BenQ W1070

Μην αγχώνεστε..όπως βλέπετε εμένα έκανα σχεδόν μήνα αλλά ήρθαν.Από το γκουαντσου εφυγαν 15 του μηνα και ηρθαν Ελλάδα 3 του άλλου οπότε ειστε νορμαλ.
Date/Time Location Activity
Wed 4/10/2013 8:18 pm HELLENIC REPUBLIC 55830 Delivery
Tue 4/9/2013 10:15 am HELLENIC REPUBLIC THESSALON. B Released from Customs
Wed 4/3/2013 11:42 am HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs
Wed 4/3/2013 11:22 am HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center
Fri 3/15/2013 2:55 am GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

Fri 3/15/2013 2:50 am GUANGZHOU Released from Customs
Fri 3/15/2013 12:08 am GUANGZHOU Handed over to Customs
Thu 3/14/2013 11:38 pm GUANGZHOU Arrival at Sorting Center
Thu 3/14/2013 8:05 pm DONGGUAN Despatch from Sorting Center
Thu 3/14/2013 7:07 pm Despatch from Sorting Center
Thu 3/14/2013 7:04 pm DONGGUAN Arrival at Sorting Center
Thu 3/14/2013 5:58 pm Posting

Παιδιά ξέρετε αν η λάμπα καλύπτεται από εγγύηση?
Γιατί εμένα μετα από 150 ώρες χαιρέτησε.
Εχει καεί κανενός άλλου τόσο γρήγορα?

Μετά την χθεσινή ταινία έσβησε μια χαρά και σήμερα δεν ανάβει. Ανάβει και το κόκκινο φωτάκι (Lamp).
Την έβγαλα πάντως να την μετρήσω και είναι όντως καμένη.

Υπάρχει περίπτωση να με καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία?
Νομίζω η εγγύηση ισχύει για όλη την Ευρώπη.

Απάντηση: Re: BenQ W1070

Παιδιά ξέρετε αν η λάμπα καλύπτεται από εγγύηση?
Γιατί εμένα μετα από 150 ώρες χαιρέτησε.
Εχει καεί κανενός άλλου τόσο γρήγορα?

Αν επιτρεπεται, ποιο firmware εχει ο προβολεας σου. ?
Διοτι θυμαμαι οτι στις αρχες που πρωτοβγηκε ειχε ενα θεμα με παλαιοτερο firmware (1.02 ???) οπου παρουσιαζε flickering η εικονα και επισης υπηρξαν καποια θεματακια με τον ανεμιστηρα.

Με το κλεισιμο του προβολεα εκλεινε σχεδον αμεσα και ο ανεμιστηρας (κακο για την λαμπα) οπως επισης μεταβαλλομενες στροφες ανεμιστηρα κατα τη λειτουργια smart eco.

Δεν γνωριζω αν το προβλημα με τον ανεμιστηρα (να κλεινει αμεσως) υπαρχει και στο 103 και διορθωθηκε σε επομενο.
Παντως τα παιδια που εκαναν το powerbuy, ζητησαν και τους εβαλαν το τελευταιο firmware που υπηρχε οταν τους αγορασαν. (1.03, 1.04 ?) Επισης δεν ξερω αν ετοιμαζεται, ή ηδη κυκλοφορει το 105.

Απο οσο κοιταξα πριν λιγο, τα 1.03-1.04 διορθωναν τα παρακατω:

"Firmware 1.03:
To improve the flickering when smart ECO mode + dynamic setting
To add “Background” color in OSD

Firmware 1.04:
When at low temperature environment, fan oil would become thickened, cause rotational speed of
fan can’t reach target then shut down.
Keystone bug: When playing 3D (Frame packing), and then switch to 2D, and keystone value
can’t be kept."

Πιστευω οτι οταν φυγει για σερβις, να σου περασουν και το νεοτερο firmware που κυκλοφορει. Αν μπορεις, με καποιο mail ζητησε το κι ολας για σιγουρια.

Last edited:
Νομίζω έχει το 1.04. Τον παρέλαβα την ίδια εποχή με τα παιδιά από το powerbuy αρχές Μαρτίου και δεν είχα κανένα από τα προβλήματα αυτά.
Το γρήγορο κλείσιμο του ανεμιστήρα το κάνει μόνο αν έχεις ενεργοποιημένo το turbo cooling.
Στο smart Eco νομίζω είναι φυσιολογικό να μεταβάλλει την ταχύτητα του ανεμιστήρα.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να μπεις στην διαδικασία να τον στείλεις δε ξέρω και γω που στην Ευρώπη μόνο για μια λαμπα.

Φίλε μου λυπάμαι για το πρόβλημα σου το οποιο είναι απαγορευτικά πρόωρο...
Κάτι πρέπει να συνεβει δεν μπορεί..παράξενο..εδω είναι χρήστες με διπλάσιες και πενταπλασιες ώρες απο τον δικο σου..
Ups του έχεις;με τα ρεύματα έχεις θέμα στην περιοχή;αεριζεται σωστά;
Το άλλο πρόβλημα φυσικά η αγορά απο το εξωτερικό,κάτι που "θυσιασαμε" (καλη τιμη) κατα το Powerbuy αλλα κοιμόμαστε ήσυχοι διότι καλυπτομαστε απο μια πάρα πολυ καλη εγγύηση..
Κράτα μας ενημερους..

Υπάρχει περίπτωση να με καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία?
Νομίζω η εγγύηση ισχύει για όλη την Ευρώπη.

Επικοινώνησε με την CPI δωσε το serial number του προβολέα και θα σου πούνε αν τον καλύπτει εγγύηση η όχι..

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Την Τρίτη που θα ανοίξει η αντιπροσωπεία θα επικοινωνήσω και θα σας ενημερώσω.
Οι Γερμανοί πάντως που ρώτησα μου είπαν να το στείλω απευθείας στην Benq (γερμανιας) και μου έδωσαν να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο το οποίο είναι το ίδιο που βρίσκει κανείς στο site της Benq.gr
Γί´αυτο πιστεύω ότι η εγγύηση είναι global.

Αυτό όμως που ξέχασα να ρωτήσω είναι τι εγγύηση δίνει για την λαμπα

Tελικα με τη μεταφραση, στα αγγλικα, καταλαβα οτι τοσο καιρο ταξιδευαν μεσα στην Κινα και χθες φυγανε για Ελλαδα αρα τον......Ιουλιο με το καλο θα ερθουν.

2013-06-17, delivery route, Beijing, Greece
2013-06-16, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Greece
2013-05-26, exports total package interoperability seal, sealing Guangzhou International, Greece
2013-05-26, exports total package interoperability seal to open, Guangzhou International, Greece
2013-05-25, acceptance office acceptance, letter from the Philatelic Bureau of Dongguan City Post Office international packet processing group, Greece

Στο track & trace των ελτα εμφανιστηκαν τα γυαλια (ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ 21/6) ..........κοινως το κινεζικο ειναι για τον ...%$#%^#^$

Date Zipcode Location Event Additional
31.05.2013 18:49 52311206 Dōngguǎn City Yóu Branch International Accepted from sender Greece
04.06.2013 11:07 51003100 Guangzhou International Arrived at sorting center Greece
04.06.2013 13:29 51003100 Guangzhou International Left sorting center Greece
24.06.2013 12:31 10010200 Beijing International Send item abroad (Export) Greece

Απ'ότι φαίνεται μάλλον για κάποιο λόγο είτε θέλει 20 μέρες ακριβώς για να πάει απο το Guangzhou στο Πεκίνο για να φύγει για εξωτερικό ή τα κρατάνε για κάποιο λόγο τόσες μέρες...
Το καλό είναι ότι απο Πεκίνο για Ελλάδα μέσα σε 5 μέρες έρχονται οπότε μετά είναι καθαρά θέμα ελτα...

Απο 22/5 έφτασαν εχθές.. Όταν δω ολόκληρο br θα σας πω και εντυπώσεις...

Κατα τυχη πλησιασα στον προβολεα την ωρα που επαιζε γιατι μου φανηκε οτι αλλαξε καπως ο θορυβος(δεν ειμαι σιγουρος ακομα) και ειδα 8 ψοφιες μυγες μεσα!Τι κανουμε τωρα;Να αρχισω να τον κουναω μπας και πεσουν ;Η μπορει να μετακινηθουν σε κανενα ακαταλληλο σημειο;