BenQ W1070

Re: Απάντηση: BenQ W1070

Eνθαρρυντικά τα νέα, παρακολουθώ αυτό το νήμα με ενδιαφέρει θα πάρω τον ίδιο, δηλαδή παίζει κανονικά??

αυτό θες να πεις φίλε μου?

βεβαια ok όπως και να είναι παίζει η εγγύηση μην τρελαίνεσαι

Nickfrance καλως ειναι ο προβολεας,αξιζει πραγματικα τα λεφτα του μεχρι τελευταιο ευρω,μην τρελαινεσαι ,χαλαρωσε...

Καποιος να τσεκαρει τον προβολεα του,να μου πει αν βλεπει κατι παρομοιο με αυτα που ανεφερα η αν ειναι εσωτερικα οπως φαινεται ο φακος του...κρυσταλλο..

Αγη σταγονιδια ουτε ιχνος.Βλεπω ομως στο εξω εξω γυαλι κατι που φαινεται σαν μικρο εσωτερικο σημαδακι-δαχτυλια ,δεν φευγει σε μια γρηγορη αποπειρα να το καθαρισω με πανακι απο εξω ..

Αγη σταγονιδια ουτε ιχνος.Βλεπω ομως στο εξω εξω γυαλι κατι που φαινεται σαν μικρο εσωτερικο σημαδακι-δαχτυλια ,δεν φευγει σε μια γρηγορη αποπειρα να το καθαρισω με πανακι απο εξω ..

Αυτη τη δακτυλια την εχω και εγω και ειναι στο εσωτερικο του φακου και δεν καθαριζεται ουτε με επιπονο τροπο με ειδικο πανακι...Δεν ξερω αλλα φανταζομαι ολα αυτα επηρεαζουν την ποιοτητα της τελικης εικονας..

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Αυτη τη δακτυλια την εχω και εγω και ειναι στο εσωτερικο του φακου και δεν καθαριζεται ουτε με επιπονο τροπο με ειδικο πανακι...Δεν ξερω αλλα φανταζομαι ολα αυτα επηρεαζουν την ποιοτητα της τελικης εικονας..

Βρε παιδιά γιατί δεν "ρίχνετε" μια ερώτηση με PM του Μανώλη ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ

αυτο το εχω και εγω

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παιδια καλημερα.Χθες οπως το πειραζα και το mede8er,να δω τι φταει,αλλαξα κατι ρυθμισεις του και η εικονα εγινε πολυ πιο καθαρη,ισως εφταιγε αυτο δεν μπορω να καταλαβω.
Βεβαια ολα αυτα που προανεφερα για τα σταγονιδια στον φακο και αυτην την επιστρωση σαν δαχτυλια στο εσωτερικο του παραμενουν και λογικο φανταζομαι να υποθετω οτι κατι δεν παει καλα.
Εσεις το εχετε αυτο?

Καλημέρα σας,
είαι εύκολο αυτό να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία;
Φαίνεται κάτι λόγω αυτού στο πανί σας;

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Καλημέρα σας,
είαι εύκολο αυτό να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία;
Φαίνεται κάτι λόγω αυτού στο πανί σας;

Μαλνωλη ευχαριστουμε πολυ για ακομη μια φορα για το ενδιαφερον σου.Μια και ειναι ο πρωτος προβολεας μου δεν μπορω να καταλαβω αν και ποσες επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο στην εικονα.Παντως η αληθεια ειναι οτι καπως πιο εκκεντρα του πανιου δε φαινονται ολα τοσο καλα εστιασμενα,σαν να υπαρχει μια μικρη θολουρα.
Οσο για τη φωτογραφια,απο τη μια η compact μηχανη μου δε νομιζω οτι μπορει να αποτυπωσει μια σωστη εικονα για να σας την προβαλλω και απο την αλλη ουτε τις γνωσεις εχω για ταχυτητες και διαφραγματα...
Ελπιζω καποιος συμφορουμιτης και συγκατοχος του Benq με παρομοιο θεμα,να μπορεσει να ανεβασει καποιες φωτογραφιες..:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Μαλνωλη ευχαριστουμε πολυ για ακομη μια φορα για το ενδιαφερον σου.Μια και ειναι ο πρωτος προβολεας μου δεν μπορω να καταλαβω αν και ποσες επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο στην εικονα.Παντως η αληθεια ειναι οτι καπως πιο εκκεντρα του πανιου δε φαινονται ολα τοσο καλα εστιασμενα,σαν να υπαρχει μια μικρη θολουρα.
Οσο για τη φωτογραφια,απο τη μια η compact μηχανη μου δε νομιζω οτι μπορει να αποτυπωσει μια σωστη εικονα για να σας την προβαλλω και απο την αλλη ουτε τις γνωσεις εχω για ταχυτητες και διαφραγματα...
Ελπιζω καποιος συμφορουμιτης και συγκατοχος του Benq με παρομοιο θεμα,να μπορεσει να ανεβασει καποιες φωτογραφιες..:a0210:

Άγη, τσέκαρε κιόλας μήπως έχει πατηθεί κατά λάθος κανά keystone.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Άγη, τσέκαρε κιόλας μήπως έχει πατηθεί κατά λάθος κανά keystone.

Ετσι μπραβο Γιαννη δωσε Data για λυσεις στο θεμα,αυριο που θα ερθει ο Γιαννης απο εμενα,να τον βαλω να τα τσεκαρει ολα....
:offtopic: Αλλα που τετοια τυχη,να ειναι τοσο ευκολη η λυση του προβληματος....Δεν ειμαι δα και ο Διαμαντιδης να σουταρω με ταμπλο και να καρφωνεται μεσα!!

Γρήγορες εντυπώσεις από το 3d:
σήμερα βρήκα μία ευκαιρία και έπαιξα με το 3d εφόσον ήρθαν τα γυαλιά..
Πρώτη εντύπωση,κόβουν αρκετό φως και θα πρέπει να κάνω απόπειρα να μετρήσω πόσο κόβουν..ίδωμεν στο μέλλον
από εκεί και πέρα το sbs θα το χαρακτήριζα τραγικό στα μάτια μου...με frame packing δεν τα κατάφερα να δω γιατί βιαζόμουν και δεν έβγαλα άκρη ,αλλά φαντάζομαι πως θα είναι αισθητά καλύτερο.
Όσο για τα γυαλιά αν και με περιορισμένο οπτικό πεδίο δεν με προβλημάτισαν και τα βρήκα πολύ άνετα έστω και στην λίγη ώρα που τα χρησιμοποίησα..
Το ΣΚ περισσότερα...

Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως στο δικό μου κομμάτι δεν υφίσταται το πρόβλημα που ανέφερε ο Άγης..

Κωστα δες avatar-life of pi-avengers-hugo-Prometheus-και το Jurassic Park σε 3D αυτα για αρχη -bye-

Εσύ βρε 3dάκια χρωστάς απάντηση για το κοντέρ...
Θα δω Γιώργο αλλά δεν ψήνομαι η αλήθεια είναι με τις 106".. τηλεόραση.....:smash::flipout:

Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το w1070. Αρχικά συνέδεσα (με HDMI) ενα crypto αποκωδικοποιητη-media player και ολα ηταν μια χαρά. Μετά όμως συνέδεσα το desktop pc μου (με DVI-HDMI) και μόλις έβαζα ταινία ή κάποιο παιχνίδι έχανε το σήμα, μαύριζε η οθόνη για λίγο και μετά ξεκινούσε πάλι. Ειδικά στο παιχνίδι ήταν τραγικό το έκανε συνέχεια. Συντόνιζαν στα 1080p/60. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή φταίει ο projector?