BENQ PE 8720 (ένα ακόμη νήμα...)

Οι διαφορές στα μενού τους, πλην του interface και μικροδιαφορών στις ονομασίες, είναι ότι ο 8720 δεν διαθέτει πλήρες CMS, παρά μονάχα ρυθμιστικό φωτεινότητας για τα χρώματα.

Να διορθώσω το παραπάνω. Ο 8720 διαθέτει πλήρες CMS κανονικότατα, απλώς, λόγω κεκτημένης ταχύτητας δεν το είχα δει....:slapface::slapface:

Για του λόγου το αληθές παραθέτω ένα screenshot μετά τη ρύθμισή του.

attachment.php

Τελικά, μετά από αρκετό ψάξιμο και το gamma παίζοντας με MPC διορθώθηκε αρκετά.

Επομένως, ρυθμίσεις τέλος και ώρα να απολαύσουμε τις ταινιούλες μας!!!-bye--bye-

Attachments

• Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    62 KB · Views: 214
αν και δε το κατεχω αρκετα το αντικειμενο για να γραφονται τοσα καλα σχολια και φυσικα για να το πηρε ο johnny "hatzigeorgiou" archer σιγουρα θα λεει πολλα!!!

καλοριζικος φιλε κ ελπιζω να δεις πολλες νικες του johnny στις 126 ιντσες!!!

Thanks Efren!!!!

Μάκη μου, για να μην παρεξηγούμαι, δεν υποστηρίζω ότι πήρα τον καλύτερο προβολέα του κόσμου ή την τελειότητα της οικιακής προβολής. Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας και δεδομένης της καλής τιμής που τον άφηνε ο Κλέων, θεώρησα ότι πρόκειται για μια άριστη αγορά παρότι έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που πρωτοβγήκε. Η εικόνα του ακόμα και σήμερα είναι ικανοποιητικότατη. That's all....:rolleyes:

Γιάννη χαίρομαι πολύ που σου αρέσει!!! Εγώ με την σειρά μου άφησα τον πειρασμό του X7 και παρήγγειλα τον Optoma HD87 (λόγο dark chip 3 έναντι 2 του Benq W6500) περιμένοντας το 3d να ωριμάσει (φωτεινότητα, παθητικά γυαλιά κλπ).

Κλέων, με το καλό να τον παραλάβεις και μόλις ανέβω Αθήνα περιμένω πως και πως πρόσκληση διότι δεν τον έχω δει!!!:D:D

Να είσαι καλά!!!-bye-

Γιάννη καλορίζικος και καλοτάξιδος!εκανες άριστη αγορά μιας και το μηχανάκι που πήρες απλά ξεφτυλίζει για πλάκα τα φθηνά 1080 που κυκλοφορούν σήμερα.
Για τα πρακτικά να πώ ότι το μηχανάκι ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα παράγει μαγευτική μεγάλη εικόνα.
Όπως περίμενα ξεβρακώνει τον 5000 σε ansi και μαύρο και χάνει σε φωτεινότητα και ευκρίνεια.
Σκήνές που ζορίζουν τον 5000 τις πέρασε νερό.
Δεν μπορέσαμε να τραβήξουμε screen shots λόγω κακής μηχανής ,άλλα καλύτερα διότι θα προκαλούσαμε πανικό με αυτό που θα έδειχναν.
Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι ο 5000 με ~1200 ώρες στη λάμπα του.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει εάν καθαριστεί και το οπτικό του ,που αν κρίνω απο τον χρωματικό που είδα, μπορεί να βγεί και αράχνη απο μέσα..
Κρίμα που η benq δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κατασκευάσει αντικαταστάτη του 8720....μάλλον λόγω κόστους..

Thanks Νικόλαε!!!!

Ετοιμάσου, πάντως, διότι μόλις γυρίσεις θα έχεις πολλή ''φασίνα''....οι ''4 τροχοί'' δεν θα είναι πλέον περιοδικό αυτοκινήτου, αλλά, η συνήθης εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς των DLP!!!:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: BENQ PE 8720 (ένα ακόμη νήμα...)

Με το φωτόμετρο κολλημένο στην οθόνη, αλλά, βλέποντας προς τον φακό (απόσταση 5~ μέτρα):

100 IRE = 251,7 nits

0 IRE = 0,19 nits

Σκακιέρα:

100 IRE = 251,5 nits

0 IRE = 1,1 nits

Πράξεις δεν κάνω...κομπιουτεράκια έχετε!!!:D:D

Εχω χρειάζετε χρήση diffuser.

Γιάννη με την χρήση του diffuser τα νούμερα της φωτεινότητας θα πρέπει να ήταν περίπου ίδια μια και στο πρόγραμμα θα έπρεπε να έχεις αυτην την επιλογή ώστε να σου κάνει και τυχόν διορθώσεις απο την χρήση του.

Γιάννη χαίρομαι πολύ που σου αρέσει!!! Εγώ με την σειρά μου άφησα τον πειρασμό του X7 και παρήγγειλα τον Optoma HD87 (λόγο dark chip 3 έναντι 2 του Benq W6500) περιμένοντας το 3d να ωριμάσει (φωτεινότητα, παθητικά γυαλιά κλπ).

Μου κάνει εντύπωση ότι πλέον δε βγαίνουν dlp προβολείς με dc4 και dmd 0.95! Μου φαίνεται πως μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλω τον in83 απο τις αγγελίες και να τον βάλω σε μουσείο.:flipout:

Μου κάνει εντύπωση ότι πλέον δε βγαίνουν dlp προβολείς με dc4 και dmd 0.95! Μου φαίνεται πως μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλω τον in83 απο τις αγγελίες και να τον βάλω σε μουσείο.:flipout:

Nα τον βγάλεις απο τις αγγελίες γιατί κολάζεις κόσμο....:flipout::flipout:

Kαλες θεασεις !
Απεναντι σε ενα low budget προβολεα , οπως πχ ο Benq w1000 πως στεκεται ? (αν καποιος εχει δει και τους δυο).Οχι απο αποψη ευκολιων και ρυθμισεων αλλα απο θεμα εικονας.

Απάντηση: Re: BENQ PE 8720 (ένα ακόμη νήμα...)

Kαλες θεασεις !
Απεναντι σε ενα low budget προβολεα , οπως πχ ο Benq w1000 πως στεκεται ? (αν καποιος εχει δει και τους δυο).Οχι απο αποψη ευκολιων και ρυθμισεων αλλα απο θεμα εικονας.

Ευχαριστώ!!

Τον 1000άρη θα τον δω, μάλλον, μόλις ανέβω Αθήνα, αν με προσκαλέσει ο Efren...:D:D-bye-

Βέβαια, και πάλι πρέπει να συνυπολογίσεις στις κρίσεις τα διαφορετικά set up, διαφορετικούς χώρους, διαφορετικά πανιά και κάδρα κ.ο.κ.

Re: Απάντηση: Re: BENQ PE 8720 (ένα ακόμη νήμα...)

Ευχαριστώ!!

Τον 1000άρη θα τον δω, μάλλον, μόλις ανέβω Αθήνα, αν με προσκαλέσει ο Efren...:D:D-bye-

Βέβαια, και πάλι πρέπει να συνυπολογίσεις στις κρίσεις τα διαφορετικά set up, διαφορετικούς χώρους, διαφορετικά πανιά και κάδρα κ.ο.κ.

δεν απαντω....... δεν σχολιαζω ........ :ernaehrung004:

ρε τελειωνε ανεβα θα ξεχασω αυτα που εμαθα στις προπονησεις χαχαχαχααααα! :devil-smiley-029:

Kαλοθέατος, αδερφέ !!! :ernaehrung004:

Ελπίζω το BSG να το βλέπεις σε αυτόν κι όχι σε κανένα laptop... :D

Με υγεία και καλοθέατος! Πες μας ότι είδες τον τελικό στον Benq...:award:

Kαλοθέατος, αδερφέ !!! :ernaehrung004:

Ελπίζω το BSG να το βλέπεις σε αυτόν κι όχι σε κανένα laptop... :D

Thanks bro!!!

Και βέβαια στο λάπτοπ....too much grain το Γκαλάκτικα, δεν παίζει στον Benq...:D:D

Με υγεία και καλοθέατος! Πες μας ότι είδες τον τελικό στον Benq...:award:

Ασφαλώς Γιώργο!!!:firstprize::firstprize:

Ήθελα να τσεκάρω το κόντραστ....ξέρεις, εκείνη την καρτέλα με τα πολλά αστέρια!!!!:SFGSFGSF::worshippy: