BenQ W1070

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Eσυ πας για λαμπες. ;)
Κανε ενα power buy με τον takeshy να μοιραστειτε μια ντουζινα ο καθενας.

Μπααααααα...power buy για την πάρτη του θα κάνω..:flipout:

Εδω και κανενα μισαωρο βλεπω μια θολουρα στο πανι,που νομιζω πως δεν την εβλεπα τις προηγουμενες μερες.
Καθησα κανενα τεταρτο και προσπαθουσα με το focus,δεν ερχοταν η εικονα με τιποτα.-Παει θα θολωσε ο φακος απο σκονη ειπα,τοσες μερες περασαν και τον καθαρισα με ενα σχεδον αχρησιμοποιητο πανακι Nikon.Τζιφος παλι.
Παρατηρησαμε λοιπον με τη γυναικα μου καλυτερα το φακο και οπως διαπιστωσαμε,φαινονται σαν να εχουν διασπαρθει στο εσωτερικο του φακου,σταγονιδια υγρου(νερο?)και επισης το φως φαινεται σαν να διαθλαται πανω στο φακο απο ενα φιλμ που μοιαζει με δακτυλια(εσωτερικα παντα),σαν κατι λιπωδες.
Τι κανουμε τωρα που οτι και να κανουμε,η εικονα στο πανι πανται φαινεται σαν να περναει μεσα απο ενα πεπλο και οριστικα δεν ευθυνεται για αυτο η εστιαση??

Άγη,το τσέκαρες με διάφορες ταινίες;Τον έκλεισες-ξαναάνοιξες;

Εκλεισα-ανοιξα και αυτον και ολες τις πηγες,δε γινεται τιποτα.
Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ολα αυτα τα φιλμ και τα σταγονιδια στον φακο που αυτο δεν το αλλαζει με τιποτα...

Πας για Service στην αντιπροσωπεια και αμεσα μ.....ην πειραξεις κατι που θα τον βγαλει απ την εγγυηση

Πας για Service στην αντιπροσωπεια και αμεσα μ.....ην πειραξεις κατι που θα τον βγαλει απ την εγγυηση

Και εγω ετσι την κοβω τη δουλεια.Θα μιλησω αυριο μαλλον με Avart να μου πουνε τι τρεχει..

Μα πως βρεθηκαν υγρα σταγονιδια μεσα. ?
Και πως αυτα δεν εχουν εξατμιστει απο την θερμοκρασια που αναπτυσσεται. ?
Μηπως καθως δουλευε και ρουφουσε αερα, ψεκασε καμια γυναικα με κανενα overlay στο χωρο. ?
Ειδες και εσωτερικη δαχτυλια στο φακο. Δεν υπηρχε και πριν αυτη. ? Αν ναι, πως δεν ειχε επιπτωσεις στην εικονα παλαιοτερα. ?

Παραξενα πραγματα. ! Ειναι ταβανιασμενος, ετσι δεν ειναι. ? Αρα αποκλειεται να εβαλε χερι με καποια απροσεξια καποιο παιδακι κλπ.

Γιαννηδες σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.Αφου απαντουν ετσι οι...εντατικολογοι της παρεας θα κινηθω αμεσα.
Για την τιμη των οπλων θα φερω και εναζευγαρι γατισια ματια να κανει επιτοπου αυτοψια για να το σιγουρεψω αν και μαλλον αυτο ειναι.
Παω για υπνο ξενερωμενος...-bye-

Ώπα,τότε νομίζω ότι είναι υδράργυρος.Άγη μοιάζει για τέτοιο;

Νικο δεν μπορω να καταλαβω,δεν ειμαι δα και φυσικος! :a0210:
Τι να πω,ας ελπισουμε οτι θα ειναι ο πρωτος και τελευταιος προβολεας με τετοιο προβλημα(λες να ξεφυλλισω Κορεση-Νταση και Σαβαλλες?):flipout:

Εξαχνωση υδραργυρου στο χωρο χωρις να διαρραγει η λαμπα μου φαινεται καπως...

Παντως συμβουλη προς τους νεους χρηστες (μιας και οι παλιοι ηδη θα το γνωριζουν) ειναι να αερισουν καλα το χωρο και να απομακρυνθουν απο τον προβολεα σε περιπτωση εκρηξης της λαμπας.
Ο υδραργυρος ειναι παρα πολυ τοξικο μεταλλο.
Το σπιτι υστερα πρεπει να αεριστει παρα πολυ καλα.
Το ιδιο φυσικα ισχυει για ολες της λαμπες που περιεχουν υδραργυρο (π.χ. λαμπες οικονομιας φωτισμου)
Ακομα και η ηλεκτρικη σκουπα που θα μαζεψει τα γυαλια, υστερα δυστυχως πρεπει να πεταχτει.

Που τα θυμήθηκες ρε θηρίο!Πάντως αν όντως είναι υδράργυρος αποκλείεται να μη σου τον καλύψουν,είναι προφανές ότι προέρχεται απο τη λάμπα..Είτε λόγω κράκ είτε λόγω κακής σφράγισης..Ρε φίλε,στραβή..

Δεν θέλω τέτοια κουλά..:smash:
Άγη λυπάμαι ρε φίλε..αν έχεις πρόβλημα ή θες να πάρω εγώ στην Avart πέστο μου..ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια..

Παιδια καλημερα.Χθες οπως το πειραζα και το mede8er,να δω τι φταει,αλλαξα κατι ρυθμισεις του και η εικονα εγινε πολυ πιο καθαρη,ισως εφταιγε αυτο δεν μπορω να καταλαβω.
Βεβαια ολα αυτα που προανεφερα για τα σταγονιδια στον φακο και αυτην την επιστρωση σαν δαχτυλια στο εσωτερικο του παραμενουν και λογικο φανταζομαι να υποθετω οτι κατι δεν παει καλα.
Εσεις το εχετε αυτο?

Eνθαρρυντικά τα νέα, παρακολουθώ αυτό το νήμα με ενδιαφέρει θα πάρω τον ίδιο, δηλαδή παίζει κανονικά??

αυτό θες να πεις φίλε μου?

βεβαια ok όπως και να είναι παίζει η εγγύηση μην τρελαίνεσαι