- 22 August 2012
- 1,200
Ώρα να μας πεις το όνομα σου γιατί βλέπω θα πάμε "ταξίδι"..Τους οδηγους στο αλλο σιτε τους εχω διαβασει οργανο δεν εχω ακομα για να αρχισω να πειραζω .Εδω ειναι σεντονια ολοκληρα και θελει πολυ χρονο το διαβασμα Ο φιλος μου δουλευει και αυτος με το Hcfr και οταν κανει μετρησεις ειτε στα 70 IRE ειτε στα πατερνακια με τα χρωματα στα 75 % συμβαινει αυτο που σου εγραψα πιο πανω οταν το οργανο διαβαζει συνεχεια δινει διαφορετικες τιμες το ιδιο και οταν το οργανο δεν διαβαζει συνεχεια και περνει μια μετρηση την φορα εχει διαφοα η καθε μετρηση με την προηγουμενη μια φαινεται να θελει ανεβασμα το κοκκινο και μια να θελει ανεβασμα το μπλε .
Εσενα μετρα το ιδιο καθε φορα ?

Ενημερωμένο σε βρίσκω ..μπράβο..
Αν θεωρείς αυτούς σεντόνια αν σου δώσω το link με το οποίο ξεκίνησα στα αγγλικά παρακαλώ,θα χαζεψεις

Όσο για τις μετρήσεις ΝΑΙ φίλε μου υπάρχει συνέχεια μικρη απόκλιση σε κάθε μέτρηση και είναι φυσιολογική..μπορει να διαβασες και το αντίθετο όπως φυσικά και άλλους πολλούς μύθους που επικρατούν εδω και χρόνια όσον αφορά το calibration.
Θα παρακαλούσα την διαχείρηση να μεταφέρει τα τελευταία μηνύματα στο νήμα του Calibration και τα προηγούμενα στο νήμα του gamma..ευχαριστώ