Benq w1070 τοποθέτηση και επιλογή πανιού

Χθες μου λέγατε για ενα ηλεκτρικό πανί ενός Άγγλους στο ebay πληροφοριακά κάτι λευκά και γκρι στις 120" έχουν μείνει δυο τελευταία και τα δίνει 1200 λίρες άρα θα βάλει νέα πανιά;καλή ευκαιρία φαίνεται με τις παλιές τιμές αλλα το έχει πάρει κανείς; Εντυπώσεις;

Re: Απάντηση: Benq w1070 τοποθέτηση και επιλογή πανιού

20 πόντοι κάσας είναι η πλαστική κάσα που τυλίγεται η οθόνη και είναι κρεμασμένη στο ταβάνι. 33 πόντους drop, εννοώ ένα μαύρο περιθώριο (συνήθως πάει μέχρι τους 50 πόντους) πάνω από το ενεργό μέρος του πανιού.

Ρίξε μια ματιά:

http://www.ebay.co.uk/itm/New-110-E..._Vision_Projector_Screens&hash=item27ca70a0ed
Αυτό το πανί το έχω και εγώ με την μόνη διαφορά είναι στις 90 είναι άσπρο και έχει την στάμπα sky view αγορασμένο από το makro πριν ένα χρόνο στα 150 ευρώ. Μέχρις στιγμής κανένα πρόβλημα !!! Αυτό που θέλω να πω στα μέλη του forum,είναι ότι ορισμένοι επώνυμοι κατασκευαστες πηγαίνουν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Κίνα βάζουν την στάμπα ...τους fason δηλ ...και πουλάνε όσο όσο.

Πρόεδρε εσύ το ανέδειξες και αυτό σε τιμά...Εγώ απλά συμπλήρωσα.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά, να μην πιστώνομαι συγχαρητήρια άλλων! Η εν λόγω οθόνη έχει αναδειχθεί από πολλά παιδιά (τα οποία και την αγόρασαν) ειδικά στο νήμα του 1070, οπότε τα ''μπράβο'' πάνε εκεί.:smile: