Benq 8720 Screenshots...

Αυτο ειναι το τελευταιο! Για οσους δεν το γνωριζουν, η εκδοση αυτη ειχε εργοστασιακα πολυ καλυτερη ισσοροπια στο gamma κατι το οποιο κανει την ζωη πιο ευκολη στους επαγγελματιες-ρυθμιστες (μπορει να το επιβεβαιωσει ο Μανωλης).

Και που σαι: Μιας που εχεις και φωτογραφικο "ταλαντο" για φερε την μαζι την Κυριακη!

Βρε συ, "ταλαντο" εχουν τα μοναστηρια :flipout::flipout:.

Περαν πλακας βοηθησε πολυ το οτι εχω το προβολεα κατω.

Ετσι εβαλα τη μηχανη με ενα τριποδο σχεδον διπλα στο φακο :award:.

Χαχα, ναι λιγο. Δεν ειναι ομως εκει που το βλεπεις.

Αυτο που βλεπεις ειναι το μαυρο του πανιου-bye-.

Οπως σου ειπα και προχθες, δεν με απασχολει τοσο λιγο γιατι το πλειστον των ταινιων ειναι 2.35/1.

Εκτος απο τις πρωτες 2 φωτο που το "επιασες" .-bye-

Το εχω "κρυψει" στο πανω μαυρο border του πανιου !!

Ότι έκανα και εγώ τελικά...Keystone = 0 και barrel distortion κρυμένο κάτω στο μαύρο... Και περίμενε να δεις νέα screenshots... Πάντως μια χαρά είσαι για φωτογράφος, Χρήστο... Γυμνά κάνεις;;;

Πηγή τι έχεις;;;

SD or HD είναι;;;

Απάντηση: Re: Benq 8720 Screenshots...

Ότι έκανα και εγώ τελικά...Keystone = 0 και barrel distortion κρυμένο κάτω στο μαύρο... Και περίμενε να δεις νέα screenshots... Πάντως μια χαρά είσαι για φωτογράφος, Χρήστο... Γυμνά κάνεις;;;

Και καλα εκανες. Αλλα δεν μας ειπες τι διαφορες ειδες????? ( Γραψε μας στο αλλο θεματακι να δουμε τι εγινε)

Οσο για τις φωτο, αμα εχεις καλο magenta θα κανουμε δουλεια :flipout:

Off topic...

Η φωτογραφική μηχανή τι ρυθμίσεις θα πρέπει να έχει για να βγει η φωτογραφία όσο το δυνατόν κοντύτερα σε αυτό που βλέπουμε?
Ξέρω ότι το αuto δεν ενείκνυται...

Αν θες καλυτερα, ανοιξε ενα θεματακι στην σωστη κατηγορια.

Σιγουρα τα παιδια που ασχολουνται θα μας πουν 5 πραγματα για το πως να βγαζουμε οσο πιο σωστα γινεται screenshots !

Πηγή τι έχεις;;;

SD or HD είναι;;;

Μιας και ξεκινησαμε , ας συνεχισουμε ....

SD υλικο, με πηγη HTPC με τα γνωστα προγραμματακια....

-bye-

Re: Απάντηση: Benq 8720 Screenshots...

Αυτο ειναι το τελευταιο! Για οσους δεν το γνωριζουν, η εκδοση αυτη ειχε εργοστασιακα πολυ καλυτερη ισσοροπια στο gamma κατι το οποιο κανει την ζωη πιο ευκολη στους επαγγελματιες-ρυθμιστες (μπορει να το επιβεβαιωσει ο Μανωλης).
…πσσσττ παλικάρι…άμα ανηφορίσει ο φωτογράφος τη Κυριακή και δε περνάτε να ρίξετε κάνα 1.15 και σε κανένα άλλο μηχάνημα στη γειτονία…λέω εγώ… ;) ;) -bye-

Αστο ακομα Γιωργο. Κατι πηρε τ'αυτι μου περι καποιων αλλων περιορισμων με το νεο φιρμγουερ που ισως ισχυουν.

Το θεμα απ'οτι μαθαινω ελεγχετε. Οταν καταλληξει το κανουμε !!

Χρήστο τον είδα σήμερα αρύθμιστο σχεδόν και ψιλοέπαθα πλάκα...

Κανά 3000 είναι καλά...;
Πως τον έχεις συνδέσει με DVI;

Να σου πω την αληθεια , με τα 3000ευρω, δεν καταλαβα τι εννοεις....

Ειναι συνδεδεμενος στο πισι με καλωδιο dvi - hdmi, μιας και hdmi εχει ο προβολεας !

Αφου σου αρεσε λοιπον, να βαλω και μερικες με πηγη το Toshiba HD E1 με συνδεση hdmi σε 720 p.

-bye-

564267

564268

564269

564270

564271

:award: