BenQ W1070

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Thanks αδερφέ!!

Καταρχάς, δεν έχει 1-0 απόψε αλλά 0-1!!!:devil-smiley-029:

Κατά τα λοιπά, πολύ σωστά θίγεις το θέμα του χώρου. Στην πραγματικότητα το θέμα του χώρου είναι τεράστιας σημασίας υπό την έννοια ότι μπορεί να προσφέρει πρακτικά άλλη εικόνα. Δεν είναι ψέμμα ούτε υπερβολή οι δηλώσεις όσων υποστηρίζουν ότι αλλάζοντας χώρο (από ένα τυπικό σαλόνι σε πιο bat cave κατάσταση) πήραν καινούργιο προβολέα!!

Υπάρχει περίπτωση το φόκους να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ταινίας? Τσεκάρετέ το αυτό με τον γάτο. Φτιάχτε το πριν και δείτε μετά από την ταινία αν έχουν επέλθει αλλαγές.

Και τελικα εγινε το 0-1.Με το focus γενικα κατι δε μου αρεσει και θα το τσεκαρω Γιαννη με τον συνονοματο σου,γιατι αν το κανω μονος μου,ισως παλι σπειρω τον πανικο οτι το μηχανημα μου ειναι....χαλασμενο!

Re: Απάντηση: BenQ W1070

και θα δεις την εκπληκτικη εικονα της ΕΡΤ σε 100'';
Δεν ειναι λιγο υπερβολικο;

Υπερβολικο οντως,οπως και υπερβολικο το..κλαρινο που καναμε Λακη.Το γκαντεμιασες ρε φιλε...:offtopic:

Μπαμπη και Χρηστο ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας!Μαλλον οπως προανεφερα και το επισημανε και ο Γιαννης μαλλον ο χωρος μου,οπως μαλλον και των πιο νεων στους προβολεις,εχει θεμα.
Αυτο με το χερι το εκανα και ηταν καλο μαυρο,αλλα οπως μου φανηκε,χανει καπως απο αυτο της GT30 μου.
Τα υπολοιπα στις μετρησεις που θα γινουν στον χωρο μου(εγω θα συνεισφερω στο θεμα αυτο,μονο με πιτσες και μπυρες!)..

Συχωρηστε με που ξαναχαλαω τη ροη της συζητησης που μπηκε στα ισα της αλλα διαβαζω το τοπικ απο γεννησημιου του και δεν μπορω να μην το πω

μερικοι πρεπει να περνιουνται πολυ εξυπνοι να νομιζουν οτι δεν τους εχει καταλαβει κανεις πως ειναι το ιδιο ατομο με αλλους λογαριασμους

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Μπαμπη και Χρηστο ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας!Μαλλον οπως προανεφερα και το επισημανε και ο Γιαννης μαλλον ο χωρος μου,οπως μαλλον και των πιο νεων στους προβολεις,εχει θεμα.
Αυτο με το χερι το εκανα και ηταν καλο μαυρο,αλλα οπως μου φανηκε,χανει καπως απο αυτο της GT30 μου.
Τα υπολοιπα στις μετρησεις που θα γινουν στον χωρο μου(εγω θα συνεισφερω στο θεμα αυτο,μονο με πιτσες και μπυρες!)..

Καλημερα.
Ειδες διαφορα μεταξυ φωτεινης και σκοτεινης σκηνης?

Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Υπερβολικο οντως,οπως και υπερβολικο το..κλαρινο που καναμε Λακη.Το γκαντεμιασες ρε φιλε...:offtopic:

το απολυτως φυσιολογικο εγινε βρε,δε γκαντεμιασα τιποτα!
Η εικονα πρεπει να ηταν 3D ε;:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

το απολυτως φυσιολογικο εγινε βρε,δε γκαντεμιασα τιποτα!
Η εικονα πρεπει να ηταν 3D ε;:flipout:

Αρκετα γκριζα ηταν Λακη η εικονα...ειχε κατι μα κατι γκριζους λυκους..:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BenQ W1070

Αρκετα γκριζα ηταν Λακη η εικονα...ειχε κατι μα κατι γκριζους λυκους..:ADFADF1:

φταιει ο προβολεας,δεν εχει καλα μαυρα!
προσοχη τη Κυριακη,γιατι ο προβολεας εχει τονισμενα και τα πρασινα!

Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Καλημερα.
Ειδες διαφορα μεταξυ φωτεινης και σκοτεινης σκηνης?

Χρηστο χθες το βραδυ το δοκιμασα.Εχει διαφορα οντως.Η σκια του χεριου μου ηταν ελαφρως πιο γκριζα στη φωτεινη σκηνη απο οτι στη σκοτεινη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Χρηστο χθες το βραδυ το δοκιμασα.Εχει διαφορα οντως.Η σκια του χεριου μου ηταν ελαφρως πιο γκριζα στη φωτεινη σκηνη απο οτι στη σκοτεινη..

Αυτες Αγη ειναι αναλκλασεις απο το χωρο σου. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BenQ W1070

Αυτες Αγη ειναι αναλκλασεις απο το χωρο σου. :a0210:
Ενα προβλημα που μαλλον θα αργησει πολυ εως παρα πολυ να λυθει.Ευχαριστω πολυ Χρηστο..

Σιδηρόδρομους στην άκρη του ταβανιού με μαύρες κουρτίνες (για να τις μαζεύεις), ένα κράνος και ένα αλεξίσφαιρο (για την σύζυγο) και είσαι άρχοντας!

Εντέλει αν και δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό αλλά "πολύ φώς βρε παιδί μου!!". Παίζω σε cinema και μου βγάζει τα μάτια!
Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που να μειώνει το φώς του?
Ακόμα και στις 126" το φώς είναι πάρα πολύ - βέβαια και οι τοίχοι γύρω δεν είναι και ότι καλύτερο και εννοείται ότι φωτίζει όλο το σαλόνι λές και έχω ανοικτή λάμπα!!!!
περιμένω τα 3D γυαλιά (είναι Ελλάδα απ'ότι είδα στο tracking) να δώ πως φαίνεται στο 3D τουλάχιστον.

Σε τί χρώμα μπορεί να βαφτεί ένας τοίχος ώστε να μειώσει λίγο την φωτεινότητα του benq? υπάρχει κάποιο γκρί που να βοηθάει?

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Εντέλει αν και δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό αλλά "πολύ φώς βρε παιδί μου!!". Παίζω σε cinema και μου βγάζει τα μάτια!
Ακόμα και στις 126" το φώς είναι πάρα πολύ - βέβαια και οι τοίχοι γύρω δεν είναι και ότι καλύτερο και εννοείται ότι φωτίζει όλο το σαλόνι λές και έχω ανοικτή λάμπα!!!!
περιμένω τα 3D γυαλιά (είναι Ελλάδα απ'ότι είδα στο tracking) να δώ πως φαίνεται στο 3D τουλάχιστον.

Σε τί χρώμα μπορεί να βαφτεί ένας τοίχος ώστε να μειώσει λίγο την φωτεινότητα του benq? υπάρχει κάποιο γκρί που να βοηθάει?

Χαμήλωσε 3-4 κλικ το κόντραστ.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/100539-Βαψιμο-τοιχου-για-οθονη

Βγάλε brilliant color , κανε και ενα calibration και θα είσαι πολύ καλύτερα.