BenQ W1000+ vs Optoma HD20

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

ρεεεσυ Johnny ποιο πολλες πιθανοτητες εχω να παρω παιχνιδι απτον Εφρεν απτο να καταλαβω τα νιτς και τα ιρε που μου γραψεςςς :flipout::flipout::flipout:

Επειδη προβολικα θεωρουμε αμορφωτος ακομα για καντα μου λιανα μπας και δω το φως μου. Καπου εγραψα οτι μηκος για τη τοποθετηση πανιου ειναι μαξιμουν 247 εκατοστα οποτε καθαρο πανι δε παω λογικα πανω απο 110 ιντσες... Χρειαζεται και αποσταση θεασεις για να δουμε τι και πως βγαζει ο μπενεκιου? (3.80μ ~ )
[/QUOTE]

Τα nits παρέα με τα FtL είναι μονάδες φωτεινότητας. Όσο πιο πολλά τόσο πιο φωτεινή η εικόνα.

Όταν λες μήκος πανιού εννοείς το πλάτος? Αν είσαι στα 2,47, ναι, μάξιμουμ έχεις 110 ίντσες. Επομένως ο Benq κάθεται από 3,87 μέχρι τα 4,65 μέτρα για να σου δώσει τις ίντσες που ζητάς τοποθετημένος καθ' ύψος 20 πόντους πάνω από την οθόνη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

Επειδη προβολικα θεωρουμε αμορφωτος ακομα για καντα μου λιανα μπας και δω το φως μου. Καπου εγραψα οτι μηκος για τη τοποθετηση πανιου ειναι μαξιμουν 247 εκατοστα οποτε καθαρο πανι δε παω λογικα πανω απο 110 ιντσες... Χρειαζεται και αποσταση θεασεις για να δουμε τι και πως βγαζει ο μπενεκιου? (3.80μ ~ )

Τα nits παρέα με τα FtL είναι μονάδες φωτεινότητας. Όσο πιο πολλά τόσο πιο φωτεινή η εικόνα.

Όταν λες μήκος πανιού εννοείς το πλάτος? Αν είσαι στα 2,47, ναι, μάξιμουμ έχεις 110 ίντσες. Επομένως ο Benq κάθεται από 3,87 μέχρι τα 4,65 μέτρα για να σου δώσει τις ίντσες που ζητάς τοποθετημένος καθ' ύψος 20 πόντους πάνω από την οθόνη.[/QUOTE]

so far so good!!! οποτε πιστευεις κερδος χρειαζεται ή οχι? :chinese:

οκ μια χαρα ειμαστε σε καλο δρομο!! :firstprize:

αντε να δεις τι καλος που ειμαι θα σε αφησω να παρεις κ κανενα παιχνιδι τωρα που θ ανεβεις, για τη πολυτιμη βοηθεια σου :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

Αναλόγως τα γούστα σου σχετικά με τις αποστάσεις θέασης. Θα σου πω τη δική μου εμπειρία όταν ξεκίνησα στο χώρο της βιντεοπροβολής. Παρένθεση: στο σινεμά προτιμώ τις μεσαίες θέσεις...

Όταν έστησα το 92άρι πανί στο χώρο μου (2,03χ1,14) από απόσταση 3,8 μέτρα όλα μου φάνηκαν καλά και ωραία!!! Την άλλη μέρα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί δεν είχα πάρει (ενώ είχα το χώρο για την τοποθέτησή της) την 100άρα. Επίσης, σκέψου και το γεγονός ότι το 92άρι κάδρο 16:9 γίνεται 87άρι σε θέαση 2,35:1 υλικού (δηλαδή με μαύρες μπάρες πάνω κάτω).

Η επιλογή παραμένει δική σου.

Μια παρατήρηση μονάχα. Ο προβολέας έχει πολύ φως και τις 100 ίντσες τις καταπίνει για πλάκα, πόσω μάλλον τις 92. Προσπάθησε να επιλέξεις οθόνη χωρίς κέρδος (αυτή που έδωσες στο λινκ έχει gain 1,2), δεν το χρειάζεται ο Benq για τέτοιες διαστάσεις πανιού. Ίσως, αν, τελικά, επιλέξεις το 90άρι πανί, καλό θα ήταν να κοιτάς και προς οθόνες με γκρι πανί (μια άποψη).

Επειδή μπερδεύτηκα λύγο με το πανί και δεν ξέρω που και τη να ψάξω, πιο θα μου πρότεινες για τον benq με διαστάσεις 200Χ113 (και οικονομικό ε!!)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

Επειδή μπερδεύτηκα λύγο με το πανί και δεν ξέρω που και τη να ψάξω, πιο θα μου πρότεινες για τον benq με διαστάσεις 200Χ113 (και οικονομικό ε!!)?

Σταθερό, χειροκίνητο ή ηλεκτρικό?

Το ''οικονομικό'' πόσα ευρώ είναι?

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

Καλημέρα

Γιάννη το θεωρείς υπερβολή?
Θα είναι κουραστικό?
Και κάτι άλλο όσο μεγαλώνουμε την εικόνα χάνει από την ποιότητα της?

Oι 135" από τα 5 μέτρα, θα σου φαίνονται τόσο μεγάλες, όσο η 50άρα τηλεόρασή σου από απόσταση 1,85 μέτρα...

μια χαρα!! υποθετω δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας ε? :a0210:

Μου είπαν πως όχι, δεν έχω ακόμα τον W1000+ ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος. Ελπίζω πως όχι?

Oι 135" από τα 5 μέτρα, θα σου φαίνονται τόσο μεγάλες, όσο η 50άρα τηλεόρασή σου από απόσταση 1,85 μέτρα...

Ναι? Είσαι σίγουρος?
Μικρό μου φαίνεται.
Λες να παραγγείλω μεγαλύτερο:hmmmm2:-bye-

50-inch-16x9-vs-135-inch-16x9.png

http://www.displaywars.com/50-inch-16x9-vs-135-inch-16x9

Last edited:
Μου είπαν πως όχι, δεν έχω ακόμα τον W1000+ ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος. Ελπίζω πως όχι?

Ναι? Είσαι σίγουρος?
Μικρό μου φαίνεται.
Λες να παραγγείλω μεγαλύτερο:hmmmm2:-bye-

50-inch-16x9-vs-135-inch-16x9.png

http://www.displaywars.com/50-inch-16x9-vs-135-inch-16x9

ααα καλα μιλαμε μου αρεσει που κλαιγομουν οτι οι 110 ειναι λιγες!!! :BDGBGDB55:

Σταθερό, χειροκίνητο ή ηλεκτρικό?

Το ''οικονομικό'' πόσα ευρώ είναι?
Για ηλεκτρική σκέφτομαι.
Γύρω στα 150
Κάποιος!!!

Απάντηση: Re: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

για δε ρειχνεις ενα βλεφαρο στο πλαισιο? ή στο αποθεμα.γρ? :grinning-smiley-043

Φίλε alefantos2007 ούτε στο πλαίσιο αλλά ούτε και στο απόθεμα βρήκα κάτι που να με καλύψει ούτε σε μέγεθος αλλά ούτε και σε τιμή.:hmmmm:
Τα μόνα που βρήκα στο internet είναι τα παρακάτω, αξίζει να πάρω κάποια από αυτές?

CINEROLL Οθόνη προβολής ,16:9 HDTV format,203 x 149 cm

SOPAR 3202PLHT Platinum nema 16:9

Ναι, οκ, αλλά όλες αυτές οι οθόνες που παραθέτεις είναι χειροκίνητες. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, όμως, δεν νομίζω να βρεις ηλεκτρικό 92άρι πανί στα 150 Ευρώ.

Re: Απάντηση: BenQ W1000+ vs Optoma HD20

Ναι, οκ, αλλά όλες αυτές οι οθόνες που παραθέτεις είναι χειροκίνητες. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, όμως, δεν νομίζω να βρεις ηλεκτρικό 92άρι πανί στα 150 Ευρώ.

Οκ, αν πούμε ότι θέλω χειροκίνητη αξίζει η αγοράσω μια από αυτές , για ηλεκτρική ποσά πρέπει να δώσω?