o χώρος μου είναι 4*3 . αν μπει 108 θα πιανει το πανί 240 εκ και όλη η κάσα 275. δηλαδή σχεδόν τοίχο τοίχο!μήπως είναι λίγο υπερβολικό για το χώρο μου?
πολύ υποκειμενικό... Ποσο καλά βλέπεις; τι βλέπεις; θα είναι μονο bluray ή και encodes; ποσο καλά encodes; θα βλέπεις σταθερά στα 3.60 ή θα αραζεις και λίγο στα 3.90 ή θα σκυβεις στα 3.45; σου αρέσει και η υπόθεση σε μια ταινία ή ασχολεισαι κυρίως με την ποιότητα και την ευκρίνεια και το φωτισμό ή τα σκοτεινά του μέρη; έχει φως το δωμάτιο; έχει αντανακλάσεις; το χαμηλό σου αρέσει στον ήχο; στο σινεμά σε ποια θέση απολαμβάνεις καλυτερα την ταινία; τι ειδους ταινίες σου αρέσουν; ποσο συχνα θα βλέπεις;μήπως οι 108 απο 360cm , σημαίναι οτι θα χάνω σε ανάλυση HD? Η θα κουράζει το μάτι?
Ρωτάω γιατί δεν έχω ανάλογη εμπειρία , θα είναι η πρώτη οθόνη.
Σκέφτομαι (αν πάω σε 108) ή brautek 108' electric (ΕΛΛΑΔΑ),
ή visivo.de 108' electric (GERMANIA).
....ακόμα και στου Μπάμπη την κατσαρόλα (planar) και ήμουν διστακτικός για dlp.
Mea culpa mon general! Tapsaki is on the way ..Κι εσύ τα ίδια Βρούτε;
Αυτό που είπες είναι αμάρτημα, κι ο τρόπος για να εξιλεωθείς μόνο ένας... Και τον ξέρεις καλά... :silly:
Mea culpa mon general! Tapsaki is on the way ..
πολύ υποκειμενικό... Ποσο καλά βλέπεις; τι βλέπεις; θα είναι μονο bluray ή καιencodes; ποσο καλά encodes; θα βλέπεις σταθερά στα 3.60 ή θα αραζεις και λίγο στα 3.90 ή θα σκυβεις στα 3.45; σου αρέσει και η υπόθεση σε μια ταινία ή ασχολεισαι κυρίως με την ποιότητα και την ευκρίνεια και το φωτισμό ή τα σκοτεινά του μέρη; έχει φως το δωμάτιο; έχει αντανακλάσεις; το χαμηλό σου αρέσει στον ήχο; στο σινεμά σε ποια θέση απολαμβάνεις καλυτερα την ταινία; τι ειδους ταινίες σου αρέσουν; ποσο συχνα θα βλέπεις;
Με μια κουβέντα: η προβολή είναι ταξίδι... Ξεκινά το και βλέπεις... Παντα κάτι θα σ ενοχλεί παντα κάτι θα σ ενθουσιάζει...
Δεν υπάρχει "ρισκαρω" στην επιλογή προβολέα...
Όσο εσύ ψαχνεις να καταλήξεις εγώ έχω κάψει 500 ώρες στην λάμπα έχοντας δει τις ανάλογες ταινίες... Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο;
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Zeb(άλλωστε ανέκαθεν συμφωνούσαμε) και κυρίως πως παντα κάτι θα σε ενοχλεί και κάτι θα σε ενθουσιάζει.
Όσο για την θέση θέασης ειναι υποκειμενικό κομμάτι,προσωπικά βλέπω απο τα 3.5μ 135" και μου φαίνονται λίγες!!
Θελω αίσθηση κινηματογράφου όσο αυτό ειναι εφικτό.
O W1070+ σημερα στο Αγγλικό Amazon στα 640ευρώ , τελική τιμή με μεταφορικά...
http://www.amazon.co.uk/dp/B00MGBFDM6ι
Το κακό δεν είναι ότι βλέπεις 135 από τα 3.5 μέτρα...το κακό είναι ότι την έχεις βάψει και με Φρανκ και τον έχεις λιώσει τον άμοιρο τον Μπενκ!!![]()
Ευχαριστώ πολύ!~!!!
τρελή ευκαιρία !
το παράγγειλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.