτά μας (για άλλη μια φορά) μέσα σε 12 μήνες. Ετσι και βγει και ο 1080 , καλά κρασιά, θα το βάλω στο παιδικό δωμάτιο....

Για τουαλετα τον βλεπω...:flipout: :flipout:
Γεια σου ρε Γιγα....!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ 8720 με 2700 euro

kostas kefalas said:
Εχω δει ρε Κωστα και εχασα τον υπνο μου...:fahne90:

Και εγώ ρε φίλε τον έχω χάσει αλλά να δούμε πότε θα έχουμε την ευκαιρία να υπάρχει διαθέσιμο τέτοιο υλικό!!!

Ακόμη και ένα player Blueray των 500 euro σκοτώνει με υλικό 1080i!!!

Βέβαια με τα απλά DVD είναι...άστα να πάνε αλλά πιστεύω ότι θα διατηρήσουμε για καιρό τα καλά μας player!!! Και θα προσθέσουμε άλλο ένα!
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BENQ 8720 με 2700 euro

Κώστας Παπαγεωργίου said:
Και εγώ ρε φίλε τον έχω χάσει αλλά να δούμε πότε θα έχουμε την ευκαιρία να υπάρχει διαθέσιμο τέτοιο υλικό!!!

Κωστη...το εχασα τον υπνο μου που ειπα...δεν κυριολεκτο.;)
Απλα ειμαι ικανοποιημενος......οχι με τον 8720 μονο,αλλα με ολους σχεδον τους 720 προβολεις.....ακομα και με πολλους ποιο μικρους σε αναλυση προβολεις..;)
Για το υλικο 1080 τωρα τι να σου πω..!!!! οποτε ερθει.
Δεν τραβαω και ζορι...βλεπω ανετα και με τα dvdακια..

Καλημέρα σε όλους.
Να διεύκρινήσω κάτι σχετικά με το θέμα που ανοίχτηκε- γιατί έχει ξεφύγει λίγο από το αρχικό του.
Η προσφορά που έγινε στον ΡΕ8720 έγινε για ορισμένα τεμάχια για περιορισμένο χρόνο και πωλείται μόνο από εξειδικευμένα καταστήματα ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ οι οποίοι έχουν προνοήσει και έχουν πάρει στοκ.
Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (SHOP21) δεν έχει πάρει κανένα από το συγκεκριμένο προβολέα , αφού δεν είναι εξειδικευμένο κατάστημα ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ .
Φιλικά

Ευχαριστουμε Κωστα. Παντως μεχρι κι αυτη τη στιγμη που γραφουμε , το εν λογω σαιτ εχει ακομα τον προβολεα σε αυτην την τιμη.

Δεν καταλαβαινω τιποτα.......

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΟΛΙΑΣ said:
Καλημέρα σε όλους.
Να διεύκρινήσω κάτι σχετικά με το θέμα που ανοίχτηκε- γιατί έχει ξεφύγει λίγο από το αρχικό του.
Η προσφορά που έγινε στον ΡΕ8720 έγινε για ορισμένα τεμάχια για περιορισμένο χρόνο και πωλείται μόνο από εξειδικευμένα καταστήματα ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ οι οποίοι έχουν προνοήσει και έχουν πάρει στοκ.
Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (SHOP21) δεν έχει πάρει κανένα από το συγκεκριμένο προβολέα , αφού δεν είναι εξειδικευμένο κατάστημα ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ .
Φιλικά

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι ο κ. Σδρόλιας είναι υπεύθυνος πωλήσεων της BSI, επίσημου αντιπρόσωπου της Benq στην Ελλάδα.

Μια μικρή διόρθωση.
Δεν είμαι υπεύθυνος πωλήσεων της BSI...είμαι υπεύθυνος προϊόντος ( Ελληνιστί :product manager ) σε ότι αφορά σχετικά με τους προβολείς της BenQ .
Τάσο ευχαριστώ για την προαγωγή. :)

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΟΛΙΑΣ said:
Μια μικρή διόρθωση.
Δεν είμαι υπεύθυνος πωλήσεων της BSI...είμαι υπεύθυνος προϊόντος ( Ελληνιστί :product manager ) σε ότι αφορά σχετικά με τους προβολείς της BenQ .
Τάσο ευχαριστώ για την προαγωγή. :)

Τίποτα, παρακαλώ Κώστα -bye- :grinning-smiley-043

Κύριε Σδρόλια ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά κι εγώ όπως και ο φίλος Browser δεν καταλαβαίνω τί γίνεται. Αυτή την στιγμή που γράφω το shop 21 συνεχίζει να έχει αυτή την τιμή και εκτός των άλλων σε ερώτηση που έκανα σε εξειδικευμένο κατάστημα του χώρου το οποίο δεν έχει stock του συγκεκριμένου προβολέα μου είπαν ότι αυτή είναι η τιμή του, ή για να ακριβολογώ ελάχιστα ακριβότερη από την τιμή του shop 21. Πιστεύω ότι σαν εκπρόσωπος της BSI θα πρέπει να ενημερώσεται εμάς τους καταναλωτές αν πρόκειται για προσφορά , μέχρι πότε ισχύει και ποιά θα είναι η τιμή του μετά την προσφορά.
Ευχαριστώ πολύ.

Last edited: