Μετα απο πολλες μελετες και ψαξιματα, εψησα ενα φιλαρακι για την αγορα του μικρου benq w1000 εφοσων ψαχνωταν για αναβαθμιση σε 1080ρ. Μετα απο μια ωρα περιπου και καποιας μετατροπης της βασης ,το μηχανημα κεντραριστηκε με ολα στο μηδεν(keystone)ξεκινησαμε.Ταινειες mkv 720p -1080p με wdtv live αλλα και με htpc και 2-3 blue ray και κλασικα το cazino royal.Out of the box η εικονα απλα εντυποσιακη.Μετα απο καποιες ρυθμισεις (calibration) :speechless-smiley-0 παιδια η εικονα των 950 ευ. ηταν απλα απιστευτη ειδικα στα φωτεινα το μηχανακι ειχε πολλυ punch εικονα,ευκρινεστατη(εκει θελει λιγο ψαξιμο στις ρθθμισεις), τα χρωματα βεβαια αρκετα κορεσμενα αλλα και ζωντανα λογο του briliant color,στα σκοτεινα καλος, μη περιμενεται και πολλα λογο μη ιριδας, εμενα πρωσοπικα μου ηταν μια χαρα,μιλαμε για 950 ευ. Θελει βεβαια λιγο προσοχη το on off με το briliant color,σε καποιες ταινειες με τρελαινε και σε αλλες το εκλεινα.Σε φωτεινο δωματιο, παιζει ανετα ειδικα ταινεια που εχει αρκετες φωτεινες σκηνες, εκει στα σκοτεινα χανει αρκετα,αλλα μιλαμε για projector αρα ενοειται μια καποια συσκοτιση.Η κινηση του δεν με τρελαινε αλλα δεν με χαλουσε καθολου.Παρατηρησα μια αναμοιομορφοια, πρασινο δεξια πανω και κοκκινο αριστερα κατω,αλλα σε ταινεια και ασπρομαυρη που τεσταρα το φαινομενο ηταν εξαφανισμενο.Οι ρυθμισεις του αρκετες για να φερεις την εικονα εκει που θες.Εβλεπα βεβαια που και που
σε σκηνες με εντονα χρωματα λιγο βρασιμο αλλα απο σωστη θεαση 4+μετρα στις 110 ιντσες πολυ ανεπαισθητο, μου φαινεται μονο εγω το εβλεπα. Παιδια το μηχανακι για τα λεφτα που ζηταει ειναι απλα φανταστικο, για αυτους που ξεκινανε και μη , πολλυ τιμιο,απολαυστικοτατο και πραγματικα δεν το περιμενα τοσο καλο,και οι θεασεις ολλες ηταν στο eco mode.Παιδεια στα λεφτα του απλα με κλειστα τα ματια.
σε σκηνες με εντονα χρωματα λιγο βρασιμο αλλα απο σωστη θεαση 4+μετρα στις 110 ιντσες πολυ ανεπαισθητο, μου φαινεται μονο εγω το εβλεπα. Παιδια το μηχανακι για τα λεφτα που ζηταει ειναι απλα φανταστικο, για αυτους που ξεκινανε και μη , πολλυ τιμιο,απολαυστικοτατο και πραγματικα δεν το περιμενα τοσο καλο,και οι θεασεις ολλες ηταν στο eco mode.Παιδεια στα λεφτα του απλα με κλειστα τα ματια.