γεια σας παιδια ψιλοκολλησα με αυτον τον προβολεα, θα ηθελα να τον αγορασω μπορω να τον βαζω σε ενα τραπεζακι και να προβαλλω πανω στον τοιχο?
http://cgi.ebay.de/Benq-W1000-DLP-P...ektronik_Videoprojektoren&hash=item1e63ef01cf
παιδια σκεφτομαι να το αγορασω απο το ebay απο το παραπανω link. πως σας φαινεται?
Για αντικατάσταση λάμπας του W1000+ είναι καλύτερα αν πάρω Benq αυθεντική με το housing? Επειδή βρίσκω στο ebay 40-50 ευρώ άλλες μάρκες ενώ η αυθεντική είναι 170-200 ευρώ..
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Η λάμπα που έχω έχει 2500 ώρες λειτουργίας. Είναι καιρός να την αλλάξω η αντέχει ακόμα? Δεν είμαι σίγουρος αλλα έχω την εντύπωση ότι δεν έχει την φωτεινότητα που είχε παλιά..
Μετρά τις ωρες λειτουργιας του, οπου βεβαια με εναν αλγοριθμο υπολογισμου, σου εμφανιζει τις συνολικες ωρες τοσο απο eco οσο και απο φουλ φωτεινοτητα λαμπας.Στις 135 ιντζές είναι. Υπάρχει εύκολος τρόπος/μέτρηση να δω αν πράγματι μειώθηκε το φως? Ο προβολέας τι μετρα και σε ειδοποιά για αλλαγή, ώρες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.