BenQ W1070

καλησπέρα!
Μόλις παρέλαβα και εγω τον 1070 και σκοπευω να τον ταισω με 3d υλικό!! Έχετε βρει γυαλια, φθηνα, που να σας ικανοποιούν ? Τι προτείνετε? Thx!!!!

*κι αυτά τα γυαλιά ακόμα να ρθούμε βρε παιδί μου, μέρα με την μέρα τα περιμένω, περάσαν και οι δυό βδομάδες!

Παραγγελια 22/5, φυγανε για Ελλαδα 26/5 και 16/6 εμφανιστηκαν ...........στο Πεκινο.Μια φορα που εγινε κατι παρομοιο με συστημενο (μια θηκη για tablet) ο πωλητης εστειλε αλλο δεμα,το πρωτο δεν εφτασε ποτε.

Παραγγελια 22/5, φυγανε για Ελλαδα 26/5 και 16/6 εμφανιστηκαν ...........στο Πεκινο.Μια φορα που εγινε κατι παρομοιο με συστημενο (μια θηκη για tablet) ο πωλητης εστειλε αλλο δεμα,το πρωτο δεν εφτασε ποτε.

στο 17track που τα δείχνει λίγο πιο αναλυτικά απ'ότι το china post, μου δείχνει ότι απο την προηγ. βδομάδα είναι Ελλάδα εκτός αν απλώς αναφέρει ότι ταξιδεύει πρός Ελλάδα...
μπορεί να τα φέρνουν με γαλέρα....ξέρω γω?

Παίδες και τα δικά μου είχαν αργήσει αρκετά..πάνω απο τρεις εβδομάδες..υπομονή

Tελικα με τη μεταφραση, στα αγγλικα, καταλαβα οτι τοσο καιρο ταξιδευαν μεσα στην Κινα και χθες φυγανε για Ελλαδα αρα τον......Ιουλιο με το καλο θα ερθουν.

2013-06-17, delivery route, Beijing, Greece
2013-06-16, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Greece
2013-05-26, exports total package interoperability seal, sealing Guangzhou International, Greece
2013-05-26, exports total package interoperability seal to open, Guangzhou International, Greece
2013-05-25, acceptance office acceptance, letter from the Philatelic Bureau of Dongguan City Post Office international packet processing group, Greece

Last edited:
Tελικα με τη μεταφραση, στα αγγλικα, καταλαβα οτι τοσο καιρο ταξιδευαν μεσα στην Κινα και χθες φυγανε για Ελλαδα αρα τον......Ιουλιο με το καλο θα ερθουν.

2013-06-17, delivery route, Beijing, Greece
2013-06-16, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Greece
2013-05-26, exports total package interoperability seal, sealing Guangzhou International, Greece
2013-05-26, exports total package interoperability seal to open, Guangzhou International, Greece
2013-05-25, acceptance office acceptance, letter from the Philatelic Bureau of Dongguan City Post Office international packet processing group, Greece

off topic

κάπου εκεί βρίσκονται

Το περιστατικό καταγράφηκε στο αεροδρόμιο του Γκουανκτσού.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

τέλος off topic

+1
και γω απο τον ίδιο πήρα...

*δεν είναι περίεργο να έχει φύγει απο το κέντρο διαλογής του Γκουανγκτζου απο τις 4 Ιούνη και 16 μέρες μετά τίποτα?
Αύριο θα πεταχτώ μια βόλτα απο τα ελτά να δώ τί γίνεται - καμιά φορά αφήνουν χαρτάκι για παραλαβή όπου ναναι και χάνεται...

+1
και γω απο τον ίδιο πήρα...

*δεν είναι περίεργο να έχει φύγει απο το κέντρο διαλογής του Γκουανγκτζου απο τις 4 Ιούνη και 16 μέρες μετά τίποτα?
Αύριο θα πεταχτώ μια βόλτα απο τα ελτά να δώ τί γίνεται - καμιά φορά αφήνουν χαρτάκι για παραλαβή όπου ναναι και χάνεται...
Αν ερθει Ελλαδα, θα φανει στο track & trace των ΕΛΤΑ....