BENQ¨Παραδόσεις βιντοπροβολέων από τον ...Σεμπτέμβριο και μετά!!!

18 June 2006
523
Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Με τεράστια έκπληξη έμαθα από μεγάλο κάτάστημα Ήχου/Εικόνας, ότι η ΒSI ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καθόλου στόκ από προβολείς ολων των μοντέλων της, και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο και μετά!!!!

Ενδιαφέρόμουν γιά τον W5000 και εχω βάλει και σχετική αγγελία πώλησεις του δικού μου Epson TW700.

Γνωρίζετε κάτι σχετικά? Αν δεν υπάρχει stock θα πρέπει να αποσύρω και την αγγελία μου μιάς και μένω με τον TW700.

Την παρασκευη το βραδυ μιλουσα με υψηλα ισταμενο στελεχος μεγαλης εταιριας προβολεων και μου ειπε οτι και αυτοι εχουν θεμα με τις παραδοσεις.
Καθως επισεις η pioneer εχει θεμα με τις παραδοσεις ενισχυτων και πηγων.
Το κλιμα ειναι φτιαχνουν μονο με παραγγελιες πλεον.
Και ο κοσμος στην μπριζα και το κερδος στο μαξ γιατι πλεον μονταρονται λιγα
με τον δυνατο ελαχιστο προσωπικο.
Αντε εβιβι μας.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Με τεράστια έκπληξη έμαθα από μεγάλο κάτάστημα Ήχου/Εικόνας, ότι η ΒSI ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καθόλου στόκ από προβολείς ολων των μοντέλων της, και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο και μετά!!!!

Ενδιαφέρόμουν γιά τον W5000 και εχω βάλει και σχετική αγγελία πώλησεις του δικού μου Epson TW700.

Γνωρίζετε κάτι σχετικά? Αν δεν υπάρχει stock θα πρέπει να αποσύρω και την αγγελία μου μιάς και μένω με τον TW700.

Αν τον παραγγείλεις, πάλι τον Σεπτέμβριο θα τον πάρεις;

Αν τον παραγγείλεις, πάλι τον Σεπτέμβριο θα τον πάρεις;

Μίλησα και με την BSI. Και μου επιβεβαίωσαν τα παραπάνω. Από ότι μου είπαν περιμένου λέει τα νέα μοντέλα που θα έρθουν από Σεπτέμβριο. Ενας μόνο W5000 stock και αυτός όχι καινούργιος αφού έχει ανοιχτεί και παίξει.

Τι παλαβό είναι πάλι αυτό ρε παιδία. Δηλαδή εγώ είμαι έμπορος, τελειώνει το stock μου και λέω στου πελάτες: "Αααα δεν πουλάμε ρε παιδία ελάτε πάλι σε 4 μήνες όταν θα έρθουν τα νέα μοντέλα"!!

Αρε ...Internet που τους χρειάζεται!

το προβλημα παραδοσης δεν εχει να κανει με την χωρα που ειμαστε αλλα με την πολιτικη της καθε εταιριας

Tα πραγματα με την bsi ηταν ετσι απ"τα περσι.Εγω τον δικο μου τον 5000 τον παραγγειλα τον μαρτη και τον παρελαβα τον ιουνιο παλι καλα δηλαδη......:slapface:

Σίγουρα δεν είναι πολιτική της εταιρείας γιατί στη Γερμανία έρχεται σε 1 εβδομάδα ο προβολέας στην περίπτωση που δεν υπάρχει στοκ. Απλά εδώ έχουν κάτσει τόσο οι πωλήσεις που δεν στοκάρει η εταιρεία και περιμένει να συμπληρωθεί κάποιος αριθμός πελατών πρώτα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι οι μισοί από εμάς δεν είμαστε @... να περιμένουμε 5 μήνες και τα φέρνουμε απέξω. Έτσι και αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να καλύπτουν την εγγύηση. Μετά θα διαμαρτύρονται όταν κλέισουν και θα τα φορτώνουν στην οικονομική συγκυρία!

Αυτά με τις τόσο τρελές διαθεσιμότητες προκύπτουν νομίζω από θέματα των εδώ εταιριών και όχι των κατασκευαστών.

Αν είναι να μην πουλάνε οι εταιρίες 6 μήνες πριν έρθει το νέο μοντέλο, ζήτημα είναι να έχουν στοκ τον μισό χρόνο.

Είναι προφανές ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά…

ΥΓ Όσο για τον 6000 Δημήτρη, ότι και να λες δεν ΣΕ πείθεις. :p

Απάντηση: Re: BENQ¨Παραδόσεις βιντοπροβολέων από τον ...Σεμπτέμβριο και μετά!!!

Μπα.. τα αρκετά παραπάνω db θορύβου με έχουν ήδη πείσει.. :p
(αν και μου αρέσει το piano black του)

Επειδή δεν έχω καμία όρεξη α) να περιμένω τους κυρίους της BSI γιά τα νέα μοντέλα τους και β) ΔΕΝ θέλω νέα μοντέλα, θέλω τον W5000 ή τον W20000

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλό κατάστημα εξωτερικού (Αγγλία η καλύτερα Γερμανία) να ψάξω εκεί? Αλλίως μένω στον καλό πιστό μου TW700 και απλά με προσθήκη ενός Blue Ray player τον κάνω να πετάει στα 720p! :a0210:

Πάντως αν υπάρχει τέτοια "πολιτική" από πλευράς αντιπροσώπων με την αιτιολογία των μη ικανοποιητικών πωλήσεων, ένα είναι σίγουρο: Ότι οι πωλήσεις τους θα μειωθούν ακόμα περισσότερο! Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι? Εμ δεν πάει έτσι.

Μήπως είναι ένας έμμεσος τρόπος πίεσης προς τις κατασκευάστριες εταιρείες?
Οι περισσότερες, έχουν ξεκινήσει ένα καθεστώς προγραμματισμού, ζητούν προκαταβολικά τα χρήματα, παραδίδουν 2 μήνες μετά και ταυτόχρονα δε βοηθούν με τις τιμές.
Σε συνδυασμό με τις τρίμηνες επιταγές, μία εταιρεία καλείται να καλύψει, χρηματοδοτήσει την αγορά για τουλάχιστον 5 μήνες (ιδανικό σενάριο), πολύ παραπάνω συνήθως…
Αν η κατάσταση αυτή, ξεκίνησε ως πίεση προς τις εταιρείες για καλύτερη πολιτική, ίσως… ΙΣΩΣ, έχουμε καλύτερες τιμές μελλοντικά…