BENQ¨Παραδόσεις βιντοπροβολέων από τον ...Σεμπτέμβριο και μετά!!!

Re: Απάντηση: Re: BENQ¨Παραδόσεις βιντοπροβολέων από τον ...Σεμπτέμβριο και μετά!!!

Επειδή δεν έχω καμία όρεξη α) να περιμένω τους κυρίους της BSI γιά τα νέα μοντέλα τους και β) ΔΕΝ θέλω νέα μοντέλα, θέλω τον W5000 ή τον W20000

Έχετε να προτείνεται κάποιο καλό κατάστημα εξωτερικού (Αγγλία η καλύτερα Γερμανία) να ψάξω εκεί? Αλλίως μένω στον καλό πιστό μου TW700 και απλά με προσθήκη ενός Blue Ray player τον κάνω να πετάει στα 720p! :a0210:

Γνωρίζω εκ των ένδον ότι για την πολιτική της BenQ ευθύνεται η ίδια η BenQ και όχι η BSI.

Μπορεί να είναι έτσι. Πάντως μόλις απέσυρα την αγγελία πώλησης του TW700.
Απλά θα γίνει προσθήκη ενός καλού Blue Ray (PSIII). Δεν πειράζει και τα 720p σε blue ray θα είναι super ελπίζω! :aktion033:

H επομενη λυση ειναι να πας σε αλλο μοντελο 1080p προβολεα...

Κοιτα κατι σε Epson 3000/5000 , (μιας που εισαι ηδη ευχαριστημενος και με τον TW-700 που εχεις)
Optoma HD800
Panasonic 5000
Sanyo Z700

κλπ.....

Βασικά αυτό το κάτι παραπάνω από τον TW700 που ζητάω είναι μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αν μου την έδινε και αυτή ο 700, δεν θα είχα κανένα λόγο γιά αλλαγή.

Εδώ που τα λέμε το "σκότωνες" το μηχάνημα σε αυτά τα λεφτά. Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απ' αυτόν, καί με σήμα HD (720ρ φυσικά),έπαιζε πάρα πολύ καλά. Σύνδεσέ τον με μια καλή HD πηγή και δεν θα σου λείψει τίποτε σπουδαίο, αρκεί να μην έχεις πτώση φωτεινότητας της λάμπας και αναγκαστείς να της ανεβάσεις ισχύ...
Βεβαίως δεν συγκρίνεται με τον BenQ W5000 με το καινούριο firmware, που βρίσκεται σε άλλη κλάση!

Φιλικά
Γιώργος.

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά ακούστε και αυτό !!! Πριν μία εβδομάδα ρώτησα εδώ www.avitav.co.uk αν έχουν τον w5000 σε στοκ (η τιμή ήταν 1550 λίρες) και μου απάντησαν ότι θα το έχουν σε 10 μέρες επειδή έχει τελειώσει το στοκ στην Αγγλία αλλά σε τιμή 1950 λίρες !!!

Όπως έλεγα, ο w6000 δεν προορίζεται ως αντικαταστάτης του w5000, και ουσιαστικά δεν θα είναι για προβολή ταινιών.

Με τόσο μεγάλη φωτεινότητα, και τόσο θόρυβο, θα είναι χρήσιμος κυρίως για αθλητικά / παιχνίδια / τηλεόραση, με κάποια αναμμένα φώτα.

Απάντηση: Re: BENQ¨Παραδόσεις βιντοπροβολέων από τον ...Σεμπτέμβριο και μετά!!!

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά ακούστε και αυτό !!! Πριν μία εβδομάδα ρώτησα εδώ www.avitav.co.uk αν έχουν τον w5000 σε στοκ (η τιμή ήταν 1550 λίρες) και μου απάντησαν ότι θα το έχουν σε 10 μέρες επειδή έχει τελειώσει το στοκ στην Αγγλία αλλά σε τιμή 1950 λίρες !!!

Ψάχνουνε γιά μ...ς μου φαίνεται. Βρέ ούστ από εδώ κρατήστε τον W5000 και κάντε τον κορνίζα. Κρίμα γιά την BenQ και την είχα γιά σοβαρή εταιρεία. Δεν φτάνει που θές να τους ακουμπήσεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό, πρέπει να τους παρακαλάς και όλας αν σου δώσουν προβολέα!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ από την παράγκα! Ας είναι καλά ο 'Επσονας TW700!

Last edited:
Ψάχνω για W20000 κ δεν υπάρχει πουθενά στην ελληνική αγορά. Γνωρίζουμε καταστήματα εξωτερικού με καλές τιμές κ διαθεσιμότητα για παραγγελία από εκεί?

Η εδώ αντιπροσωπεία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αν νομίζει ότι κάποιος πελάτης θα περιμένει 4 μήνες για προβολέα. Απλά θα τον αγοράσει από Internet ή θα πάει σε άλλο μοντέλο.

Ναι, αλλά δεν θα αντικαταστήσει τον w5000.. Θα καλύπτει άλλες ανάγκες.

Και σιγά μην έρθει τον Σεπτέμβρη.. :p

Όπως έλεγα, ο w6000 δεν προορίζεται ως αντικαταστάτης του w5000, και ουσιαστικά δεν θα είναι για προβολή ταινιών.

Με τόσο μεγάλη φωτεινότητα, και τόσο θόρυβο, θα είναι χρήσιμος κυρίως για αθλητικά / παιχνίδια / τηλεόραση, με κάποια αναμμένα φώτα.

Δημητρη αυτο το λες και το ξαναλες, αλλα δεν μας λες απο που προκυπτει το συμπερασμα σου !

Αν σε κάποιο χαμηλότερο setting φωτεινότητας έχει λιγότερο θόρυβο δε βλέπω το πρόβλημα. Μπορεί τα db που έχουν δώσει να είναι για τα 2500 lumens, που, αν τα βγάζει, ο θόρυβος είναι το λιγότερο... αρκεί πάντα να υπάρχει αθόρυβη ρύθμιση.

Δημητρη αυτο το λες και το ξαναλες, αλλα δεν μας λες απο που προκυπτει το συμπερασμα σου !

Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που βλέπω εδώ.

Ο προβολέας θα έχει 2500 ANSI lumens και 34db θόρυβο.

Επίσης θυμάμαι κάπου να είχα διαβάσει ότι ουσιαστικά δεν θα αντικαταστήσει τον 5000, αλλά θα κυκλοφορήσει παράλληλα. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το είχα διαβάσει.
Κακεντρεχείς απαντήσεις του στυλ "στον ύπνο σου" θα σβηστούν πάραυτα. :p

Θα το σβησει που θα το σβησει, εγω θα το πω παντως: :p

Στο Link αναφερεται σαν αντικαταστατης του 5000 και επίσης φαίνεται να εχει πολύ μεγαλύτερο (ονομαστικό πάντα) contrast (30-50.000 vs 10.000).

Δεν αποκλείω το να συνυπάρξει με τον 5000 αλλά, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατουν γενικά με την BenQ, το βλεπω δυσκολο.

εμενα απο την αλλη κατι πηρε το αφτι μου οτι η benq απο εδω και μπρος θα βγαζει μονο data/soccer oriented projectors :grinning-smiley-043
Kαι αυτο γιατι θεωρει τον 5000 το κορυφαιοτεροτερο καλυτεροτερο προβολεα στην μεσαια κατηγορια που θα κανει να ξεπεραστει τουλαχιστον π χρονια (π = 3,14 :antlers: ).Αν βγει καποιος ισαξιος, απλα θα βγαλει νεο firmware.
Θα εξελιξει μονο τον 20000....

Θα το σβησει που θα το σβησει, εγω θα το πω παντως: :p

Στο Link αναφερεται σαν αντικαταστατης του 5000 και επίσης φαίνεται να εχει πολύ μεγαλύτερο (ονομαστικό πάντα) contrast (30-50.000 vs 10.000).

Δεν αποκλείω το να συνυπάρξει με τον 5000 αλλά, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατουν γενικά με την BenQ, το βλεπω δυσκολο.

πες τα γιατι θα μας τρελανει ο δικος σου. Παντου αυτο το πραγμα γραφεται, εκεινος εκει. Αποφάσισε οτι δεν ειναι αντικαταστατης, τελος :flipout:

(θα σβησει και το δικο μου λες? :antlers:)

Για κοίτα στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Χθες είχαν τον 20000 προσφορά στα 1900 . Διαθεσιμότητα δεν γγνωρίζω, πάρε τους τηλ.

Φιλικά
Γιώργος.

Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση. Χθες ήμουν στην Ηχοέκφραση για την "προσφορά", δυστυχώς δεν έχουν τίποτα παρά μόνο έναν 9000 στα demo κ κατόπιν επικοινωνίας τους μπροστά μου με την BSI ακούστηκαν τα γνωστά (δεν υπάρχει πουθενά, από Σεπτέμβρη κλπ., κλπ.). Η "προσφορά" οπότε ήταν απλά κράχτης...
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι μπαίνοντας στο site της BenQ είδα ότι θα αντιπροσωπεύεται κ από την Quest, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους οποίους ειπώθηκε ότι θα έχουν νέα από βδομάδα.

Εάν κάποιος γνωρίζει να προτείνει ευρωπαϊκά eshops για αγορά W20000