Benq w1070 τοίχος για προβολή

Ilzals

Senior Member
1 May 2014
447
Γεια σας επειδή αυτές τις μέρες θελω να παρω τον benq w1070 θελω να ρωτήσω αν μπορω να προβαλω σε τοίχο στο μπαλκονι μου ο οποίος ειναι βαμμένος βανίλια θα ΕΧΩ απώλειες σε χρώματα η μικρή η διάφορα;ο τοίχος μπορεί άνετα να μου δώσει μέχρι 80" απόσταση θέασης 3μετρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ βοήθεια σας.και κάτι τελευταίο βλέπω στο skroutz ότι κάποια καταστήματα ειναι επίσημοι μεταπωλητές για τον benq w1070 ενώ κάποια αλλα όχι τι σημαίνει αυτό θα ΕΧΩ καλύτερη τεχνική υποστήριξη;αν κάνω αγορά απο τους επίσημους μεταπωλητές;και αν κάνω αγορά απο ελληνικό κατάστημα σύμφωνα με ευρωπαϊκή νομοθεσία και ΕΧΩ κάποιο πρόβλημα μπορω να το επιστρέψω;ισχύει αυτό Ελλάδα;

Δεν στο λέω υποτιμητικά ή για να σε εγκαλέσω, όμως, ανοίγοντας διαρκώς νήματα είναι πιο δύσκολο να βοηθηθείς διότι δεν θα είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες. Αποφάσισε που θέλεις να κινηθείς και μέσα από ένα νήμα θα πάρεις τις απαντήσεις τις οποίες αναζητάς. Είναι καθαρά λειτουργικό το θέμα και όχι ότι προκαλείται καμμιά βλάβη στην πλατφόρμα αν ανοίξεις ένα ή δέκα νήματα.

Η εικόνα σου θα είναι θερμή, καλύτερα, να τον βάψεις με ένα πιο ουδέτερο χρώμα όπως λευκό ή γκρίζο. Δες στο χρωματοπωλείο που έχεις πρόσβαση αν διαθέτει βαφές Caparol, Benjamin Moore ή Vitex και θα σου προτείνω τι να πάρεις.

Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν νομίζω παντός ότι δεν θα μπορω να δώ με τιποτα γιατί ΕΧΩ ξαναδεί στον τοίχο αυτό με acer k330 hd ready me 500lum και δεν είχα μεγάλο θεμα