- 22 August 2012
- 1,200
Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια με τον τροπο που ειναι φορεμενο το nd2 στον φακό σου?
Δύο μάλιστα..
Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια με τον τροπο που ειναι φορεμενο το nd2 στον φακό σου?
Κώστα, με τι gamma είναι αυτές οι μετρήσεις? 2,2?
Το 0,02 που παίρνεις στο 0 (το είχες ξαναπάρει αν θυμάμαι καλά και στην προηγούμενη μέτρηση με το φιλτράκι) είναι πολύ καλό νούμερο.
Σε ευχαριστώ.
Τι διάμετρο εχει το φιλτρο σου?
Τέλος το "τσιμπιδακι" αυτο τι ειναι ακριβως και απο που?
Kωστα , επαιξες καθολου απο το ycms ?
Φανταζομαι !![]()
Προσπάθησε το καθρεπτάκι να είναι παράλληλο με τον φακό.
Την περιοχή 50-70 IRE πρόσεξέ την.
Μπράβο για την προσπάθεια.
Μανώλη ευχαριστώ..
όταν τον βάζω σε λειτουργεία το "φέρνω" όσο μπορώ παράλληλα,απλά όταν τον σταματάω βάζω το προστατευτικό και έτσι η θέση του ήταν τυχαία.
Διευκρίνισε σε παρακαλώ για την 50-70..έκανε ένα κουλό στο 60 αλλά είχε περάσει η ώρα..
Θα αρχίσω να παλεύω και το CIE σε λίγο...ζόρικο μου φάνηκε πάντως, και θεωρώ εκεί φαίνονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες..
Η περιοχή 50-70 είναι εύκολα αντιληπτή στο μάτι.
Πριν κάνεις κάτι με το CCA γραψε κάπου όλες τις αρχικές τιμές.
Καλό ξενύχτι..:7SFGSFG:
Αφου δεν ειναι δυσκολο προσπαθησε να το φερεις. Θα σου κατσει καμμια σκηνη περιεργη και θα λες τωρα εχει ομιχλη μες το δωματιο ??
Οσον αφορα το "βαρεμενοι" , δεν αμφιβαλω καθολου οτι ειμαστε. Αλλα ειμαστε πιο πολυ εμεις η αυτοι που καθονται και μας διαβαζουν ?![]()
Χρήστο αν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω μαζί σου όσον αφορά την "ομίχλη"..πως είναι δυνατόν στα 60ire να υπάρχει πέπλο το οποίο εμφανίζεται στα χαμηλά ire?
Απογευματινή για ποιο λόγο;ως προς την διαθεση ώρας; ή ως προς την πιθανή μεταμεσονύχτια κούραση;Εγώ θα πρότεινα μια δεύτερη, απογευματινή και όχι μεταμεσονύχτια μέτρηση.
Η διαφωνία στο ότι μπορεί να υπάρξει πιθανό πέπλο..και ρωτώ πως είναι δυνατόν στα ψηλά ire να υπάρξει πέπλο;Σαφως κι επιτρεπετε να διαφωνησεις. Απλα δεν καταλαβα σε τι. Ειπα οτι ισως εχει υποψια πεπλου ετσι στα 60 κι απαντησες οτι δεν ειναι δυσκολο να το φερεις/ σου ειπα λοιπον φερτο.
Τι δεν καταλαβα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.