Εγώ είχα βάλει την 1.08 από τότε που βγήκε.
Συνήθως έχω τον υπολογιστή συνδεδεμένο με το desktop (hdmi).
Δοκίμασα τα hdmi1, hdmi2, επανεκιννήσεις, windows, linux, 2 καλώδια, τίποτα.
Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών, τίποτα.
Δοκίμασα ένα raspberry στα hdmi1, hdmi2, τιποτα.
Το cec και on και off, καμία διαφορά. Άλλωστε στον υπολογιστή πρέπει να τρέχει κάποιος cec client για να υπάρχει σύνδεση, κάτι που δεν έχω τρέξει ποτέ.
Γι' αυτό λέω δεν έχει σημασία.
Τα raspberry, desktop, καλώδια δουλεύουν σε μια Samsung που έχω.
Η αναλογική είσοδος, και VGA, δουλεύαν κανονικά στον Benq.
Αφού είδα και απόειδα, είπα να ξαναπεράσω το 1.08 μπας και...
Αλλά ούτε με αυτό είδα φως. Κάποια στιγμή, μετά το flashαρισμα νομίζω είδα ένα source detect, αλλά αμέσως πήγε στο no signal.
Σκέφτηκα μήπως έχει κουνηθεί τίποτα εσωτερικά και δε μπόρεσα να αντισταθώ στο να τον ανοίξω.
Με την ευκαιρία καθάρισα και όλες τις σκόνες που είχε μαζέψει από την αρχή, ανεμιστήρες, πλακέτες, λίγο τον χρωματικό τροχό και εκεί κοντά στο οπτικό μέρος, γιατί ειχα από καιρό κάποιες αχνές γκρίζες κηλίδες σε μέγεθος πορτοκαλιού όταν έδειχνε μόνο μαύρο.
Όντως δεν υπάρχει ξεχωριστό hdmi, αλλά είναι όλα μαζί σε μια πλακέτα, από συνδέσεις ανεμιστήρων μέχρι input σημάτων κτλ.
Το ξανασυνδέω, το δοκιμάζω, τίποτα. Τα ίδια.
Μέχρι που έκλεισα, υπολογιστή και προτζέκτορα, τα έβγαλα από το ρεύμα για κανένα μισάωρο και μετά σύνδεσα μόνο το hdmi του προτζέκτορα στην κάρτα γραφικών. Δηλαδή δε συνέδεσα το monitor.
Ε, από εκείνη τη στιγμή, συνδέθηκε αμέσως και δουλεύουν και οι δυο hdmi κανονικά.
Τώρα έβαλα και το μόνιτορ και δουλεύουν και τα 2 μαζί όπως πρώτα.
Δεν ξέρω ειλικρινά ποια συσκευή και τι κόλλημα είχε φάει.
Πάντως με το καθάρισμα νομίζω παίζει λίγο πιο καθαρά, αν και οι κηλίδες αυτές δεν έφυγαν.
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.